Yaa testler icin hepsi gonderiyor labr.da yapilacak ama bebegin ölçümleri icin her seferinde başka yere gitmek mantıksız geldi bana her yerde 4boyutlu usg ler var sonuçta her gittiğimizde inşallah bi yerlerine bakicak ondan içime sinmedi bu durum bu dr da cok iyiymis prof.yine ve baska illerdeki dr.lar genel ölçümler icin gonderiyormus bu dr.a tek sey hikayeyi baştan anlatmam gerekecek mol, ikiz gebelik vs.
Valla arayı acmamanizi cok istiyorum en kisa zamanda gelsin bebislersaka maka 3 ay olacak
Günaydın canimbir haftadır iyiydik su iki gündür bulanti sardı yine bugun pek yok gb.simdilik sanirim boyle boyle biticek inşallah yani bebis umarim iyidir bayramdan sonra doktora gidicem ama inanılmaz merak ediyorum inşallah hersey yolundadır içerde
Daha regl olmadin mi ayyyy yoksa geliyor mu bebegime arkadaş
umarm artk geçer tatlm yaaa snde rahat rahat hamileliğin keyfini çıkartırsn.merak edilmez mi o mink yaaa çok tatlı birseydr yaa kesn cnm bnm:)) hayr tatlm yaaa olmadm daha olmam gerekiyo ama bugün birsey yok daha bakalm yarn ne olucak 31' ne kadar beklicm bakalm olmazsm test yaparm herhalde. allah hayrlra çıkarsn rüyamda bile gördm onu net bir seklde sanki bna ultrasonla gösterdiler onu. ama yinede sanki hasta olucam gibi geliyo 1 2 gün daha geciksn bakalm ne olucak tatlm... haberdar ederm her seklde cnm
Kac gun geçti peki ayyy hadi insallahumarm artk geçer tatlm yaaa snde rahat rahat hamileliğin keyfini çıkartırsn.merak edilmez mi o mink yaaa çok tatlı birseydr yaa kesn cnm bnm:)) hayr tatlm yaaa olmadm daha olmam gerekiyo ama bugün birsey yok daha bakalm yarn ne olucak 31' ne kadar beklicm bakalm olmazsm test yaparm herhalde. allah hayrlra çıkarsn rüyamda bile gördm onu net bir seklde sanki bna ultrasonla gösterdiler onu. ama yinede sanki hasta olucam gibi geliyo 1 2 gün daha geciksn bakalm ne olucak tatlm... haberdar ederm her seklde cnm
White az önce unuttum yazmayı kontrollerin arası çok mu senin yoksa bana mı öyle geldi?
Sabret artık kesilir yavaş yavaş bulantın. Güzel şeyler bunlar keyfini çıkar.
Yaa evet bana da cok uzun geldi ona da sinir oldum ya 1ay sonra gitmis olucam yani ama sonucta benim hem kanamam oldu hem gecmiste belli kontrole cagirmaliydi benim de susacagim tuttu o gun sonradan hep ya niye demedim dedim
Yarin kismetse evimde olucam netin başına da gecerim tel.den zor oluyor rahat rahat laflariz
Cardin bir test yapsana. Ben de merak etmeye başladım.
Kac gun geçti peki ayyy hadi insallahicimden de tutmus gb.gecti bak şimdi ya bi kan testi yaptirsana canim
cnm 1 2 gün daha geçsn dedm bakalm sonra hüsrana uğramıym. ama yapar yapmaz ilk sznle paylasrım :))
Ok yarın gel sohbet edelim canım sıkılıyor.
Bekliyoruz canım inşallah gelicek guzel haber
dün olmam gerekiyodu aslnda olmadm cnm bnde 31 ne kadar bekliym diyorm. bnde istiyorm aslnda test yaptrmak ama hüsrana uğramaktn korkuyorm o yüzden bekliym diyorm azcık daha. bazen ara ara kasık ağrısı oluyoda regle olucam gibi sanıyorm o yüzden çekiniyorm tatlm. ama yapnca ilk sznle paylasıcam cnm bnm :))
Tamam canim bu arada hatice nerde :44::44: eşinin yanina mi gitti acaba
Biraz da diyet konuşalım ne dersiniz.
Ben uzun zamandır farkettim ki canım tatlı istemiyor. Ekmek zaten yemiyorum.
Geçtiğimiz hafta çok yedim hamur işi, o bu şu hem şiştim hem de sürekli karbonhidrat yediğim için hep açım.
Kilon nasil gidiyor peki ben de olculemedim annemdeyim diye kimbilir kac oldum bide kabızlık sorunum oldugu icin o da etkiliyor
66-67 arasıydım bu haftayı tartılmadan geçerim çünkü çok kaçırdım geçen hafta.
Iyi yine 70 lerden bahsediyordun 66 iyi bence ben de kesin aldım yani az yiyorum ama gece bile yiyorum midem bulaninca
Bence sen hamilesin içime öyle doğdu.
Ya evet bu halde hamile kalsam bile korkmuyorum fena bir kilo değil tabii verebildiğim maksimum kiloyu vermeye çalışacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?