Oruc nasil gidiyor hatice yiyebiliyor musun yemek? Ben 60.9 olmuşum bide hareket etsem iyice gidicek demek ki bian önce bitsin istiyorum bulantimin
Çok şükür oruç iyi gidiyor canım Allah kabul etsin ve herkese tutmayı nasip etsin İnşallah...
İnşallah yakında kesilir mide bulantıların ben hamilelikte kilo verildiğini hiç bilmiyordum bga yla senden öğrendim neden mide bulantısı
oluyor acaba yani bunun bilimsel açıklaması ne ki???? :44:
Yok birliktelik yok dedi. Yumurtlamam herhalde yumurtlarsam da çok geç değil herhalde bilmiyorum ki sormadım.
Hmm normaldeki gb yumurtlama günlerinde birliktelik olmuyor yani dur bakalım süreç nasıl ilerlicek
Aslında öyle ama dün 15. gündü ve ben daha yumurtlamadım. Yumurtlamadığım için de birliktelik istemedi. Hani geç yumurtlama felan varya bu ay o oluyor sanırım. Bir de döngüm nasıl değişti bilmiyorum ki. Ama sanırım bugün yumurtluyorum. Ateşim çıktı çünkü.
Hani yazdım ya atıyorum 14. günde birliktelik oluyor ama daha yumurta yok sperm yumurta gelene kadar bozuluyor ya da tam tersi. Bu da düşük nedeni olabiliyormuş. Onu engellemek için böyle gidiyoruz. Bakalım kısmet ne zaman olursa. Bu ay umudum yok.
Anladim canım hayirlisi tabi ne zaman saglikli olacaksa o zaman tutsun.
Klasik 12-17gun yumurtlama araligi var ya ondan sordum.sen yine de stres yapma olur mu diye biliyorsun düşünceyle de cok ilgili bu durum ama bence yakinda alicaz güzel haberler senden inşallah
Öyle hayırlısı ne ise o olsun. Sağlıkla hayırla gelsin de. Ha bir ay önce ha bir ay sonra.
Yok hiç takmıyorum şaşılacak kadar rahatım nedense. Belki bugünleri gördüm ya bugünlere erdim ya ondan belki.
Mart sonunda hiç geçmeyecek gibi geliyordu zaman.
Benim sakinligimi daha iyi anlicaksin o zaman canim inşallah hayirlisiyla olsun azcik gebelik muhabbeti yapalim
Sana diyordum ya gerçekten bende sakinim. Akşam eşi diyor ki dönüşte "neden birkaç ay daha ara vermedik yaz sonu düşünseydik" Sen ne diyorsun dedim ben bugün hiç gelmeyecek sandım dedim. Ama gayette sakinim nedense. Ama sankim gelecek ay olacak gibi hissediyorum. Bilmiyorum ki.
Evet erkekler biraz daha rahatlar bu konuda biz aylari sayiyoruzicimden geceni sorarsan cok az kaldi hamis olmana
Ayy inşallah. Bana da sanki gelecek ay olacakmış gibi geliyor. Bilmiyorum ki hayırlısı olsun.
bende kendim için bi tahminde bulunamıyorum nedense hayırlısı
İnşallah canimbu arada hani bi falcidan bahsetmistim ya onun dedikleri cikti ya adam bana ikiz olacak biri gidicek demisti ben imkansız diye baktigim icin salliyor demiştim
sen yinede inanma oyle şeylere geleceği Allah tan başka kimse bilemez onların yaptığı başka şey
Tahminde bulunmak icin calismalara baslaman gerek yavrucum
Yaa tabi ki Allah bilir ama şaşırdım yani birden aklima gelince
bende kendim için bi tahminde bulunamıyorum nedense hayırlısı
ayın 22 sinde belli olur
ayın 22 sinde belli olur
adam amacına ulaşmış amaç seni şaşırtıp acaba gerçekten bildi mi diye düşündürmekti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?