eywahh inş. olmaz cnm yaa. zaten normalde de midem hassas hemn küçük birseyde bulanır:) bekleyp görelm bakalım nazlı bebek ne zamn gelicek:)
Ayy insallah olmaz o zaman canim benim de normalde de cok bulanirdi simdi de oyle hele biraz ac kalayim offf berbat oluyor.yakin zamanda haber bekliyorum senden de
Wee topiğimiz terkedilmiş topik oldu.
Burdayım da yazmadım.
Sen nasılsın?
Anlat bakalım uzun uzun.
Ben de baktim baktim kimseler yok
Annemdeyim hala yat kalk modu devamama dun dogum gunumdu disari ciktim yemege haftalar sonra o da arabaya bin aradan in seklinde ama olsun havam degisti hemen kendime geldim
Cok fena alisveris yapasim var uzak kaldim magazalardan coksen de ne var ne yok
Nice senelere White 30 mu oldun şimdi?
Ya ben birşey mi kaçırdım? Doktor sürekli yat mı dedi sana?
Ben de birşey yok. İstanbul'da aşırı sıcak var kolum kalkmıyor sıcaktan genelde de böyle yapıyor sıcaklar beni.
Onun dışında herşey aynı.
inş. tatlm yaaa bakalm elmden geleni yaptığıma inanıyorm :) bakalm artk hayırlısı son 5 gün :) regle olmama ihtimal vermiyorm ama yine de allah bilr cnm bekleyp görücez bakalm:)
Tabi kanamam olmustu ya ondan sonra yatip dinleneceksin dedi doktor en gittigimde de yavas yavas kalkmaya basla dedi evin icinde ufak ufak hareketlerle ilacimin da degeri yuksek oldugu icin annem tek birakmak istemiyor beni tansiyonumu dusuruyor ve surekli uyku hali yapiyor kismetse haftaya sadece gece yatarken alicam haftaya biraz daha hareketlenirim diye düşünüyorum inşallah.
Ayrıca izmir de yanıyor kolunun kalkmamasi cok normal inan herkes oyle.senin noldu doktor kontrolü gidicekmisin bu ay da takibe
Veee evet 30 a adim attim
Kanamayı biliyorum ama sürekli yat dediğini kaçırmışım. Ok ya kusura bakma lütfen. Bu aralar unutkan oldum iyice. Tatilim geldi.
Doktorum Ağustos'ta tatilde. Ama istemiyorum gitmek o çalışın dediğinde ben çalışamıyorum. Bu da yıpratıcı oluyor. Kendim deneyeceğim.
White yaşlandık biz farkında mısın?
Hafif de geç mi kaldık ne?
Bence sen tatilde halledeceksin bu işi bak gör stres yok baskı yokbide özeldenbişey yazıcam birazdan neyse yaşlılık dedin de rakamları geri almaya baslasak mi diyorum artik mesela ben 29 um 2sene daha gec kaldik ya bga karsi apart.da bi kiz var benden kac yas kucuk 2.ye hamile ama bunda da vardır bi hayir diyorum gec olsun güç olmasın demisler
Bana da öyle geliyor tatilde on ikiden vuruş.
Bende öyle diyorum nasip. Hayırlısı sağlıklısı olsun da gerisi yalan. Hadi yaz bekliyorum.
Aynen canim biz azıcık gec hamile kalan ama hala çıtır gösteren anneler olucazinşallah
Tabi senin en verimli tatilin bu sene olcak bence tam yumurtlama zamanina denk getirirsen hele super olur
Ağustos'ta tutmazsa Eylül'de muhtemelen denk gelecek zaten.
Ama Ağustos'ta tutarsa tatile gider miyim onu bilmiyorum.
İnşallah alırız güzel haberlerini canım habersiz bırakma bizi
Tabi o zaman doktora sorup hareket edersin ben de degistiriyorum doktoru bayramdan sonra kismetse gidicem riskli gebelik uzmaniymis adam bakayım inşallah iyi çıkar bu kacinci doktorum
Diger konuda da sen tekniğe devam et bence işe yarıyor bi arkadaşim da oyle yapmış cunku.
Hayırlısı bakalım. Tatile de çok ihtiyacım var ama kısmet. Sen neden değiştiriyorsun doktorunu? Benim doktorum da takibimi yapıyordu testler için riskli gebelik uzmanına yönlendirmişti. Sanırım işleyiş böyle. Ama içine sinmeyen başka birşey varsa bilemem.
Durman yok yola devam. Seninle arayı çok açmamaya çalışıyorum.
günaydınnnnn tatlm.nasılsn nasıl gidiyor bakalm bebiş ve sen iyimisn. tamm cnm bırakmam:) inş. veririm güzel haberleri hala beklemedeym bakalm kısmet artk tatlm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?