bak uçan süpergeyle gelmeyi hi düşünememiştim ama whitewishi korkuttuk sanırım
Duymaz miyim dort gozle bekliyorum sizikilolari takmayin nasilsa gidiyor baksaniza
Ya ben ya ben günde 10 km yürüyorum tık yok.ya 3 ayda 5 kiloyu zor verdim bga da zor veriyor neden acaba metabolizmamı hızlandırmak içinde neler yaptım halbuki ama kilo vermek için ne yapmam gerekiyo hamile mi kalıyım yani heehee oda güzel o zamn topiğin adı zayıflamak için hamile kalanlarda olabilirmiş
bacaklarım kasılıyor diyince birden annelerin ne çok hakkı var çocğun üzerinde na kadar zahmet çekiyor diye düşündüm annelik başka bişey ya
Ya ne güzel sankim için çoşuyor böyle söylerken ben hiç öyle olamıyorum.
bence sen git bi bebek sev sonra benm de boyle bişeyim olcak diye düşün coşmamak elde değil
bacaklarım kasılıyor diyince birden annelerin ne çok hakkı var çocğun üzerinde na kadar zahmet çekiyor diye düşündüm annelik başka bişey ya
Ya ne bilim öyle de çoşmadım sanırım ben kucağıma almadan çoşamayacağım.
Aynen canım annem de öyle diyor başka şey icin cekmezsin bunlari ama cocuk baska diyor gercekten de oyle aksam sirf bulantimi hissetmeyeyim diye uyumaya çalışıyorum,kabizlik ayri bi yandanama aklima gelince bosver diyorum saglikli olsun da çekerim Rabbim hepimize saglikli evlatlar nasip etsin
White nerelerde takılıyorsun gelsene?
Ay tel.den giriyorum ya bi sayfadan otekine gecmem yarim saat
Laptop yok mu alsana önüne???
Ya ufaklik vardi bozuldu digeri de masa ustu esimin ona da gidemiyorum ondan
Aynen canım annem de öyle diyor başka şey icin cekmezsin bunlari ama cocuk baska diyor gercekten de oyle aksam sirf bulantimi hissetmeyeyim diye uyumaya çalışıyorum,kabizlik ayri bi yandanama aklima gelince bosver diyorum saglikli olsun da çekerim Rabbim hepimize saglikli evlatlar nasip etsin
kızlar ya bişey sorcam ben bütün gün bilgisayar başındayım ve boşum ya net üzerinden para kazandırcak ne yapabilirim bi fikriniz varmı
Düşünelim........
kızlar ya bişey sorcam ben bütün gün bilgisayar başındayım ve boşum ya net üzerinden para kazandırcak ne yapabilirim bi fikriniz varmı
Heeee ok bizde böyle idare ederiz. Kaç haftalık oldu şimdi??
7+4 um kismetse pazartesi 2aylik olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?