Yok stres yapmıyorum zaten.
Ben biliyorsunuz bu ay için ümitsizdim zaten.
Bana alkış yok mu kilo konusunda?
Kızlar kızlar dün yoktunuzanneme geldim ben bu hafta burda kalicaz kismetse
Bga ve cardin stres yok kizlar hersey olacağına variyor biliyorsunuz.
Hatice kilo konusunda alkis var bebis konusunda alkis yok sanaertele ertele nereye kadar
Amin inşallah Cardin.
İnşallah hepimizin gönlüne göre olur.
Olmaz mi
Acaba sen normal akışına bırakıp birlikte mi olsan hic bebek icin ugrasmiyormus gb
Ya öyle yapacağım zaten. Doktor olayı yordu bizi kaç aydır.
Akışına bırakacağım kısmet. Çalışın deyince olmuyor görev gibi oluyor canım istemiyor öyle olunca.
film izle
kitap oku
uyu
uyan
yemek
spor
günde bi kaç saat telefon
10-12 saat bilgisayar
hayatımın özeti kızlar bu hafta daha bi sıkıldım iyi bi fikri olan ???
Bende bu kadarı bilem yok be Haticem.
Ben senden ilham alayım. Ama sana ne desem bilemedim ki?
pek ilhamlık bi yerim yok amayinede istersen veririrm bak espri yeteneğimde körelmiş
Allah kimseyi yalnız bırkamasın hiç bişey yapmasan bile sevidiklerinin yanında olması çok güzel eşinle bi yemek yemek bile dünyalara
bedel geçenlerde eşim geldiğinde çay içelim mi dedi o bile nasıl hoşuma gitti şimidde duygusala bağladım bugun frekanslar çok
karışıyor şuan zihnimin arka planında emrah çalıyor yaralıııyım yaralııııAllah ım aklımı koru esirge
ben hamile kalırsam çok nazlı olurum kime nazlancam diyordum bize nazlanırsın diyodunuz bi prova yapalım dedik kimse kalmadı ortada
ewet cnm aynen öyle hersey olucağına varıyo. mola yok yola devam bakalım:) sen nasılsn tatlm bulantılarn geçtimi bebiş iyimi?
Ya öyle yapacağım zaten. Doktor olayı yordu bizi kaç aydır.
Akışına bırakacağım kısmet. Çalışın deyince olmuyor görev gibi oluyor canım istemiyor öyle olunca.
Tabi ki insan çok kasilir şartlı halde olmaz yani
Olmadı zaten White.
Eeeee aç bir konu konuşalım.
Tatilden bahsedelim ben gidemiyorum senden dinleyeyimbayram için plan var mi mesela
Bayram için yok zaten kaç güncük ama ondan sonra bir tatil yapalım istiyoruz. Tabii Antalya'da fiyatlar düşerse.
Aynen öyle canım, benim bulantılar belli olmuyor hic iki gün iyiysem sonra kötü oluyorum bi az bi çok gidiyor bi şekilde canım
anladm cnm umarm kısa zamnda geçer bayada uzun sürdü sennki tatlm
Aslında normal ama benimki erken basladi genelde 3.ayin sonuna kadar suruyormus tabi kisiye de bagli.insallah sen de olmaz canım yani anlatılmaz yaşanır bir durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?