Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

saol cnm bnm. katılırm bndan sonra. ewet diyeti geçti topik ama güzel yaaa yazdıklarınızı arada okuyorm hoşuma gidiyo. buradaki dostluklarda güzel oluyo .... çok içten arkadaşlarsnz hepinz.

Bizim gibi olanlara maalesef gebelik daha çok şey öğretiyor. Yine de beterin beteri var deyip yolumuza devam edeceğiz. Bizimde sınavımız buymuş.

saol cnm bnm. katılırm bndan sonra. ewet diyeti geçti topik ama güzel yaaa yazdıklarınızı arada okuyorm hoşuma gidiyo. buradaki dostluklarda güzel oluyo .... çok içten arkadaşlarsnz hepinz.

Çok şükür üçümüzde güzel frekans yakaladık. Allah bozmasın.

Bir de yakın olsaymışız değmeyin keyfimize.

Anladim canım Rabbim nasip eder de inşallah gelirim o zamanlara o zaman ne isticek bakalım doktor. Saglik ocağına gidicem de kalkamadigim icin gidemedim inşallah haftaya giderim diyorum

Sorma canım ya yasamadan insan detaylari bilemiyormus eskiden hamileyim diyen hamile olur bebegi olur falan o kadardı ama simdi ne ne zaman oluyor neler olabiliyor hem yasiyor hem de okuyoruz gerçekten mucize bir olay bu.
inşallah guzel haber alicaz senden de sağlıklı olsunlar da bir iki ay beklemissin onemli degil

Alisana kadar duzenin kacar biraz tatlim haftaya daha iyi olursun bence halsizligin yeterli beslenememenden bence canim

çok güldüm neye diyceksin

''Alisana'' yı ''Ali sana'' diye okudum orda baya bi kaldım eşimin ismini soylemişmiydim acaba diye sonra cümlenin tamamını

okuyunca işi çözdüm

ondan sonrada bi şarkı vardı o geldi aklıma ''bana herşey seni hatırlatıyor'' durum o kadar vahim

aslında dün sahurdan sonra farkettim nerdeyse sırf protein tüketmişim ondan halsizlik olur mu acaba

iftarda et yoğurt
sahurda yumurta peynir

Yok olmaz iyi yapıyorsun.

Su tüketiyor musun? Susuzluk halsizlik yapar ki zaten uzu süre susuz kalıyorsun önemli olan protein alman zaten

Ooo aşktan yananlar var içimizde.

ciddi misin ı larim i çıkıyor bazen ama özlem hadsaffada anlaşıldı

White,

Ben ilk hamileliğimde çok cahilmişim. Bir hamile kalınır biliyordum bir de doğum yapılır. Aradaki milyon tane ihtimalden haberim bile yoktu. Artık milyonda olaydan biri başına gelmiş biri olarak şimdi ise tırsağım.

Aynen canım ben de oyle kendi organimi tanimiyormusum resmen simdi ultrason okumayı bile öğrenir oldum

Ben de 1litre anca bazen o bile olmuyor

sanırım hamilelikte dahada önemlidir su dikkat et canım

O zaman uzun süre aç kalmanın verdiği halsizliktir. Bana sorarsan gayet iyi proteinden gerisi yalan bence.

hımm tamam o zamn dediğin gibi

Aynen canım ben de oyle kendi organimi tanimiyormusum resmen simdi ultrason okumayı bile öğrenir oldum

vay canınaaa bende bi hamile kalınır bi de doğar biliyorum hala

sanırım hamilelikte dahada önemlidir su dikkat et canım

hımm tamam o zamn dediğin gibi

vay canınaaa bende bi hamile kalınır bi de doğar biliyorum hala

Yaa normalde cok içerim zaten ama su ictim mi cikariyorum hemen hele sabah gecen sabaha karsi uyandım nasıl susamisim dedim yatıyorum nasılsa bi yudum icer uyurum ne mumkun icmemle banyoya gitmem bir oldu

Yaa normalde cok içerim zaten ama su ictim mi cikariyorum hemen hele sabah gecen sabaha karsi uyandım nasıl susamisim dedim yatıyorum nasılsa bi yudum icer uyurum ne mumkun icmemle banyoya gitmem bir oldu

anladım cnm ee nolcak boyle ne zaman geçecekmiş bu bulantılar dr bişey dedimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…