Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

Ben de gitmiştim sadece smear yapıp yolladı. Bazı sorularım oldu onlara bile cevap veremedi. Sonra bu doktorumu bulmuştum.

bende bebkten önce bütün herşeye bakılsın istemiştim ne yapmalıyım diye sordm bişey yapmaya gerek yok demişti kan değerlerine falan dedim dedim yok dedi folik asit dedim iyi başla dedi oylede ilgilendi sağolsun :44:

çok ilgililer yaaa masallah:) bn netten okuya okuya daha bilgi sahibi oldm. artık kendi sorunumu kendm çözmeye baslıcam:) ilk gebeliğimde özele gittim sağolsnlar ondanda soğuttular. daha yeni gebeliğim keseyi görememiş hemn teshisi koydu dış gebelk olablr iğneyle düşürelm olmayan birseyi nasl sonlandırıcaktı bilmiyorm. allahtan net varya yine aklımıza takılanları buradan çözüyorz rahatlatıyo bizi:)

Hakikaten çok ilgiliymiş.

aynen cnm bi geçsnde bu ay düşünüyorm ama nereye gidicem bilmiyorm herkes bi ilgisz gidesm gelmiyo bi iiyi doktor denk gelmedi o konuda çok sansızm malesef.

Cardin nerde oturuyorsun?

Aynen hatta ben birini sikayet ettim bakalim sonuc ne olacak bu is icin para bayilmak gerekiyor illa

Bahçelievler Medicana'da Düzgün Bey'in methini duydum. Ben prof'a gidiyorum. İstersen onun da iletişim bilgilerini verebilirim.

cnm bn çıkıyorm işleri bi toparlıym çıkıcam işten . artk p.tesi devam ederz cnm grşrz. sen yinede iletişm blgilerini yazarsn bulunsn bnde ramazandan sonra belki onuda bi denerm nasl diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…