Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

Nerelerdesin hatice iyiyiz senin nasıl gidiyor oruç
aslında hep aynı yerdeyim tatlım gündüz oturarak ikindi uyuyarak gecede mayışarak geçiyor ramazan sen nasılsın nasıl oldun bulantılar geçti mi?

İyiyim Haticem,

En yoğunundan koşturuyorum.

White tartı 70 gösteriyordu 67ye düştü. 3 kg birden

süpersin kuzum bundan sonra çok hızlancak kilo vermen çünkü sürekli yürüyüş yapıyosun
bende 2 gün önce 64 tüm bugun 66 :44::44: ramazanda hep kilo alırdım ama bu sefer abarttım sanırım yada şişkinlik var anlayamadım ama yeniden toparlanmaya başlamalıyım

arada bi toplanır olduk Allah sonumuzu hayır etsin müjdeli bi haber vercek olsak hep birlikte sevinemicez yaaa

Selam kızlar girdim yazamadan şarjim bitti uyuklamaktan giremedim de bi daha iyi gb.yim psikolojik olarak göçmenlerim başladı hafif kasık ağrım var.
Sizler nasılsınız? Güzel haber vereni kutlamazmiyiz kızlar yaa hele siz verin butun gun kk başında dururuz

Doğru söylüyorsun. Ne güzel White'ın gebeliğini kutlamıştık.

Yoksam yoksam sen biz müjdeli haber mi vereceksin?

yoo haber falan yok şimdilik ama o da olur İnşallah white ın hamileliğinide ikimiz kutlamıştık zaten

kutlarız tabide çok ayrı düştük ne hayellerimiz vardı birlikte bebiş büyütcektik ama neyse yine olur İnşallah

Günaydın Haticem can Haticem,

Çok özlüyorum eski sohbetlerimizi.

Ne hayallerimiz vardı gerçekten.

Hemen umutsuzluğa kapılmayın kızlar yaa bu sadece geçici bi dönem bakın yakın zamanda nasıl yeniden biraraya gelicez

whitecım nedense artık dikkatimi çekmeye başladı
başımıza neler gelcek (İnşallah) anlat hadi önce konuştuk mu yada ne konuştuk pek hatırlamıyorum ama hamile olduğunu öğrenmenden önce belirti varmıydı yani adet gecikmesi olmadan önce ayrıntı istiyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…