66-67 arasıydım bu haftayı tartılmadan geçerim çünkü çok kaçırdım geçen hafta.
siz vermeye uğrasıyosn bnde birazck alsam diye cnm orç bni iyice zayflattı. allahtan o kadar çıtı ptı değilm ama olan kilolarda gidiyo orçtan iyice midem küçülmş artk suan 49 oldm
siz vermeye uğrasıyosn bnde birazck alsam diye cnm orç bni iyice zayflattı. allahtan o kadar çıtı ptı değilm ama olan kilolarda gidiyo orçtan iyice midem küçülmş artk suan 49 oldm
Sen cok zayifmissin canım yaboyun kac peki.hamileysen nasilsa alcan bosver ne kadar zayif o kadar iyi
Cardin ne güzel zapzayıfsın sen ya.
aslında bakınca o kadar dal gibi gözükmüyorm ama göbek mide faln dümdüz:) boyum 1.65 cnm. ewet suan sikayet ediyorm alamıyorm diye ama hamileyken iyi olucak sanırm.bekarkende böyleydm yaa 55 üstüne hiç çıkmadım çıkamıyormda nedense bnde anlamadm :) tatlm.
Bence hic uzulme canım hem şuan gayet iyisin bence dedigim gb nasılsa hamilelikte de alınıyor zayıf hamislerden olursun ne guzel
Hadi hayirli olsun darisi bizlerin basinakızlar sonunda test yaptrdm kan. ve hamileymmmm:)) şükürler olsn rabbime bugnleri gösterdiği için. suan çok saskınım yaaa keseyi görmednde inanamıcam sanırm. ama içim içimede sığmıyo suan :)))) beta sonucu 112.57
Hadi hayirli olsun darisi bizlerin basina
kızlar sonunda test yaptrdm kan. ve hamileymmmm:)) şükürler olsn rabbime bugnleri gösterdiği için. suan çok saskınım yaaa keseyi görmednde inanamıcam sanırm. ama içim içimede sığmıyo suan :)))) beta sonucu 112.57
kızlar sonunda test yaptrdm kan. ve hamileymmmm:)) şükürler olsn rabbime bugnleri gösterdiği için. suan çok saskınım yaaa keseyi görmednde inanamıcam sanırm. ama içim içimede sığmıyo suan :)))) beta sonucu 112.57
Cardin hayırlı olsun darısı bizlerin başına,
Dua et bana,
Aaaaaaa super bi haber bu canim benim tebrik ederimcok sevindim ama içimden geçiyordu hamile oldugun sayıyı iki yaptık super
saol cnm bnm:) ewet tatlm bebişine ark. geliyo inş. hala inanamıyorm. bayramdan sonra artk gidicem doktora hemn gitmiym diyorm çünkü daha gözkmez birsey dimi. sen ne zamn gitmiştn ilk doktora tatlm
Eveeeet arkdas geliyor
Ben bir hafta sonra gitmistim doktor da hemen cagirmadi zaten.kese kucucuk oluyor zateninşallah herşey yolunda gitsin bulantilarin hic olmasin
inş. cnm yaa hersey yolunda gider. ewet bulantılar korkutuyo bni olmasn çalısıyorm bide yollarda çok zor olur tatlm. zatn daha çok yeni cnm 2 haftalıkmış bnde bayramdan sonra gidicem kısmetse.
Küçücük o daha annesi :) heyecanını tahmin ediyorum ben de bayramdan sonrasını bekliyorum hem heyecan hem korku karışık duygular içindeyiminşallah hic bulantin olmaz canim ya ben 6.haftama girdim şükür ilk günler gb değil ama hala herseyi yiyip icemiyorum inşallah yasamazsin hic canim.iyi bir doktor bulsaydin kendine
ewet daha çok küçük cnm:)) dediğin gibi bir yandan heycan bir yandan korkular sonra kendi kendimi motive ediyorm güzl seyler düşünmeye çalısıyorm. ve daha kimsenn haberi yok eşm hariç bebişimi görene kadarda söylemeyi düşünmüyorm tatlm. inş. atlatrsn bulantıları biran önce eskisi gibi olursn. tatlm yaa sana birsey sorucam sen keseyi kaçıncı haftada gördn ve üstn mi muayene oldun yoksa alttan mı? doktorda kuzenmn doktoruna gitmeyi düşünüyorm cnm o suan 5 aylık o çok memnun bakalm bnde ona gitmeyi düşünüyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?