Süperdemek ki senin rakamlar toptan inicek
aslında hep aynı yerdeyim tatlımNerelerdesin hatice iyiyiz senin nasıl gidiyor oruç
İyiyim Haticem,
En yoğunundan koşturuyorum.
White tartı 70 gösteriyordu 67ye düştü. 3 kg birden
Günaydın kızçeler,
Hadi gelin iki lafın belini kıralım.
arada bi toplanır olduk Allah sonumuzu hayır etsin müjdeli bi haber vercek olsak hep birlikte sevinemicez yaaa
Doğru söylüyorsun. Ne güzel White'ın gebeliğini kutlamıştık.
Yoksam yoksam sen biz müjdeli haber mi vereceksin?
Selam kızlar girdim yazamadan şarjim bitti uyuklamaktan giremedim de bi daha iyi gb.yim psikolojik olarak göçmenlerim başladıhafif kasık ağrım var.
Sizler nasılsınız? Güzel haber vereni kutlamazmiyiz kızlar yaa hele siz verin butun gun kk başında dururuz
yoo haber falan yok şimdilik ama o da olur İnşallah white ın hamileliğinide ikimiz kutlamıştık zaten
kutlarız tabide çok ayrı düştük ne hayellerimiz vardı birlikte bebiş büyütcektik ama neyse yine olur İnşallah
Hemen umutsuzluğa kapılmayın kızlar yaa bu sadece geçici bi dönem bakın yakın zamanda nasıl yeniden biraraya gelicez
Kapılırız kapılırız
Bak simdi ben pc basina gecemiyorum diye, hatice oruçlu diye, sen çok yogunsun diye denk getiremiyoruz zamanlarimizi ama bunlar bi geçsin eskisi gb.lak lak yapıcaz burda
whitecım nedense artık dikkatimi çekmeye başladı
başımıza neler gelcek (İnşallah) anlat hadi önce konuştuk mu yada ne konuştuk pek hatırlamıyorum ama hamile olduğunu öğrenmenden önce belirti varmıydı yani adet gecikmesi olmadan önce ayrıntı istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?