Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

az önce bi arkadaşım bebeğiyle fotoğrafını gördüm Maşallah yok boyle bi güzellik ya boyle görünce insan daha bi hevesleniyor

İnşallah Haticecim sana da bana da her isteyene ne zaman kısmetse gelsin.

İnşallah canım geçen günlerde biraz heveslenmiştim ama şu kadro gelmesinin uzayacağı soylentileri kafmı karıştırdı yine
eylüle gelir diyorlar ben de tayin istedim gittim diyinceye kadar ekimi falan bulcak sanırım 1-2 ay daha düşünmesemmi acaba :44:

Ha deyince de olmuyor ki. Gelen bereketi ile gelir. Bence hiiiçç erteleme. Ama yine de karar sizin.

Taşınma, yerleşme zor olur diyorsan sen bilirsin.

Ha deyince de olmuyor ki. Gelen bereketi ile gelir. Bence hiiiçç erteleme. Ama yine de karar sizin.

Taşınma, yerleşme zor olur diyorsan sen bilirsin.

zor olcak bişey yok aslında miniklerim var birlikte hallederiz ama burda daha uzun süre yalnız kalma korkusu var sanırım bende aksi halde bende ertelemek istemiyorum
bu arada 63 e inebildim sonunda 63,5-64 arasıyım şu sıra ramazan sonuna 63 den aşağı inerim sanırım ideale az kaldı

Sen bilirsin Hatice ne desem yalan olur.

Bende 68 çıktım haftasonu keyfim kaçtı. Meğersem regl oldum ondan diyorum.

reglde ve ay büyüme fazındayken kilo alınıyor yada verilemiyor ama ay küçülmeye başladı reglde bitince kilo vermen hızlancak çödüm ben işi :128:

Hayallerimiz vardı bizim daha bebeklerimizi birlikte bekleyecektik.

üzülme dicem ama üzülmemek elde değil biliyorm cnm. belki strese bağlıdr o yüzden olmuyodr. bnde aynı sekldeym bir hafta sonra regle olmam gerekiyo daha şimdiden sinyallerini vermeye basladı bu ay pek umudm yoktu zatn geçen ay ki kadar. bnm kuzennde olmuyodu ama onun ki düzensz regleden dolayı onunla konustumda oda yumurta takibi yaptrmış o doktora hızlı bir seklde hamile kalmak istiyorm demiş çünkü 3 sene bekledi. doktorda ona ilaç vermiş buna adetn 5. günü baslamş cnm bu ara hep doktor takip etmş yumurtaları ve istenilen boyuta geldiğinde yumurta çatlatma iğnesi olmuş doktor ona ilişki için gün ve saat vermiş oda uygulamş ve hamile kaldı o ay hemen. senn doktorn bu seklde bir yaklasmda bulunmadı mı hiç. bunu sennle paylasmak istedim doktora gittiğin için en azından aklında bulunsn. çünkü sende bunu ne kadar çok istediğini biliyorm kendmden dolayı. bnde düşünüyorm 1 2 ay içinde olumsz sonuç alırsam bu seklde tedaviye baslamayı düşünüyorm cnm.

Yok Cardin,

Bana iğne ve ilaç vermedi. Sadece takip yaptı ama bizde başka aksilikler oldu. İlişki dediği gün için de ilişki olmadı bizde doğal olarak kaçırmış olduk. Gelecek ay doktorum tatilde kendim deneyeceğim. Bakalım kısmet. Artık bir an önce olsun istiyorum ama hayırlısı napiimmm. Üzülmemeye, takmamaya çalışıyorum.

anladm cnm. inş olur kısa zamnda hayrlısyla. allah gönlüne göre versn.

Ayy Hatice birden gitti bende birden 70 lerden 66-67 arasına iniverdim.

iyi işte bebeeem daha ne olsun sporda yapyorsun sarkma ihtimalinde yok hemen ver gitsin işte ne kadar az yağ o kadar iyi sağlık

ne kadar zayıf hamile kalırsak o kadar iyi başlarda 12 falan diyodum aama bi 15 i göze aldım

ben kilo vermeden hamile kaldığımı düşünemiyorum hele 7-8 ay önceki halimi düşünürsek 78+15=93

neyseki artık gözüm o kadar korkmuyor 63+15=78 iyi bi ihtimalle eski kiloma dönmüş olurum ayy ben yine dere görmeden paça

olayına girdim

Ya bende 66-67'yi görünce rahatladım. 70 ken moralim bozuluyordu.

Önümde en az bir ayım var. Belki 3-4kg daha gider.

Kızlar kızlar dün yoktunuz anneme geldim ben bu hafta burda kalicaz kismetse
Bga ve cardin stres yok kizlar hersey olacağına variyor biliyorsunuz.
Hatice kilo konusunda alkis var bebis konusunda alkis yok sana ertele ertele nereye kadar

ya ne bilim gidip geliyo kafam yalnızlık fena vurdu son zamanlarda 2 ay oldu nerdeyse

Yok stres yapmıyorum zaten.

Ben biliyorsunuz bu ay için ümitsizdim zaten.

Bana alkış yok mu kilo konusunda?

alkış olmaz mı sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…