Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

ilde genelde yemek çıkar ama ben ilçede olduğum için burda çıkmıyor. harcırah vermez olurlarmı tabiki veriyorlar. kuru maaş özele kıyasla hiçte fena değil

Maaşlarınız iyi biliyorum ama yol ve yemek yoksa bir anlamı olur mu ki? Ama harcırah varmış o zaman sorun değil?

Ama memur maaşları çok çok iyi

İkisi de kızartma aslında ama öğlen yediğin için biraz da olsa idare edilebilir ben iki gündür sabah öğle birleşik yiyorum o da az

Kızlar selam nasılsınız görüşmeyeli?iki gündür çok fazla nete giremiyorum,yediklerim de sabah ve öğle birleşik şekilde oldu ama kilo aynı gidiyor artış azalış yok bugün de 1 Mayıs nedeni ile sabah kahvaltıyı sağlam yaptım sanırım anca akşam yemeyi yerim ama bugün bütün gün temizlik ve oda değiştirme ile geçecek.Sizlerin nasıl gidiyor?

slm gayet iyi gidiyor sen nasılsın? bugün 68.0 i gördüm çok şükür motivasyonum da yüksek kaldı 8 kilo
herkes ne alemde buraya bugüngünlerdenkaranlık giriyor bitek sende girmez oldun masatakvimi ortadan kayboldu
diğer arkadaşlardan hiç ses çıkmadı terkedilmiş gibi :44:

Ben Pazartesi dışardaydım canım giremedim uzun süre,salı günü de hastane,doktor aylık kontrolüme gittim ondan yoktum.Rakamlar çok iyi gidiyor senin benim de 66-66.4 arası gidip geliyor sabah ve akşam tartılıyorum fark ne kadar olacak diye listeyi de yapamadım tabi

Günaydın kızlaaaarrr;güne 1 saate yakın yürüyüşle başlamanın enerjisi ile size yazıyorum ava çok sıcak erkenden çıkmak gerekiyor artık :44: sabah yürüyüş sonrası 65.9 çıktım tartıda ama kahvaltı sonrası o yine 66.3 lere çıkar herkese güzel bir gün diliyorum

Aynen ben de öyle yapmayı planlıyorum çünkü yazın vazgeçilmezim oluyor

sen rahatsın o zaman canım

Evet rahatım dondurma konusunda

İkisi de kızartma aslında ama öğlen yediğin için biraz da olsa idare edilebilir ben iki gündür sabah öğle birleşik yiyorum o da az

Evet yerken anlamıyorum ama yazınca anlıyorum ne kadar yemişim yememişim.

Ben dün sizlerin gazıyla tartıldım 68 ile 71 arasındaki her türlü kiloyu da gördüm şimdi ben ne baz alayım?? Ya da bir süre tartılmayayım haziran başında 65 i hedefliyeyim.

Ben buradayım hep izinler ve hafta sonları hariç

Günaydın kızlar

Salı ve dünkü menüm:

Salı: 2-3 dilim kahvaltılık sürülmüş ekmek

Öğle: Mercimek çorba - İki adet dolma ve yoğurt birde su böreği vardı ama su böreğini akşam 5 te yedim. Kızmayın bana çünkü işyerinde bu menü en sevdiğim menü ama bu defa su böreğini geç yedim birde sabah 7 de kahvaltı edince ben çok acıkıyorum. Supangleyi almadım.

Akşam: Az tavuk - domates çorba

1 saat yürüyüş

Dün:

Klasik kahvaltı

Öğle: Kabak yemeği

Akşam közlenmiş biberle yapılan bizim oralara özgü bir yemek tabi bu yemekler hep ekmeksiz bir tek kahvaltı da ekmek var.

Herkese günaydın yine çok güzel bi gün
bugün 200 gr daha vermişim 67.8

anladım canım nasıl kontrol sonuçları? bende günde bi kaç kez çıkıyorum tartıya düştüğümü gördükçe motivasyonum yükseliyor listede bi daha ki haftaya kaldı

ne güzel sporunu da yapmışsın benim en büyük sorunum uyku :97: çok istiyorum sabah erken uyanıp yürüyüş yapmayı ama olmuyo

benimde özel gün öncesiyle sonrası arasında neredeyse 3 kilo farkediyor seninkide muhtemelen bu duruma benzer bişey. O zaman dediğin gibi senin uzun vadeli plan yapman daha mantıklı hatta hepimiz oyle yapalım mesela senin hedefin hazirana kadar 65 olmak
herkes yazsın o zaman

Evet bende bir beden farkediyorum bir beden de 4 kg zaten. Kürtajdan sonra neredeyse 40 olacak hala regl olamadım. Bakalım. Zaten acelem yok haziran başında 65 görsem yeter ama tartıya aç karnına her çıktığımda 65 olsun öyle dünkü gibi bir 68 bir 70 olsun istemiyorum.

