Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

hmm bnde bayramdan sonra gidicem ya tatlm 4 hafta olucak inş. bakalım göreblicekmym. gördkten sonra rahatlarm artk.

Görürsün bence canım ben sağlık ocagina kayit yaptırdım bugun kalp atisini duyduktan sonra sen de yaptır istersen

bndede aynı cnm yaaa. hala inanamıyorm uzun bir aradan sonra saka gibi geliyo hele bu ay hiç beklemiyodm. doktora gidince inanıcam sanırm:)

Benimki de saçma bir soru oldu.

Cardin özür dilerim ama hatırlayamadım senin mol hikayen neydi. Zorladım zorladım beynimi eski cevapları da taradım ama yok hatırlayamadım. Ne zamandır bırakmıştın korunmayı?

:) önmli değil cnm. anlatıyım kısaca. 2 aylık hamileyken mol olduğumu öğrendm kasım 8 de de kürtaj oldum patalojidede parsiyel mol olduğu çıktı ve 1 yıl korunma verdi 7 ay korundm mayıs ayındada doktor korunmayı bırakablrsn dedi. bıraktık haziranda olmadı işte. bu ay tuttu hiç ihtimal vermiyodm ama tuttu.

Senin benden epey önceymiş korunman da uzunmuş. Hepimiz için hayırlısı olsun Cardin. Yaşadıklarımız üzüyor bizi ama kısmet işte.

Ne kadardır evlisin? kaç yaşındasın?

Amma soru soruyorum.

Daha önce de sorduysam kusura bakma bu aralar unutkanlık var bende puzzle çözmem lazım. Unutkanlığıma çok iyi geliyor.

sor tabiki cnm. ewet uzun bir süreydi zordu ama atlattık allahın iznyle. 19 ay oluyo ewleneli 29 yasndaym. sen peki cnm?

sor tabiki cnm. ewet uzun bir süreydi zordu ama atlattık allahın iznyle. 19 ay oluyo ewleneli 29 yasndaym. sen peki cnm?

Üçümüzünde geçti o günleri çok şükür.

Oo sen daha taze gelinsin.

Ben Aralık'ta 5 yıl olacak evleneli. 31 yaşındayım. İlk gebeliğimdi benimde böyle kısmet oldu. Ama iyiki erkenden istiyorsun bebeği bak ben evleneli 5 yıl oluyor daha ortada birşey yok. Nasip deyip geçiyorum Eşimin yaşı oldu 36 bazen üzülüyorum ama kısmet böyleymiş.

Hoşgeldin. Nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…