Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

dünkü menüm

1 öğün 07.20

1dılım ekmek
1 dilim beyaz peynir (ayak üstü atıstırdım yani)
1 koca bardak cay

2. öğün 12.20

yogurt çorbası
nohut 2 yk pilav

3.öğün 19.00

karısık ızgara
bol salata

yatana kadar bol miktarda çay yatmadan bi 10 dakıka yuksek tempoda yürüyüş

İnşallah bir daha aynı şeyleri yaşamazsın canım ben de mol gebelik geçirdim ilk gebeliğimdi korunma sürem bitmek üzere inşallah bir daha aynı şeyleri yaşamadan bebeklerimizi kucağımıza alabiliriz.
Pazartesi günü listeyi eklicem haftalık kilo artış ya da azalışlarımızı.Başta yediklerimizin kalorilerini yazarak ilerleyelim dedik ama tam karşılıklarını bulamadık ne yazık ki hepimizi 1100 kaloriyi geçmeyecek şekilde yediklerimizi dengeleyip yemeye çalışıyoruz ben tatlıya dayanamadığım için ufak kaçamaklar yapıyorum ama ya akşam ya da öğle yemeğinden kırparak sen nasıl ilerlemek istersin ya da uyguladığın diyet var mı

cnm ben fazla kahvaltı edemıyorum fırsatım olmuyo uykuyu daha cok sevıyorum:) ayakta atıstırıyorum ama karatay dıyetınden cok memnun klmıştım yıne ona basladım dun gercı tam karatay gfıbı beslenmedım ama bır yandanda akupunturda verılen lıstem vardı bıraz ondan bıras bundan derken gıdıcek ınsallah kılocuklar haftanın 3 gunu spor salonuna gıdıyorum 2 gun oldu basayalı buakşamda gıdıcem nasıpse .sanada cok gecmıs olsun cnm rabbım bırdaha yasatmasın

Bi arkadaşımız daha var bugüngünlerdenaralık o da karatay diyetini yapıyor ve tavsiye ediyordu,ben diyet yapamıyorum ne yazık ki benim az az ama herşeyden yemem gerekiyor illa dengelemeye çalışıyorum.Spor salonuna gitmen çok iyi ben spor salonuna başlayabilsem hiç derdim olmaz çünkü hemen toparlanıyorum fazlalıklarımı atabiliyorum ama etrafta düzgün salon yok olanlarda hem uzak hem de çok pahalı ondan yürüyüş evde hareketler vs.idare etmeye çalışıyorum.Nerede yaşıyorsun

selam canım arkadaşlarım
bugün herkes pazar gezmesinde galiba kimseciller yok ortalıklarda
bende az önce kocacımı uğurladım ee haliyle bu hafta sonu birazcık aburcubur yedim ama abartmadım
bu haftaki hedefimi de tutturdum 67.5 kiloyum yani geçen pazartesiden bu yana 1,2 kg vermişim bi türlü spora başlayamadım bi başlayabilsem haftalık 1,5 rahat gidecek

seninde dediğin gibi hayırlısı boyleymiş. İnşallah bundan sonra hızlı bi şekilde kilolarını verirsin sonra da sağlıklı bi bebişin olur.
şimdi hazirana kadar bi hedef koy canım hazirandan sonra bi hedef daha koyarız
sen zonguldaktasın galiba bende bartındayım

Allah kavuştursun canım
Benim de dün baya ağır geçti içinizde en istikrarsız ben çıktım yaaa yarın sabah yürüyüşe hafta boyunca full devam artı plates artı dip köşe temizlik ve acil durum planına geçiyorum Yarın sabah tartılıp kilolarımızı yazıyoruz unutmayalım kızlar :18:

teşekkür ederim canım amin.
canım çevrende fazla insan olunca oyle oluyor yani senin istikrarsızlığından değil sakın öyle düşünüpte moralini bozma
bi ara kardeşim annem vardı yanımda işten her geldiğimde binbirtürlü şey hazırlamış oluyorlardı ee haliyle yiyodum
eşim geldi azcık ipin ucu kaçtı bu arada kilo almama sebep olan eşimmiş meğer alma dediğim halde o aldıklarını napcam ben şimdi
sonuç olarak ben yalnız olduğum için kilo verebiliyorum yoksa bende senin gibi olurdum
ama birazda kafada bitiyor iş yani sigarayı bırakmak gibi kararalı olmak lazım sen bu kiloları vermek istiyormusun istemiyor musun istiyorsan bunun derecesi ne onu sor kendine ve ağzına atacağın her lokmada bunu getir aklına hem kilo vermek isteyip hemde yiyince insan hem yediğinden keyif alamıyor hemde vicdanı rahat etmiyor en azından benim oyle oluyor mesela az önce dondurma yedim miniklerden kalorisi 150 çokta değil aslında ama yinede niye yedim diye kızıyorum kendime
bende yarın sabah yazarım kilomu