Ben dün sizlerin gazıyla tartıldım 68 ile 71 arasındaki her türlü kiloyu da gördüm şimdi ben ne baz alayım?? Ya da bir süre tartılmayayım haziran başında 65 i hedefliyeyim.
valla canım benim de sabah bir bakıyorum 65.7 falan çıkıyor akşama kadar 66.4 e kadar çıkıyor o arada gezen rakamlar görüyorum hep ben de ortalama 66 kiloyum diyorum ki aslında sabah tartıldığınız kiloyu baz alın diyorlar.Sen bide regl olmadığın için bedenin su tutmuştur iyice canım

Sen de istikrarlı gidiyorsun canım benim düzensiz gidiyor ama bugün kahvaltımı güzel yaptım yumurta,peynir,maydanoz,salatalık az bal ile öğlen belki yiyemeyebilirim dışarda olucam ama gelince meyve yerim diyorum akşam da az yemek

Herkese günaydın yine çok güzel bi gün
bugün 200 gr daha vermişim 67.8

peki akşam tartılınca da 200 vermiş olarak çıkıyormusun canım benim sabahki kilom akşama kadar gram gram çıkıyor

anladım canım nasıl kontrol sonuçları? bende günde bi kaç kez çıkıyorum tartıya düştüğümü gördükçe motivasyonum yükseliyor listede bi daha ki haftaya kaldı

Evet ya bir türlü başına oturup yapamadım ama hafta sonu kimse nete girmiyor sanırım cumadan kilolarımızı yazalım h.sonu listeyi yazalım diyorum ben ya da pazartesi kiloları yazalım :44:Sonucum şükür iyi canım inşallah Haziran ayında bebek için çalışmalara başlayabilecem

ne güzel sporunu da yapmışsın benim en büyük sorunum uyku :97: çok istiyorum sabah erken uyanıp yürüyüş yapmayı ama olmuyo

Ben erken kalkıyorum işim olmasa da en geç 8 tabi sen çalıştığın için daha erken kalkıyorsundur işe giderken 6.30 da kalkıyordum ben de ordan alışkanlık sanırım ama artık 7.30 kalkıyorum yürümek için çünkü çok sıcak oluyor

ben hergün aynı şeyleri yiyorum o yüzden yazma gereği duymaz oldum
yani şöyleki;

sabah
1 dilim etimek üzerine kaşar koyup fırında ısıtıp yiyorum kahvaltm bu (200 kal.)

öğlen
sebze yemeği varsa sebze yemeği(50) / yada 3-4 köfte (120 kal.) / yada 2 haşlanmış yumurta(150)
salata(90) ve yoğurt(100)

ikindi
2 adet meyve(150)

akşam
sebze yemeği salata yoğurt(250 kal.)
gün boyu 950-1000 kal civarında alıyorum

Gerçi dün su içtim wc ye gitmemiştim felan tartıldım ama neyse çok önemli değil zaten hala da regl olmadığım için. Zaten pantolonlarım da sıkmaya başladı.

Bilmem düzenli mi gidiyorum ama işte size karşı mahçup olmamaya çalışıyorum. İş yerinde çıkan yemediğim yemekleri de yazıyorum ki hani görün istiyorum. Çünkü benim menüler genelde karbonhidrat ağırlıklı gibi bende dengelemeye çalışıyorum işte.

Pazartesi olsun bence çünkü cumadan bildirim yapınca rehavete kapılıp yemeyelim hafta sonu sizce??

Pazartesi olsun bence çünkü cumadan bildirim yapınca rehavete kapılıp yemeyelim hafta sonu sizce??

bana her şey uyar cuma dememin sebebi bu ayın son günü cumaya geliyor yarında cuma
tam 4 haftalık hedef koyma açısından iyi olur diye düşündüm

hem yok öyle rehavete kapılmak falan
bebişini düşün :116:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…