Şimcuuukkkkkk,
Okuduklarımda özet geçeyim aklımda kalanları
Tartıya sabah aç karnına çıplak ve tuvalete gittikten sonra çıkılırmış. Hafta da bir tartılmak en uygunu. Çünkü kadın bedeni ödem falan filan değişim gösterebiliyormuş. Tartıldım 68,8. Bu arada hala regl olmadım. Yarın da kan vericem ondan sonra doktorula konuşuyorum ya sorucam bakalım inşallah rahimde yapışıklık felan yoktur.
Whitewish senin kadar bende istikrarsızım. Yürüyüşlerimi düzene sokamadım. Kahvaltı hariç ekmek yememeyi başardım bulgur hariç pilavı da hayatımdan çıkarıyorum ama o tatlı yok mu o tatlı inşallah vazgeçeceğim.
günaydın canlar
bugün 67,3 kiloyum haftaya hedefim 66,3
dün çok eski bi arkadaşımla görüştüm diyetisyen olmuş
haftada 1 kilodan fazla kilo verme eğer veriyorsan porsiyonlarını büyüt çünkü vucut haftada 1kg dan fazla yağ yakamaz
1 kilonun üzerindekiler kas ve su kaybıdır dedi biraz kafam karıştı yediklerimi soyledim normal dedi ben yine eski düzen beslenmeme devam etcem ama önce soylediğim gibi hedefim hafta 1,5 değil artık
kızlar okuduğunuz, duyduğunuz, gördüğünüz yada deneyimlediğiniz bi fikriniz var mı? haftada kaç kilo vermek doğru
ben oraya takılıp kaldım :44:
Bence kişiye göre değişir o canım sonuçta herkesin dayanıklılığı,metabolizması farklı ben 1,5 kilo koydum önüme ama şu var her türlü hızlı kilo vermek zararlı ama biz 1-1,5 arası gidip geliyoruz bunlar normal bence canım sen de 1,5 tan vazgeçme
Hoşbulduk çok şükür çözdüler derdimi.Hoşgeldin canım evet yoktun bir kaç gündür neyse ki çözülmüş sorununben de sabahları tartılıyorum yani onu baz alıyorum ama gün içinde yemekten sonra acaba kaç gram yükseldi bakıyorum bazen
Yürüyüşü yapmaya çalışıyorum bugün de 1 saat yürüdüm sıcak olduğu için daha erken kalkıyorum artık gelince de bir iki mekik vs.temizlik yapmam gerektiği için çok abartmadım hareketleri
Neden regl olmadın ki hala :44: gerçi bazı kişiler demiştim ya 40 günde hatta fazlasında olan var git bakalım doktoruna ne dicek korunma süren ne kadar sormayı unutma canım
Tatlıya ben de hayır diyemiyorum yaama 1 ay kendime hakim olucam acil durum planına geçtim yani
kızlar okuduğunuz, duyduğunuz, gördüğünüz yada deneyimlediğiniz bi fikriniz var mı? haftada kaç kilo vermek doğru
ben oraya takılıp kaldım :44:
Ortalama hafta 1 kg dır diyetisyenlerin söylediği.
evet oyleymiş vardır bi bildikleri
onlarında dediği gibi 2-3 yılda aldığımız kiloları 2-3 ay içinde vermeye çalışınca hemen olsun istiyoruz işte
hmmmm öyle mi diyosun
aslında bende 1,5 vermek istiyorum ama şu kastan kilo vermek pek sağlıklı değil gibi geldi :44:
bazı arkadaşlar yağdan verdim kas kaybı oldu vb şeyler soyluyorlar bunun bi ayrımı var mı :44:
yani kastan ya da yağdan verdiğin nasıl anlaşılabilir ki? :44:
bu gün kafam karışık :44:
Hoşbulduk çok şükür çözdüler derdimi.
Bende yemicem artık tatlı Karatay Teyze diyorki vucudun tatlıyı unutması zaman alıyor diyor. Bakalım nolcek.