Puufff inanır mısın 12 sene sigara içtim bir çırpıda bıraktım neden kafama koydum çünkü ama konu yemek içmek olunca ne yazık ki kafama koyamıyorum,bir iki gün kasıyorum sonra hoop ya biri geldi ya biz gittik ya evde yenilenler derken ucu kaçıyor zamanım da azaldı inşallah mayıs sonu çalışmalara başlıcaz tabi hemen tutmaz ama sonuçta zamanım daralıyor iyice stres oluyorum :18: ama dediğin doğru iş kafada bitiyor spora ağırlık vermeyi düşünüyorum bu hafta denicem bi spor yapınca psikolojik olarak ben dikkatli beslenen biriyim moduna giriyorum sabah ben de yazıcam kilomu şimdi yazmayayım zaten 2 bardak su içsem 200 gr fazla çıkıyor

tatlım 2 bardak su 400ml yani 400 gram eder yani 1 litre su 1 kg onun için sabah tartından başkasına inanma
çalışmalara başlayınca sürekli şüphe içerisinde olacağından o zaman hiç diyet yapamazsın en iyisi sen bu işi bu ay hallet

kızlar nette dolaşırken şu yazıyı gördüm ve çok mantıklı geldi

''''Her başarısız deneme vücutta zayıflamaya karşı direnç oluşmasına yol açar ve işi yokuşa sürer. Bu nedenle kesin karar vermek şart. Sürekli kilo alıp vermektense, kilolu bile olsanız o kiloyu sabit tutmanız daha sağlıklıdır.''''

kızlar canım bişeyler istedi azıcık çekirdek yiyim dedim kalorisi kaç ki bunun diye bi baktım vuuhhvuuuu
çok fena çooookkk... yarına kilo almazsam iyidir

Ayçiçeği çekirdeği
100 gram ayçiçeği çekirdeği 560 kalori

Badem
100 gram badem 600 kalori

Ceviz
100 gram ceviz 650 kalori

Fındık
100 gram fındık 634 kalori

Kabak çekirdeği
100 gram kabak çekirdeği 610 kalori

Kestane
100 gram kestane 194 kalori

Kuru incir
100 gram kuru incir 274 kalori

Kuru kayısı
100 gram kuru kayısı 260 kalori

Kuru üzüm
100 gram kuru üzüm 290 kalori

Antep fıstığı
100 gram Antep fıstığı 600 kalori

Patlamış mısır
100 gram patlamış mısır 478 kalori

tatlım ben bı otelın resepsıyonunda calışıyorum .haftada 3 gun spora gidiyorum yarın 3.gunum olucak nasıpse ama ben cok kılo alıp vermekten vucudumda sarkmalar var 2 gun gıttım gecen hafta 2 gunde yuruyus yaptım bugun sabah gıyınırken sankı bı toparlanma hıssettım bukdara cabuk olurmuı bılmıyorum :)

amin cnm haziran sonuna kadar en azından 8 kılo vermem lazım evet zonguldaktayım cnm

Olur canım toparlanma olur yaklaşık 2 hafta sonra bir durma olur kilo verememeye başlarsın sakın veremiyorum sabit kaldım deme spor ve diyetine devam et çünkü vücut bi afallıyor ondan tepki veriyor,ben de sabah yürüyüşlerime başladım geçen hafta o bile farkediyor bacaklarımda bide plates yapabilirsem evde ohh süper olacak

evet yaa çok acımasız bu gramlar moral motivasyon direk alıyor çalışmalara başlayınca diyet yapmam da dikkat ederim yine de yediklerime diyorum şimdi bakalım o zaman nasıl olucam

ohh ohh maşallah desene hiç bir şey yiyemicez ben ceviz yiyorum ama gün içinde hatta bazen öğün atlamak zorunda kalıcaksam 3-5 ceviz yiyorum tabi 100 gr.değil

:118: kızlar günaydın,az kalorili bol sağlıklı bir hafta olsun hepimize,ağır geçen bir hafta sonunun ardından haftaya 65.9 rakamı ile başlıyorum ama umutsuzluk yok haftaya pazartesi görmek istediğim rakam 64.5 :116: hadi herkes haftaya başlangıç kilosunu ve haftaya pazartesi olmayı ümit ettiği kiloyu yazsın listeye ekleyelim :129:

Hafta:06.05.2013 - 12.05.2013

* Whitewish ---------Şimdiki Kilo: 65.9---------Beklenen Kilo: 64.5
* Hatice42-----------Şimdiki Kilo: ***---------Beklenen Kilo: ***
* Bga ---------------Şimdiki Kilo: ***---------Beklenen Kilo: ***
* Sekerkiz67---------Şimdiki Kilo: ***---------Beklenen Kilo: ***

Kızlar günaydın

Nihayet kavuştum sizlere.

İş yeri ağlarında engellenmişti siteler. Buraya giriliyordu ama cevap yazamıyordum. En sonunda neden girdiğimi söyledim arkadaşa duygusal yaptım yane o da açtı

Şimcuuukkkkkk,

Okuduklarımda özet geçeyim aklımda kalanları

Tartıya sabah aç karnına çıplak ve tuvalete gittikten sonra çıkılırmış. Hafta da bir tartılmak en uygunu. Çünkü kadın bedeni ödem falan filan değişim gösterebiliyormuş. Tartıldım 68,8. Bu arada hala regl olmadım. Yarın da kan vericem ondan sonra doktorula konuşuyorum ya sorucam bakalım inşallah rahimde yapışıklık felan yoktur.

Whitewish senin kadar bende istikrarsızım. Yürüyüşlerimi düzene sokamadım. Kahvaltı hariç ekmek yememeyi başardım bulgur hariç pilavı da hayatımdan çıkarıyorum ama o tatlı yok mu o tatlı inşallah vazgeçeceğim.

Son düzenleme:

günaydın canlar
bugün 67,3 kiloyum haftaya hedefim 66,3

dün çok eski bi arkadaşımla görüştüm diyetisyen olmuş
haftada 1 kilodan fazla kilo verme eğer veriyorsan porsiyonlarını büyüt çünkü vucut haftada 1kg dan fazla yağ yakamaz
1 kilonun üzerindekiler kas ve su kaybıdır dedi biraz kafam karıştı yediklerimi soyledim normal dedi ben yine eski düzen beslenmeme devam etcem ama önce soylediğim gibi hedefim hafta 1,5 değil artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…