Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

Hee anladım. Onları kendi yapıyordu doktorum. Mesela baş popo arasındaki mesafeye bakıp tahmini doğum tarihini söylemişti. Kastettiğin bu tarz şeyler sanırım.

İnşallah White'ım inşallah. Müsaitsen gitme laklak edelim.

umarm artk geçer tatlm yaaa snde rahat rahat hamileliğin keyfini çıkartırsn.merak edilmez mi o mink yaaa çok tatlı birseydr yaa kesn cnm bnm:)) hayr tatlm yaaa olmadm daha olmam gerekiyo ama bugün birsey yok daha bakalm yarn ne olucak 31' ne kadar beklicm bakalm olmazsm test yaparm herhalde. allah hayrlra çıkarsn rüyamda bile gördm onu net bir seklde sanki bna ultrasonla gösterdiler onu. ama yinede sanki hasta olucam gibi geliyo 1 2 gün daha geciksn bakalm ne olucak tatlm... haberdar ederm her seklde cnm

Cardin bir test yapsana. Ben de merak etmeye başladım.

White az önce unuttum yazmayı kontrollerin arası çok mu senin yoksa bana mı öyle geldi?

Sabret artık kesilir yavaş yavaş bulantın. Güzel şeyler bunlar keyfini çıkar.

Kac gun geçti peki ayyy hadi insallah icimden de tutmus gb.gecti bak şimdi ya bi kan testi yaptirsana canim

White az önce unuttum yazmayı kontrollerin arası çok mu senin yoksa bana mı öyle geldi?

Sabret artık kesilir yavaş yavaş bulantın. Güzel şeyler bunlar keyfini çıkar.

Yaa evet bana da cok uzun geldi ona da sinir oldum ya 1ay sonra gitmis olucam yani ama sonucta benim hem kanamam oldu hem gecmiste belli kontrole cagirmaliydi benim de susacagim tuttu o gun sonradan hep ya niye demedim dedim
Yarin kismetse evimde olucam netin başına da gecerim tel.den zor oluyor rahat rahat laflariz

Ok yarın gel sohbet edelim canım sıkılıyor.

Kac gun geçti peki ayyy hadi insallah icimden de tutmus gb.gecti bak şimdi ya bi kan testi yaptirsana canim

dün olmam gerekiyodu aslnda olmadm cnm bnde 31 ne kadar bekliym diyorm. bnde istiyorm aslnda test yaptrmak ama hüsrana uğramaktn korkuyorm o yüzden bekliym diyorm azcık daha. bazen ara ara kasık ağrısı oluyoda regle olucam gibi sanıyorm o yüzden çekiniyorm tatlm. ama yapnca ilk sznle paylasıcam cnm bnm :))

Bence sen hamilesin içime öyle doğdu.

Tamam canim bu arada hatice nerde :44::44: eşinin yanina mi gitti acaba

Biraz da diyet konuşalım ne dersiniz.

Ben uzun zamandır farkettim ki canım tatlı istemiyor. Ekmek zaten yemiyorum.

Geçtiğimiz hafta çok yedim hamur işi, o bu şu hem şiştim hem de sürekli karbonhidrat yediğim için hep açım.

Kilon nasil gidiyor peki ben de olculemedim annemdeyim diye kimbilir kac oldum bide kabızlık sorunum oldugu icin o da etkiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…