Hafta:06.05.2013 - 12.05.2013
* Whitewish ---------Şimdiki Kilo: 65.9---------Beklenen Kilo: 64.5
* Hatice42-----------Şimdiki Kilo: 67,3---------Beklenen Kilo: 66,0
* Bga ---------------Şimdiki Kilo: 68,8---------Beklenen Kilo: ***
* Sekerkiz67---------Şimdiki Kilo: 79,5---------Beklenen Kilo:78,5
Çay,kahve onlar da aramıyorum ben de ama kola içmemek için eşim zorluyor mesela beni eve aldırtmıyor iyi de yapıyor tabi tatlı ayırmıyorum ben şerbetli,sütlü vs.severim yapmayı da seviyorum ama kendime söz verdim çok tatlı istersem meyvelerden alıcam,kuru kayısı ya da onun gb seylerdenYa kadın mantıklı şeyler söylüyor da uygulayabilene.
Aslında şeker zararlı biliyor muyuz? Bİliyoruz?
Bağımlılık yapıyor mu? Yapıyor?
Kalori harici bir faydası var mı? Yok
Vücudun için gerekli mi? Değil
Çok mantıklı ama ben yapamıyorum şerbetli ile çok aram yok eşim eve abur cubur almadığı sürece de sorun yok ama ben sütlü tatlı yaparım kendime gibime geliyor.
Aslında ekmek mantığında emeği kestim hiççç aramıyorum yemeklerde.
Ya da çayı şekersiz içiyorum demekki oluyormuş kafada bitiyor herşey.
Canım sayfa başına listeyi koydum ama haftalık kilo hedefimizi yazıyoruz ya haftaya pazartesi kaç kilo olmak istiyorsun onu yazmamışsın tatlımHoşgeldin,
Whitewish benim kilo yazdım ama atladın sanırım 68,8
Aslında herşey çok kolay herşey bakış açısıyla ilgili.
bende çayı şekersiz içemezdim hatta küçük çay bardağına 4 şeker attığım zamanlar olurdu eşim eve gelirken bişey istiyor musun diye sorunca kesinlikle tatlı isterdim istemediğim zamanlarda da tatlıyı çok sevdiğimi bildiği için getirirdi
bizim ailede herkes tatlıyı çok sever ve deli gibi tatlı tüketirdik bende ben tatlıdan vaz geçemem zannederdim
taki kilo vermeye karar verip kafama koyuncaya kadar kafama koydum artık kilo vermek istiyordum peki bunun için ne yapmam lazımdı önce şekeri tamamen bıraktım çünkü bga nında dediği gibi vucudum için gerekli değil hatta zararlı
benim anladığım kadarıyla kilo vermek kafada biten bi iş yoksa az yiyeyim spor yapayım ama azıcıkta tatlı yiyeyim yada aburcubur yiyeyim demekle bu iş olmuyor bunu bi çok kez kendimiz deneyimlemişizdir zaten
ben kafama koyduktan sonra bi süre zor oldu ama onuda aştım. bi süre kendi kendime telkin verdim ben tatlıyı sevmiyorum, tatlı bana zarar veriyor, sağlıklı yaşamak istiyorum vb...
yani canım arkadaşlarım şu kaçamak işine biraz ara verin kendinize gün içinde telkin verin ''ben tatlıyı sevmem'' diye
bende işe yaradı umarım sizde de işe yarar
Çay,kahve onlar da aramıyorum ben de ama kola içmemek için eşim zorluyor mesela beni eve aldırtmıyor iyi de yapıyor tabi tatlı ayırmıyorum ben şerbetli,sütlü vs.severim yapmayı da seviyorum ama kendime söz verdim çok tatlı istersem meyvelerden alıcam,kuru kayısı ya da onun gb seylerden
Canım sayfa başına listeyi koydum ama haftalık kilo hedefimizi yazıyoruz ya haftaya pazartesi kaç kilo olmak istiyorsun onu yazmamışsın tatlım
Kızlar sayfa başında listemiz hepimizi yazdım isteyenler olursa ekleyelim,bakalım kim başaracak
Hoşgeldin,
Whitewish benim kilo yazdım ama atladın sanırım 68,8
hoşbulduk tatlım
Çay,kahve onlar da aramıyorum ben de ama kola içmemek için eşim zorluyor mesela beni eve aldırtmıyor iyi de yapıyor tabi tatlı ayırmıyorum ben şerbetli,sütlü vs.severim yapmayı da seviyorum ama kendime söz verdim çok tatlı istersem meyvelerden alıcam,kuru kayısı ya da onun gb seylerden
hadi bakalım bu sözünü unutmıyacamm
Arada hatırlatırsan sevinirim bana da
Arada hatırlatırsan sevinirim bana da
Bana da bana da
süpersiniz kızlar azimli olmanız beni çok sevindirdi sürekli dürtcem sizi merak etmeyin
Ayy kızlar bugün fena yoruldum :111: ve başarılı öğünler geçirdim inşallah akşamı da aynı şekilde geçiririm
acıkınca havuç mu yesem acaba dedim kalorisi de az hem :44:
Aaa bak havuş yiyebilirsin bir havuç ortalama 80 kalori ama vücut onu yakmak için 100 kalor harcıyor
Aaa bak havuş yiyebilirsin bir havuç ortalama 80 kalori ama vücut onu yakmak için 100 kalor harcıyor
Geçmiş olsun bu arada yaşadıkların çok üzücü dilerim bir daha kimse yaşamaz bende 1 ay önce 10 haftalık bebeğim kaybettim. Parsiyel mol dediler.
4,5 yıllık evliyim bende 2008 yılı gelinisin galibam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?