Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

Hoşgeldin canım evet yoktun bir kaç gündür neyse ki çözülmüş sorunun ben de sabahları tartılıyorum yani onu baz alıyorum ama gün içinde yemekten sonra acaba kaç gram yükseldi bakıyorum bazen
Yürüyüşü yapmaya çalışıyorum bugün de 1 saat yürüdüm sıcak olduğu için daha erken kalkıyorum artık gelince de bir iki mekik vs.temizlik yapmam gerektiği için çok abartmadım hareketleri
Neden regl olmadın ki hala :44: gerçi bazı kişiler demiştim ya 40 günde hatta fazlasında olan var git bakalım doktoruna ne dicek korunma süren ne kadar sormayı unutma canım
Tatlıya ben de hayır diyemiyorum ya ama 1 ay kendime hakim olucam acil durum planına geçtim yani

Ben de zaten başından beri az ama öz yiyeyim diye gitmek istiyordum ama bu h.sonu kaçtı fena şekilde ceza verdim kendime 1 aylık bi diyet uygulamaya çalışıcam bakalım inşallah yapabilirim

kızlar okuduğunuz, duyduğunuz, gördüğünüz yada deneyimlediğiniz bi fikriniz var mı? haftada kaç kilo vermek doğru
ben oraya takılıp kaldım :44:

kızlar okuduğunuz, duyduğunuz, gördüğünüz yada deneyimlediğiniz bi fikriniz var mı? haftada kaç kilo vermek doğru

Bence kişiye göre değişir o canım sonuçta herkesin dayanıklılığı,metabolizması farklı ben 1,5 kilo koydum önüme ama şu var her türlü hızlı kilo vermek zararlı ama biz 1-1,5 arası gidip geliyoruz bunlar normal bence canım sen de 1,5 tan vazgeçme

hmmmm öyle mi diyosun
aslında bende 1,5 vermek istiyorum ama şu kastan kilo vermek pek sağlıklı değil gibi geldi :44:
bazı arkadaşlar yağdan verdim kas kaybı oldu vb şeyler soyluyorlar bunun bi ayrımı var mı :44:
yani kastan ya da yağdan verdiğin nasıl anlaşılabilir ki? :44:
bu gün kafam karışık :44:

Hoşbulduk çok şükür çözdüler derdimi.

Bende yemicem artık tatlı Karatay Teyze diyorki vucudun tatlıyı unutması zaman alıyor diyor. Bakalım nolcek.

Ortalama hafta 1 kg dır diyetisyenlerin söylediği.

Yani hiç spor yapmayıp çok fazla aç kalıyorsan evet kastan yersin ya da aşırı spor yapıp az beslenıyorsan yine kastan yersin ama bence haftalık 1-1.5 kilolar fazla değil

Hoşbulduk çok şükür çözdüler derdimi.

Bende yemicem artık tatlı Karatay Teyze diyorki vucudun tatlıyı unutması zaman alıyor diyor. Bakalım nolcek.
.

Offf hiç sevmedim şu Teyzeyi benim beden kesinlikle unutamaz tatlıyı o kesin bir arakdaşım yediklerine çok dikkat eder regl olacağı hafta bir gün sadece tatlı yer öyle de yapabiliriz aslında

Bence kastan kilo verirsen zaten sarkma olur ve halsiz kalırsın ama yağdan kilo veriliyorsa zaten bu etkileri hissetmezsin.

Bence ayrım budur.

Offf hiç sevmedim şu Teyzeyi benim beden kesinlikle unutamaz tatlıyı o kesin bir arakdaşım yediklerine çok dikkat eder regl olacağı hafta bir gün sadece tatlı yer öyle de yapabiliriz aslında

Ya kadın mantıklı şeyler söylüyor da uygulayabilene.

Aslında şeker zararlı biliyor muyuz? Bİliyoruz?

Bağımlılık yapıyor mu? Yapıyor?

Kalori harici bir faydası var mı? Yok

Vücudun için gerekli mi? Değil

Çok mantıklı ama ben yapamıyorum şerbetli ile çok aram yok eşim eve abur cubur almadığı sürece de sorun yok ama ben sütlü tatlı yaparım kendime gibime geliyor.

Aslında ekmek mantığında emeği kestim hiççç aramıyorum yemeklerde.

Ya da çayı şekersiz içiyorum demekki oluyormuş kafada bitiyor herşey.

hadi bakalım plates cok ınceltıyor tatlım tavsıye ederım

Yani hiç spor yapmayıp çok fazla aç kalıyorsan evet kastan yersin ya da aşırı spor yapıp az beslenıyorsan yine kastan yersin ama bence haftalık 1-1.5 kilolar fazla değil
ben spor yapmıyorum ama az da beslenmiyorum neyse ben bunu çok düşünüp kafamı karıştırmayayım kendimi iyi hissettiğim sürece devam etcem kaç kilo verirsem artık

Bence kastan kilo verirsen zaten sarkma olur ve halsiz kalırsın ama yağdan kilo veriliyorsa zaten bu etkileri hissetmezsin.

Bence ayrım budur.
evet bu mantıklı geldi sarkama yok hesaplamadım ama yeterince protein de alıyorum galiba :44:

Önemli olan protein alman zaten aşırı karbonhidrat ve yağ gereksiz. Az da olsa ceviz ye o yeter zaten yararlı karbonhidrat almana ama sen ekmek yiyiyordun zaten aynı şey.

Aslında herşey çok kolay herşey bakış açısıyla ilgili.

bende çayı şekersiz içemezdim hatta küçük çay bardağına 4 şeker attığım zamanlar olurdu eşim eve gelirken bişey istiyor musun diye sorunca kesinlikle tatlı isterdim istemediğim zamanlarda da tatlıyı çok sevdiğimi bildiği için getirirdi

bizim ailede herkes tatlıyı çok sever ve deli gibi tatlı tüketirdik bende ben tatlıdan vaz geçemem zannederdim

taki kilo vermeye karar verip kafama koyuncaya kadar kafama koydum artık kilo vermek istiyordum peki bunun için ne yapmam lazımdı önce şekeri tamamen bıraktım çünkü bga nında dediği gibi vucudum için gerekli değil hatta zararlı

benim anladığım kadarıyla kilo vermek kafada biten bi iş yoksa az yiyeyim spor yapayım ama azıcıkta tatlı yiyeyim yada aburcubur yiyeyim demekle bu iş olmuyor bunu bi çok kez kendimiz deneyimlemişizdir zaten

ben kafama koyduktan sonra bi süre zor oldu ama onuda aştım. bi süre kendi kendime telkin verdim ben tatlıyı sevmiyorum, tatlı bana zarar veriyor, sağlıklı yaşamak istiyorum vb...
yani canım arkadaşlarım şu kaçamak işine biraz ara verin kendinize gün içinde telkin verin ''ben tatlıyı sevmem'' diye

bende işe yaradı umarım sizde de işe yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…