ayyy ne çabuk büyüyorlarr
Demi bana geçmiyor gb geliyor ama geçiyor :)
hep oyle oluyor canım ya sanki hiç geçmeyecek gibi geliyor bazı şeyler sonra bi bakıyosun geçmişte üzerine daha neler neler olmuş
canımsen şimdi yemek falanda yapımıyosundur napıyosunuz annen falan mı geliyor
insanın annesinin olması ne güzel Allah başımızdan eksik etmisinTabi anneciğim sağolsun 2 haftadır gelip gidiyor kiyamam yemek, ortalik topla, ben bişeyler yiyeyim diye uğraşıyor
7+4 um kismetse pazartesi 2aylik olacak
Günaydın bayanlar :)
Haticecim aynen annem uzakta olsaymis ne yapardim bilmiyorum Allah basimizdan eksik etmesin onlari kiymetini simdi daha iyi anlıyorum
Bgacim kontrollerim nasıl? 2hafta once gitmistim sonra geçen pzt.gittim bu pzt.yine gidicem diget kese ne durumda vs.diye bakmasi gerek sanirim kanamada olunca 1hafta sonra cagirdi
Bence iyi. Beni de 15 günde bir çağırırdı. İkili testi aşabilseydik. Aylık çağırmaya başlayacaktı. Hastaneler fabrikasyona dönmüş aylık çağırıyorlar en başından beri. Ama ilk üç ay önemli bence. Onun için senin kontrollerde sık gayet iyi.
Günaydın bayanlar :)
Haticecim aynen annem uzakta olsaymis ne yapardim bilmiyorum Allah basimizdan eksik etmesin onlari kiymetini simdi daha iyi anlıyorum
Bgacim kontrollerim nasıl? 2hafta once gitmistim sonra geçen pzt.gittim bu pzt.yine gidicem diget kese ne durumda vs.diye bakmasi gerek sanirim kanamada olunca 1hafta sonra cagirdi
Ben de memnunum sonuçta bizim geçmiş parlak değil kontrol altında gitmek guvende hissettiriyor bide merak ediyorum ne durumda buyudu mu nasıl diye ondan iyi oluyor. Sen de pazartesi gideceksin demi
günaydın cnm. nasılsn bebiş nasıl hersey yolundadr umarm. arada girip öyle bakıp çıkıyorm bnde bnmle ilgili konusulck birsey olmadığndan öyle bakıyorm. şimdi seni görnce bi hatrını sorıyım dedm tatlm.....
günaydın cnm. nasılsn bebiş nasıl hersey yolundadr umarm. arada girip öyle bakıp çıkıyorm bnde bnmle ilgili konusulck birsey olmadığndan öyle bakıyorm. şimdi seni görnce bi hatrını sorıyım dedm tatlm.....
Aynen cardin cim diyet dışında her konudan konusuyoruzKesinlikle öyle. Benim doktorum bize sormadı bile "yumuruta takibi yapalım mı?" diye kendisi kontrol altında tutmak istedi ve öyle de gidiyor. Aslında hoşuma gidiyor böyle olunca sürekli kontrollü ve takipli olmak. Hayırlısı olsun hepimiz için. Pazartesi tekrar gidiyorum bakalım ne diyecek.
Cardin olur mu öyle şey?
Sen aç bir konu konuşalım. Diyet diye yola çıktık geyik topiği oldu. Ben zaten kilo veremiyorum diye pes ettim. Whitewish diskalifiye oldu o artık istemese de veriyor. En istikrarlımız Hatice. Bu durumda ben onu yarı yolda bırakmış oldum.
Ben de yumurta takip olayını sevdim sen istemeden doktorun temkinli olmasi guzel bisey bide sure kisalicak gb geliyor bana peki ultrasonla mi bakiyor yumurtalara nasıl yapiyor
Vajinal ultrasonla bakıyor. Çarşamba gittiğinde muhtemelen benden önceki hastanın ultrason görüntüsüydü diyor ki "bak böyle birşey arıyoruz" diyor.Arıyoruz ama şu anda bende yumurta yok. Sanırım dün yumurtladım ateşm çıktı çünkü. Sonraki aşamaları bilmiyorum. Muhtemelen boyutları vb. önemli bakalım öğrendikçe yazarım.
Sankim gelecek ay olacakmış gibi hissediyorum ama hayırlısı. Bir de benim doktorum az konuşuyor seninki de öyle mi?
Kafami karıştıran mesela dun yumurtladin ya ee pzt.ye belki yine gormucek dumku yumurta bosuna gitmis olcak o zaman:44:
Benim doktor anlatıyor zaten ben en ayrıntıya kadar sordugum icin adam mecbur kaliyortek sey görüntüleme cihazları eski tip renkli falan degil teknoljik degil yani
Bir bildiği var demekki bilmiyorum ki. Yumurtlayınca büyümesi de gerekiyor sanırım belli bir boyuta gelmesi gerekiyor ondan belki. Benim aklıma birşey gelmiyor soracak ordan çıkınca aklıma geliyor hep.
Benim doktorun da öyle. Onun için testlere başka yere yönlendiriyor.
Dogru illa ki bildigi var unutmazsan sorarsin süreç nasil gitcek falan diye.
Benim de unuttuklarim oluyordu artık sanki herseyi soruyorum bazen de ben sormadan kendi soyluyor.
Ikili test ne zaman istemisti senden bide şeker , demir vs.bakiliyor ya onu ne zaman isticek ki
Sağol canım benim kanamam olmustu ya yatıyorum o nedenle ikiz gebelikmis meger kanamanın oldugu gun digeri düşmüş ondan kanama olmuştur dedi doktor bebegim iyi gb.fasulye kadar :) su an bulantilarimdan pek bişey anlayamıyorum tabikismetse pzt.yine kontrolum var umarim hersey yolundadir.sen nasılsın devam demi calismalara ne zaman alcaz guzel haberler senden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?