Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

ewet cnm aynen öyle hersey olucağına varıyo. mola yok yola devam bakalım:) sen nasılsn tatlm bulantılarn geçtimi bebiş iyimi?

film izle
kitap oku
uyu
uyan
yemek
spor
günde bi kaç saat telefon
10-12 saat bilgisayar

hayatımın özeti kızlar bu hafta daha bi sıkıldım iyi bi fikri olan ???

Bende bu kadarı bilem yok be Haticem.

Ben senden ilham alayım. Ama sana ne desem bilemedim ki?

pek ilhamlık bi yerim yok ama yinede istersen veririrm bak espri yeteneğimde körelmiş

Allah kimseyi yalnız bırkamasın hiç bişey yapmasan bile sevidiklerinin yanında olması çok güzel eşinle bi yemek yemek bile dünyalara

bedel geçenlerde eşim geldiğinde çay içelim mi dedi o bile nasıl hoşuma gitti şimidde duygusala bağladım bugun frekanslar çok

karışıyor şuan zihnimin arka planında emrah çalıyor yaralıııyım yaralıııı Allah ım aklımı koru esirge

ben hamile kalırsam çok nazlı olurum kime nazlancam diyordum bize nazlanırsın diyodunuz bi prova yapalım dedik kimse kalmadı ortada

Doğru söyledin. Maalesef biz biri bize anlatmadıkça ya da kaybetmedikçe sahip olduklarımızın kıymetini anlamıyoruz.

Gel bebem gel ağla açılırsın.

ben hamile kalırsam çok nazlı olurum kime nazlancam diyordum bize nazlanırsın diyodunuz bi prova yapalım dedik kimse kalmadı ortada

Aaaa aşkolsun masamdan kalkmıştım. Her türlü naz kabul edilir yoksam.

ewet cnm aynen öyle hersey olucağına varıyo. mola yok yola devam bakalım:) sen nasılsn tatlm bulantılarn geçtimi bebiş iyimi?

Aynen öyle canım, benim bulantılar belli olmuyor hic iki gün iyiysem sonra kötü oluyorum bi az bi çok gidiyor bi şekilde canım

Aslında normal ama benimki erken basladi genelde 3.ayin sonuna kadar suruyormus tabi kisiye de bagli.insallah sen de olmaz canım yani anlatılmaz yaşanır bir durum

eywahh inş. olmaz cnm yaa. zaten normalde de midem hassas hemn küçük birseyde bulanır:) bekleyp görelm bakalım nazlı bebek ne zamn gelicek:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…