Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

Selam kızlar kontrol e gittim bugun şükür bebegim 15mm daha büyümüş 20 mm olmus diğer kese de kuculmus.
1ay sonra kismetse gel dedi ense kalinligina ve ikili teste bakılacak bunun icin beni başka yere yönlendirdi bana da çok saçma geldi yani ikili test labr.da yaptiricam ama neden ense kalinligina kendi bakmiyor :44: canim sıkıldı buna doktordan memnunum ama cihazlar cok eski kafam karıştı.
Bga ne yapti acaba :44:

ayyy cnm bnm masallah ona allah nazarlardan korusun. devlet hastanesine gittiysen genelde öyle oluyo cnm yaaa cihazlar geneli eski. ikili test için ewet baska yere yönlendiriyo oradanda gün alıyosn cnm bi kağıt veriyolar o seklde gidiyosn devlet hastanesnde.

Maşallah ona

Endişelenme beni de başka yere yönlendirmişti. Ense kalınlığı le birlikte başka değerlere de bakıldığı için olabilir. Hepsi kombine bildiğim kadarı ile. Sana tavsiyem riskli gebelik uzmanına yaptır bu tarz testlerini.

Ben dün çok yoğundum bir ara açtım burayı açmamla kapatmam bir oldu.

Cardin doktorumu sana mesaj atıyorum ama çok uzak Şişli'de. Bana bile çok uzak sana daha da uzak. Ama arabanız varsa sorun olmaz sanırım.

Bu arada tartı pazar 66,6 dün sabah ta 67,6 gösterdi.

Haticem nasılsın?

Sağol canım maşallah iyi şimdilik :)
Doktor ozelde canim hastanede degil ondan sinir oldum zaten hem o kadar para al hem de bişeye bakama

Günaydın canım Bana saçma geldi ya başka yerde baktirmak testler hadi tamam da ölçümleri kendi doktorum yapsın isterim bi tane daha buldum riskli gebelik uzmsniymis ve bebegin herseyine bakiyormus olmazsa ona gidicem bakalım. Sen ne yaptın ne dedi doktor

Daha yumurtam büyümemiş "geç olacak demek ki" dedi. Çarşamba yine çağırdı.

aldım cnm msjını tşk ederm. ewet uzakmş baya araba malesef yok. doktor nasıl cnm sen memnunmusn? birsey olmazsa düşünüyorm bnde gitmeyi bakalm artk.

aldım cnm msjını tşk ederm. ewet uzakmş baya araba malesef yok. doktor nasıl cnm sen memnunmusn? birsey olmazsa düşünüyorm bnde gitmeyi bakalm artk.

Ben memnunum Cardin. Ondan önce ben çok doktor araştırdım. Bazı sorular vardı hamil kalmadan doktorun cevaplaması gereken bu doktor cevapladı ama ondan önce seçtiğim doktorum maalesef cevaplayamadı.

Birde artık o bana alıştı ben ona alıştım. Benim bu konudaki tüm takibimi o yapıyor. Tek sorunum mesafe onu da idare ediyorum artık.

ewet memnuniyet çok önemli zatn. bakalm cnm inş. gerek kalmazda kalırsa eğer aklımda. saol verdiğin bilgiler için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…