Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

bak uçan süpergeyle gelmeyi hi düşünememiştim ama whitewishi korkuttuk sanırım

Ama arayı çok açmamamız lazım değil mi?

Duymaz miyim dort gozle bekliyorum sizi kilolari takmayin nasilsa gidiyor baksaniza

İnşallah geri kalan dönemde de sadece verdiklerini alırsın.

Ya ben ya ben günde 10 km yürüyorum tık yok.

İş yeri doktorumuz bana hamileyken "baktın kilo alıyorsun hemen hamile kal çok iyi kilo veriyorsun sen" demişti.

bacaklarım kasılıyor diyince birden annelerin ne çok hakkı var çocğun üzerinde na kadar zahmet çekiyor diye düşündüm annelik başka bişey ya

Ya ne güzel sankim için çoşuyor böyle söylerken ben hiç öyle olamıyorum.

bacaklarım kasılıyor diyince birden annelerin ne çok hakkı var çocğun üzerinde na kadar zahmet çekiyor diye düşündüm annelik başka bişey ya

Aynen canım annem de öyle diyor başka şey icin cekmezsin bunlari ama cocuk baska diyor gercekten de oyle aksam sirf bulantimi hissetmeyeyim diye uyumaya çalışıyorum,kabizlik ayri bi yandan ama aklima gelince bosver diyorum saglikli olsun da çekerim Rabbim hepimize saglikli evlatlar nasip etsin

Aminnnnnnnnnnnnnnnnnn

aminnn amin İnşallah

kızlar ya bişey sorcam ben bütün gün bilgisayar başındayım ve boşum ya net üzerinden para kazandırcak ne yapabilirim bi fikriniz varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…