.
hmmmm öyle mi diyosun
aslında bende 1,5 vermek istiyorum ama şu kastan kilo vermek pek sağlıklı değil gibi geldi :44:
bazı arkadaşlar yağdan verdim kas kaybı oldu vb şeyler soyluyorlar bunun bi ayrımı var mı :44:
yani kastan ya da yağdan verdiğin nasıl anlaşılabilir ki? :44:
bu gün kafam karışık :44:
Offf hiç sevmedim şu Teyzeyibenim beden kesinlikle unutamaz tatlıyı o kesin bir arakdaşım yediklerine çok dikkat eder regl olacağı hafta bir gün sadece tatlı yer öyle de yapabiliriz aslında
Olur canım toparlanma olur yaklaşık 2 hafta sonra bir durma olur kilo verememeye başlarsın sakın veremiyorum sabit kaldım deme spor ve diyetine devam et çünkü vücut bi afallıyorondan tepki veriyor,ben de sabah yürüyüşlerime başladım geçen hafta o bile farkediyor bacaklarımda bide plates yapabilirsem evde ohh süper olacak
Hafta:06.05.2013 - 12.05.2013
* Whitewish ---------Şimdiki Kilo: 65.9---------Beklenen Kilo: 64.5
* Hatice42-----------Şimdiki Kilo: ***---------Beklenen Kilo: ***
* Bga ---------------Şimdiki Kilo: ***---------Beklenen Kilo: ***
* Sekerkiz67---------Şimdiki Kilo: 79,5---------Beklenen Kilo: 78,5
hadi bakalım plates cok ınceltıyor tatlım tavsıye ederım
ben spor yapmıyorum ama az da beslenmiyorum neyse ben bunu çok düşünüp kafamı karıştırmayayım kendimi iyi hissettiğim sürece devam etcem kaç kilo verirsem artıkYani hiç spor yapmayıp çok fazla aç kalıyorsan evet kastan yersin ya da aşırı spor yapıp az beslenıyorsan yine kastan yersin ama bence haftalık 1-1.5 kilolar fazla değil
evet bu mantıklı geldi sarkama yok hesaplamadım ama yeterince protein de alıyorum galiba :44:Bence kastan kilo verirsen zaten sarkma olur ve halsiz kalırsın ama yağdan kilo veriliyorsa zaten bu etkileri hissetmezsin.
Bence ayrım budur.
ben spor yapmıyorum ama az da beslenmiyorum neyse ben bunu çok düşünüp kafamı karıştırmayayım kendimi iyi hissettiğim sürece devam etcem kaç kilo verirsem artık
evet bu mantıklı geldi sarkama yok hesaplamadım ama yeterince protein de alıyorum galiba :44:
Aslında herşey çok kolay herşey bakış açısıyla ilgili.
bende çayı şekersiz içemezdim hatta küçük çay bardağına 4 şeker attığım zamanlar olurdu eşim eve gelirken bişey istiyor musun diye sorunca kesinlikle tatlı isterdim istemediğim zamanlarda da tatlıyı çok sevdiğimi bildiği için getirirdi
bizim ailede herkes tatlıyı çok sever ve deli gibi tatlı tüketirdik bende ben tatlıdan vaz geçemem zannederdim
taki kilo vermeye karar verip kafama koyuncaya kadar kafama koydum artık kilo vermek istiyordum peki bunun için ne yapmam lazımdı önce şekeri tamamen bıraktım çünkü bga nında dediği gibi vucudum için gerekli değil hatta zararlı
benim anladığım kadarıyla kilo vermek kafada biten bi iş yoksa az yiyeyim spor yapayım ama azıcıkta tatlı yiyeyim yada aburcubur yiyeyim demekle bu iş olmuyor bunu bi çok kez kendimiz deneyimlemişizdir zaten
ben kafama koyduktan sonra bi süre zor oldu ama onuda aştım. bi süre kendi kendime telkin verdim ben tatlıyı sevmiyorum, tatlı bana zarar veriyor, sağlıklı yaşamak istiyorum vb...
yani canım arkadaşlarım şu kaçamak işine biraz ara verin kendinize gün içinde telkin verin ''ben tatlıyı sevmem'' diye
bende işe yaradı umarım sizde de işe yarar
Hoşgeldin,
Whitewish benim kilo yazdım ama atladın sanırım 68,8
canım hedefin ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?