Ben de 1litre anca bazen o bile olmuyor
Aynen canım ben de oyle kendi organimi tanimiyormusum resmen simdi ultrason okumayı bile öğrenir oldum
sanırım hamilelikte dahada önemlidir su dikkat et canım
hımm tamam o zamn dediğin gibi
vay canınaaa bende bi hamile kalınır bi de doğar biliyorum hala
Boşver öyle bil inşallah diğerlerini de öğrenmene de gerek kalmaz.
Bizim gibi olanlara maalesef gebelik daha çok şey öğretiyor. Yine de beterin beteri var deyip yolumuza devam edeceğiz. Bizimde sınavımız buymuş.
Çok şükür üçümüzde güzel frekans yakaladık. Allah bozmasın.
Bir de yakın olsaymışız değmeyin keyfimize.
anladım cnm ee nolcak boyle ne zaman geçecekmiş bu bulantılar dr bişey dedimi
ne güzl cnm yaa allah bozmasn....
Sorma canım ya yasamadan insan detaylari bilemiyormus eskiden hamileyim diyen hamile olur bebegi olur falan o kadardı ama simdi ne ne zaman oluyor neler olabiliyor hem yasiyor hem de okuyoruz gerçekten mucize bir olay bu.
inşallah guzel haber alicaz senden de sağlıklı olsunlar da bir iki ay beklemissin onemli degil
Sen de katıl aramiza canim mesafelerimiz cok ama burdan paylaşıyoruz herseyimizi inşallah bir gun toplanabiliriz de
ne güzl cnm yaa allah bozmasn....
Bi bilsem canimherkese gore değişiyor dr.o nedenle bisey diyemiyor baksana bga 7kilo vermis inşallah kisa zamanda biter diyorum sadece.hatice face in var mi
White,
Moralini bozmak istemem ama 8 ile 10. haftalar arası çok bulantı oluyor. Tavan yapıyor. Sonra azalıyor.
Ben sabahları kusuyordum aç karnına sarı safra. Başka kusmam yoktu.
Bazen sabah kusmadıysam yediğim şeyi kusuyordum ki o daha kötü yediğinden tiksiniyorsun.
ewet yaaa eskilerde hersey güzlmş. şimdi hersey zorlastı. baksana hamile kalablmek için gün kovalar olduk neredeyse. hersey bizm için işte yasayp görüyorz tecrübe ediniyorz. dediğin gibi sağlıklı olsnda ne zamn olursa olsn tatlm. allahım onunda gününü kararlastrmş bekleyp görücz bakalm mucizemz ne zamn gelicek ....
tşk ederm cnm tabikide katılırm. bn ist.daym aranzda varmı burada olan. inş cnm yaa çok güzel olur
Evet canim dr dedi ki eskiden yok gebelik ikiz başladı diğeri yasiyor falan bunlar yoktu karambole hersey ama doğurganlık düşmüş eskiye gore
İstanbul dan bga var aramizda ben izmir hatice de konya diyeyim artik yakinda gidecek insallah
kızlar size birsey sorucam. 2 aydr neredeyse korunmadan ilişki oluyo fakat ondan sonraki günlerde regle dönemime kadar kasıklarmda ağrılar oluyo sizede oluyomu böyle yada neden olablr böyle birsey doktora görnsem mi acaba diye düşünüyorm... çok ağrı olmuyo allahtan ama bni rahatsz ediyo arada..
Benim ilk kez bu seferbatma olmuştu ama igne batirir gb.kasik agrimda olmustu tabi hatta regl olurum demistim belli olmuyor ki canım
Amin. Gel katıl sen de bize.
Boşver geçmezse de idare et. Bebeğinin yaşadığının en güzel kanıtı. Benim bulantım kusmam bitmişti. Ben de 3. ay btiyor diye ksildi sandım. Meğer kalbi durmuş.
hmmm bnim 2 aydr böyle bakalm nereye kadar gidicek bu ayda bi geçsnde geçmzse bi doktora gidiyim bakalm.
Yaaa eyvahsabah ben de sirf su ve safra cikariyorum dedigin gb gun icinde olursa da ne yediysem yandim desene
kızlar size birsey sorucam. 2 aydr neredeyse korunmadan ilişki oluyo fakat ondan sonraki günlerde regle dönemime kadar kasıklarmda ağrılar oluyo sizede oluyomu böyle yada neden olablr böyle birsey doktora görnsem mi acaba diye düşünüyorm... çok ağrı olmuyo allahtan ama bni rahatsz ediyo arada..
Tabi aslinda gebelik oncesi muayene olmak gerek bence ama doktorlar nedense onemsemiyorlar bu kontrolu
Offf çok kötüydü benim de ağzımda acı bir tat şeker alıyordum hemen
Herkes onu diyor Cardin ama ben hiç hissetmedim oldu belki de farketmedim. Bilmiyorum ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?