Canım ben 4.5 haftalikken falan gördüm keseyi ama cok kucuktu tabi 6.haftada da kalp atışını duydum ama bunlar tabi döllenme zamanına bağlı
hmm bnde bayramdan sonra gidicem ya tatlm 4 hafta olucak inş. bakalım göreblicekmym. gördkten sonra rahatlarm artk.
Kızlarrrr
Ben geldim.
Hatice yok gitti galibam.
Sizde ne var ne yok.
Görürsün bence canım ben sağlık ocagina kayit yaptırdım bugun kalp atisini duyduktan sonra sen de yaptır istersen
Selam canim bence de gitti bebek baskılarına dayanamadı kocasının yanına gitti bence
White Cardin hadi gelin iki lafın belini kıralım.
slm cnm geldmmmm:) nasılsn nasıl gidiyo
İyiyim Cardin bende herşey rutin asıl haberler sende. Sen nasılsın?
Heyecan var mı?
bndede aynı cnm yaaa. hala inanamıyorm uzun bir aradan sonra saka gibi geliyo hele bu ay hiç beklemiyodm. doktora gidince inanıcam sanırm:)
Benimki de saçma bir soru oldu.
Cardin özür dilerim ama hatırlayamadım senin mol hikayen neydi. Zorladım zorladım beynimi eski cevapları da taradım ama yok hatırlayamadım. Ne zamandır bırakmıştın korunmayı?
:) önmli değil cnm. anlatıyım kısaca. 2 aylık hamileyken mol olduğumu öğrendm kasım 8 de de kürtaj oldum patalojidede parsiyel mol olduğu çıktı ve 1 yıl korunma verdi 7 ay korundm mayıs ayındada doktor korunmayı bırakablrsn dedi. bıraktık haziranda olmadı işte. bu ay tuttu hiç ihtimal vermiyodm ama tuttu.
Senin benden epey önceymiş korunman da uzunmuş. Hepimiz için hayırlısı olsun Cardin. Yaşadıklarımız üzüyor bizi ama kısmet işte.
Ne kadardır evlisin? kaç yaşındasın?
Amma soru soruyorum.
Daha önce de sorduysam kusura bakma bu aralar unutkanlık var bende puzzle çözmem lazım. Unutkanlığıma çok iyi geliyor.
Selam kızlar
slm tatlm hoş geldin :)
sor tabiki cnm. ewet uzun bir süreydi zordu ama atlattık allahın iznyle. 19 ay oluyo ewleneli 29 yasndaym. sen peki cnm?
Selam kızlar
Hosbulduk canim sohbet baslamis erkendenben yeni kahv.yaptim alıştım tabi annemin hazırlanmasına cok zor oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?