Wuuuuu habere bak.
White nasıl gidiyor hamişlik?
whitecım nedense artık dikkatimi çekmeye başladı
başımıza neler gelcek (İnşallah) anlat hadi önce konuştuk mu yada ne konuştuk pek hatırlamıyorum ama hamile olduğunu öğrenmenden önce belirti varmıydı yani adet gecikmesi olmadan önce ayrıntı istiyorum
Veeee hatice sessiz sessiz ilerliyor
Tamamen kişiye göre değiştiğini belirterek belirtilerimi anlatıyorumadet olmadan once neler yasiyorsan hemen hemen aynı şeyleri yaşadım kasık ağrısı, goguslerde hassasiyet tek farki iğne batırır gb.nokta nokta kasigimda batmalar hissetmistim.bu kadar canim zaten biliyorsunuz erken öğrendim hamile olduğumu.
canım benm gazeteciler gibisin
haber falan yok ortada merak varduygularımı bilmem anlatabildim mi
Veeee hatice sessiz sessiz ilerliyor
Tamamen kişiye göre değiştiğini belirterek belirtilerimi anlatıyorumadet olmadan once neler yasiyorsan hemen hemen aynı şeyleri yaşadım kasık ağrısı, goguslerde hassasiyet tek farki iğne batırır gb.nokta nokta kasigimda batmalar hissetmistim.bu kadar canim zaten biliyorsunuz erken öğrendim hamile olduğumu.
Bgacim bulantılarım degisken gidiyor gun içinde yogun yok ara ara gelip gidiyor ama bugun birazcik daha varmide eksimesi de var.hamileligin butun belirtilerini yaşıyorum resmen kabızlık, hazımsızlık, uyku, gaz hepsi var karnım 3aylikmisim gb.sis genelde yatıyorum hala dışarı cikmadim ilaca devam ediyorum cunku tansiyonumu düşürüyor cok yani pek iç açıcı değil durumum inşallah bebegim iyidir içerde diyorum sadece
:128::128::128::128:
teşekkür edrim canım oyle listeler çıkarmışlarki korkmamak elde değil en çok kirpik karışmasına güldüm o ne yaaa nasıl bi belirtidir o birisi demişki kirpiklerim karışıyodu hamile olduğumu sandım ama kardeşime baktım sonra annemede baktım meğer bizim ailede herkesin kirpikleri karışıkmış diyor
haticecim sabah sabah iyi geldi bunlarkirpik karışmasına koptum gözler parlak oluyormus duydum da onu duymamistim
Bgacim progestan kullanıyorum 400mg hem de ondan dengemi bozuyor gun içinde
Heee ok. Unuttum ben onu. Demir hapına başladın sandım ben.
bugunkü favorim karikatürler çok komikler ya seviyorum gülmeyiii
Sen hep gül bebemmmmmm
Arada bizi de güldür.
hepimiz gülmeyi fazlasıyla hakediyoruz Allah gülücüklerimizi eksik etmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?