Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

Hiç farketmez nasıl isterseniz yeter ki dağılmayalım

Size karşı sorumlu hissettiğim için yok rehavet felan :18::18::18::18::18:

sanırım 4 kişi kaldık

whitewish
bugungunlerdenkaranlık (ay ne zor yazdım yavf :))
masatakvimi
birde ben
bende vardım diyen varsa hemen çıksın ortaya

hadi hanımlar herkese uyuyorsa herkes şimdiki kilosunu ve 1 ay sonra yani 31 mayıs cuma gününe kadar olan hedefini yazsın
whitewish cim de tablo yapsın kim hedefe ulaşırsa ödülünü kendisi verecek artık
sonra hala kilo vermek zorunda olanlarla 1 aylık bi daha hedef koyarız sonrada gelsin bebişler
nasılsa ben 4-5 ay daha bebiş istemiyorum vaktim var diye düşünmeyin biraz önce verin kilolarınızı rahat edin

Ben hemen yazıyım.

haftalık hedefim yaklaşık 1,5 kg yani 4 haftada 4x1,5=6

şuanki kilom 67.8
31 mayıs cuma günü
62 kilo olmayı hedefliyorum.

Kızlar selam,ortak karar Pazartesi yazmak olmuş sanırım kiloları yalnız sabah tartıldığınızı mı yoksa gün içindekini mi baz alıyorsunuz mesela ben sabah başka kilo çıktı şimdi dışardan geldim ama bişey yiyemedim öğlen 65.1 çıktım nerdeyse 1 kilo az çıktı :44: herkes pazartesi sabahı çıkan kilosunu yazsın o zaman olur mu?
Benim öğlen yemeklerim çok düzensiz gidiyor bide kızabilirsiniz tatlıya engel olamıyorum azcık da olsa tatlı alıyorum gün içinde
Bide benim bölgesel vermem gereken kilo var yani bacaklar ve kalça fazla spora daha fazla ağırlık vermem gerek

canım bu ayın son günüde cumaya geliyor yarında cuma olduğu için tam 4 hafta sonraya hedef koyma açısından cuma demiştim ben sende pazartesi diyorsan bga da oyle demişti o zaman pazartesi diyelim tartım gününü
çokta önemli değil aslında hedef tarih belli çünkü
yani 31 mayısa kadar hedef koyalım dedik

bga 65
benim 62

ayrıca ben kızarım yapmayın amaaaaa
birbirimizi durdurmak için burdayız
niye tatlı yiyosun o yediğin azıcık tatlı kaç kalori öğrenmek istiyorum çünkü kızma derecemi kalorisine göre ayarlıycam
bak ben bikaç tatlınınkini buldum

1 porsiyon külbastı: 416 kalori
1 porsiyon sütlaç: 299 kalori
1 porsiyon baklava: 425 kalori
1 porsiyon şekerpare: 446 kalori
1 porsiyon lokma: 362 kalori
1 porsiyon kazandibi: 329 kalori
1 porsiyon Kemalpaşa: 467 kalori
1 porsiyon güllaç: 235 kalori
1 porsiyon dondurma: (çeşidine göre) 110 – 220 kalori

Bana da farketmez pazartesi ya da cuma hani pazartesi başladık ya belki pazartesi günü sonuçlandıralım diye düşünmüş olabilir bga bana hepsi uyar.
Dün bir adet gofret yedim kalorisini bakmadım ondan önceki gün yemeğe gitmiştik bir dilim baklava yedim bugün de bir dilim havuçlu kek yedim hazır olanlardan ama dün,ondan önceki gün ve bugün öğle yemeği yemedim hani öğleye sayılabilir diye düşünüyorum bide bu sabah yürüyüş yaptım hem de yemekten sonra iki gündür temizlik yapıyorum odayı değiştiriyoruz iyi halden affımı istiyorum :18:

oyyy kıyamam pekte masum hadi affedildin

Günaydın kızlar,bugün nasılsınız? ben sabah tartıldım 65.1 çıktım sanırım 1 kilo vermişim ama gün içinde 66 yı görüyorum çok sıvı alınca ya da yemeklerden sonra vs.geçen hafta sabahları 66.2 falan çıkıyordum demek ki vermişim sizce? buarada sabah 1 saat yürüyüşümü yaptım enerji topladım geldim

merhaba bend gebelık oncesı kılo vermek ıstıyorum katılabılırmıyım sızlere 3 tane dusugum var ve cok kılo aldım en az 14kilo vermem gerekıyo 65 olmam için

Günaydın çok iyiyim bugün biraz yoğunum çok iyi daha iki hafta önce 68lerden bahsediyorsun şimdi 65 süpersin bi dekaçamak yapmasan daha süper olcaksın
bende hergün 200 gr veriyorum bugün 67,6 çıktım ben sabah aç karna tartıldığımı baz alıyorum çünkü gerçek kilomuz o.
gün içindeki değişmeler yiyip içtiklerimizin ağırlıkları

merhaba bend gebelık oncesı kılo vermek ıstıyorum katılabılırmıyım sızlere 3 tane dusugum var ve cok kılo aldım en az 14kilo vermem gerekıyo 65 olmam için

tabi ki katılabilirsin ama sürekli buralarda olmak şartıyla

Evet ya birden 66 ya iniverdim gebeliğin vermiş olduğu bir kiloymuş demek ki ondan neyse ki 65 e inmişim tabi spora ağırlık vermem şart çünkü rakamdan çok görüntüye önem veriyorum ben.Bir de ben azcık iri kemikliyim yani 57 kilo olduğum zamanları biliyorum da bir deri bir kemiktim ahh o günler ahhh Sen daha istikrarlı gidiyorsun benden hafta sonu derdin de yok tabi yemiyorsun

Öncelikle çok geçmiş olsun canım aramızda hiç gebe kalmamış ve ben dahil kürtaj olanlar var,birlikte kilo vermeye çalışıyoruz.Pazartesi günü bir liste yapıcam,kaç kilo olduğumuz kaç kiloyu hedeflediğimiz haftalık gidelim dedik,sen de yazarsan seni de ekleyelim canım.Bu arada kaç yıllık evlisin,kaç yaşındasın?kötü geçen gebeliklerini sormuyorum Rabbim inşallah bir daha hiçbirimize yaşatmaz

tesekkur ederım cnm rabbım kımseyı bu acıyı yasatmasın. temmuzda 5 sene bıtıcek nasıpse evlılıgımızın 2010 ocak ayında kımyasal gebeliğim oldu.2011 haziran -temmuz ayında 1 er hafta arayla ıkızlerımı kaybettim biri 6 haftalık 1i yedı haftalıkken bundada vardır bır hayır dıyorum belli saglıksız olucakcı belkı hayırsız harseyın hayırlısını nasıp etsın rabbim .şuanda 79,5 kılom 28 yasındayım .boyum 1.65 hedefim 65 olmak haziran sonuna kadar nasıpse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…