Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

Hafta:06.05.2013 - 12.05.2013

* Whitewish ---------Şimdiki Kilo: 65.9---------Beklenen Kilo: 64.5
* Hatice42-----------Şimdiki Kilo: 67,3---------Beklenen Kilo: 66,0
* Bga ---------------Şimdiki Kilo: 68,8---------Beklenen Kilo: ***
* Sekerkiz67---------Şimdiki Kilo: 79,5---------Beklenen Kilo:78,5

68 olsun benim de gelecek hafta

Çay,kahve onlar da aramıyorum ben de ama kola içmemek için eşim zorluyor mesela beni eve aldırtmıyor iyi de yapıyor tabi tatlı ayırmıyorum ben şerbetli,sütlü vs.severim yapmayı da seviyorum ama kendime söz verdim çok tatlı istersem meyvelerden alıcam,kuru kayısı ya da onun gb seylerden

Tabi ki kafada bitiyor sigarayı bıraktım ben kafama koydum da ama işte tatlı daha zararsız gözüküyor ama kendime söz verdim yemicem bu ay denicem kendimi

Alışıncaya kadar bu süreç alışınca olay bitiyor tabii aynı şeyler benim için de geçerli.

Kızlar sayfa başında listemiz hepimizi yazdım isteyenler olursa ekleyelim,bakalım kim başaracak

hadi bakalım bu sözünü unutmıyacamm

Ayy kızlar bugün fena yoruldum :111: ve başarılı öğünler geçirdim inşallah akşamı da aynı şekilde geçiririm
acıkınca havuç mu yesem acaba dedim kalorisi de az hem :44:

Aaa bak havuş yiyebilirsin bir havuç ortalama 80 kalori ama vücut onu yakmak için 100 kalor harcıyor

oooo iyiymiş ama havucun 40-45 li bi kalorisi var sanırsam ama vucut onun için 100 kal yakıyosa iyiymiş

planım şöyle 10 havuç yerim 400 kal. alırım
vucut yakarken de 1000 kal harcar 600 kalorilik zayıflarım
yani 1 saat 8km hızla koşmaya eşdeğer olur sporda yapmaya gerek kalmaz
hay Allah gidip havuç yiyim bari
koptum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…