bn bunu özellikle son kontrolümde söyledm doktora dedm ikinci gebelk için muayene olmam gerekmiyomu diye hayr gerekli değil olnca gelrsn dedi bna sasrdm. olnca ne anlamı kaldı ki iş olsn işte .... su devlet hastanesi doktorları hiç sevmiyorm zatn çoğu suratsz ağzndan zor laf alıyosn..
Ben de gitmiştim sadece smear yapıp yolladı. Bazı sorularım oldu onlara bile cevap veremedi. Sonra bu doktorumu bulmuştum.
ay cnm farkedlmicek gibi değil bnmki baya hissediliyo ağrısı . bilmiyorm ne olucak bakalm şimdilk idare etmeye çalısıyorm
bn bunu özellikle son kontrolümde söyledm doktora dedm ikinci gebelk için muayene olmam gerekmiyomu diye hayr gerekli değil olnca gelrsn dedi bna sasrdm. olnca ne anlamı kaldı ki iş olsn işte .... su devlet hastanesi doktorları hiç sevmiyorm zatn çoğu suratsz ağzndan zor laf alıyosn..
bende bebkten önce bütün herşeye bakılsın istemiştim ne yapmalıyım diye sordm bişey yapmaya gerek yok demişti kan değerlerine falan dedim dedim yok dedi folik asit dedim iyi başla dedi oylede ilgilendi sağolsun :44:
Ramazan bitsin bence görün sen. Çok duyuyorum kasık batması ama hiç fikrim yok.
bende bebkten önce bütün herşeye bakılsın istemiştim ne yapmalıyım diye sordm bişey yapmaya gerek yok demişti kan değerlerine falan dedim dedim yok dedi folik asit dedim iyi başla dedi oylede ilgilendi sağolsun :44:
aynen cnm bi geçsnde bu ay düşünüyorm ama nereye gidicem bilmiyorm herkes bi ilgisz gidesm gelmiyo bi iiyi doktor denk gelmedi o konuda çok sansızm malesef.
Hakikaten çok ilgiliymiş.
Cardin nerde oturuyorsun?
Aynen hatta ben birini sikayet ettim bakalim sonuc ne olacak bu is icin para bayilmak gerekiyor illa
ist. bahçesehr tarafnda işimde avcılarda sana hangisi yakın bilmiyorm ikisinide yazıym dedm cnm:)
Bahçelievler Medicana'da Düzgün Bey'in methini duydum. Ben prof'a gidiyorum. İstersen onun da iletişim bilgilerini verebilirim.
Bahçelievler Medicana'da Düzgün Bey'in methini duydum. Ben prof'a gidiyorum. İstersen onun da iletişim bilgilerini verebilirim.
hmm o hastaneyi biliyorm uzak değil bna hem kuzenimde orada doğm yaptı ve çalısmştı belki biliyodr o ona bi sorıym bn.
Dün akşam bir rüya gördüm.
Masmavi gözlü bembeyaz tenli kumral saçlı bir erkek bebek. Al bu senin diyorlardı.
Hayır olsun inşallah olacak yakin zamanda
İnşallah canım,
Ben bugün işteyim gel de iki lafın belini kıralım.
Ben de gizli gizli girdin sandım
Yok işteyim. Akşama kadar da buradayım sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?