Ben demedim mi Hatice sessiz ve derinden gidiyor diye.
Ooo bizim kızlar toplanmışşşş
Senin de ayak seslerin geliyor merak etme. Ben hepimizden önce bir altın vuruş yapacaksın dedim ama yanıldım.
Ben demedim mi Hatice sessiz ve derinden gidiyor diye.
evet uzaktayken yinede istemiyorum aslındada dün dalmışım kendimi düşünürken buldum sanki herşey bizim planladığımız gibi gidiyormuş gibi herşeye bi plan program yapıyoruz ama aslında oyle değil yaşanacağı varsa yaşanıyor kendimi neden kasıyorum ki diye düşündüm
ama sanırım yinede kasmaya devam
Ne yaparsak yapalım olacağın önüne geçemiyoruz. Su akar yolunu bulur misali. Hayat ilerliyor.
aynen oyle cnm tabikş gelecekle ilgili plan yapmak lazım ama ben biraz abarttım snırım hem hemen hamile kalıp kalamıycağımı bile bilmiyorum şimdi hamile kalsam bile Rabbim zorda bırakmaz İnşallah ya içimde oyle bi umut var sanki yakın zamanda evimde olcakmışım gibi rüya mı gördüm ne b,lemed,m :44:
Sen cok erteleme bence de canim Allah göstermesin ama bak bize planlarmiz tutmadi şükür ki cok beklemedik ama uzun da olabilirdi süre dedigin gb inşallah hamile kaldim ettim derken gitmiş de olursun yanına eşinin
aynen oyle cnm tabikş gelecekle ilgili plan yapmak lazım ama ben biraz abarttım snırım hem hemen hamile kalıp kalamıycağımı bile bilmiyorum şimdi hamile kalsam bile Rabbim zorda bırakmaz İnşallah ya içimde oyle bi umut var sanki yakın zamanda evimde olcakmışım gibi rüya mı gördüm ne b,lemed,m :44:
Sen cok erteleme bence de canim Allah göstermesin ama bak bize planlarmiz tutmadi şükür ki cok beklemedik ama uzun da olabilirdi süre dedigin gb inşallah hamile kaldim ettim derken gitmiş de olursun yanına eşinin
bu arada yumurtlama ne zaman oluyo demiştiniz
İnşallah HAaticecim inşallah. Bana da iki ay sürmeyecek gibi geliyor.
Hamilelik için en ideal zaman 12. ve 16. günler arasıdır. Adetin ilk gününden sayıyorsun.
Bana şuanda 1 hafta bile sürmeyecekmiş gibi geliyor
Yoksam kadro için evrakları mı imzalıyorsun?
ayy yok o değil bebiş
Hadi bakalım. Hayırlısı olsun. White duyuyor musun ayak seslerimizi?
Duymaz miyim dort gozle bekliyorum sizikilolari takmayin nasilsa gidiyor baksaniza
ya 3 ayda 5 kiloyu zor verdim bga da zor veriyor neden acaba metabolizmamı hızlandırmak içinde neler yaptım halbuki ama kilo vermek için ne yapmam gerekiyo hamile mi kalıyım yani heehee oda güzel o zamn topiğin adı zayıflamak için hamile kalanlarda olabilirmiş
evet bak o da guzel ben 3 kilo verdim bak ki yatiyorum hep.zaten biraz yuruyunce bacaklarim kasiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?