Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

yeni sayılırz işte cnm. bnmde yasm az değl hersey kısmet işte cnm. sende üzülme vardr bundada bir hayr bi bakmısn bir daha ki ay tutmuş. hemde ikz oluyomuş ay ne süper olur. allah gönlüne göre versn cnm. inş. önmüzdeki ay sennde güzel haberlerini alırz.

Hosbulduk canim sohbet baslamis erkenden ben yeni kahv.yaptim alıştım tabi annemin hazırlanmasına cok zor oluyor

Ooo alışkanlıklar varya sonra kötü oluyor tecrübeyle sabittir. 3 aylık hamileliğim boyunca bir bardak dahi taşıtmadılar. Şimdi temizlik, yemek herşeye yeniden ancak alıştım.

Herkes bana ikiz muhabbeti yaptı. İkiz mi olacak nedir? Hepimizin gönlüne göre olur inşallah.

Kızlar burdamisiniz daha ona gore pc ye geceyim

İveeetttt burdayım.

olur mu olur :) var mı ikz falan sülalende. bizde var bir kaç kişide bakalm bizede vurr mu acaba :)

Ohh be büyük büyük ikiz olma olasılığı çok yüksek bence canım ben de bile olduysa ihtimal

bugn nasılsn cnm bulantın var mı?

Kahvaltı hazırlayana kadar bi posta çıkarıp geldim yine aç kalmaya hiç gelemiyor midem anında başlıyor içerde kıpırdanmalar biraz daha iyi gb.yim ama hiç de belli olmuyor ki bi an bi bakıyorum yine başlıyor,sen nasılsın taze anne

hayrlısı artık. sen doktoru bıraktın mı ne oldu

Bu ay bıraktım. Zaten Ağustos'ta tatilde. Kendimiz deneyelim istiyorum. Birde ben 3 ay regl olmadım biliyor musun bilmiyorum?

En sonunda ilaç şu bu oldum. Eşim bir periyot da doğal şekilde olsun dedi. O da oldu. Şimdi durmak yok yola devam. White taktikleri uyguluyorum artık.

süpersin canım bak gör nasıl etkili olacak

ayy kıyamm cnm yaaa zor bir dönemden geçiyosn bayada sürdü geçsn artk. bakalm bendede olucak mı ara ara bulantım oluyo ama az cnm. iyim şüükr tatlm yaa bi görsem onu daha iyi olucam içim rahatlıcak. o zamn anne olduğumu kavrıcam sanırm:)

Kısmet. Allah bakabileceğim kadar sağlıklı, hayırlı evlat versin.

Bir on dakikalık işim var geliyorum. Kaçmayın bir yere.

Öyle tabi doktor bana ikiz gebelik taşımak çok zordur demişti zaten hayırlısı neyse o olsun.

Ya kızlar benim göbeğim büyümeye başladı erken gb.de geliyor ama annemin de böyleymiş hemen çıkarmış karnı çok abartı değil tabi ama normale göre var yani

bilmiyodm cnm olmadığını. bnmde kürtajdan sonra 40 gün olmamıştm sonra oldum. uygula tabiki herkesn bir yöntemi var bnada kuzenm birseyler demişti bnde onları uygulamaya çalıstm basarılı oldum sanırm geçen hamileliğimde de uygulamştm basarılı sonuç veriyo sanırm. bunları geçen ay denememiştm ondan mı tutmadı ne :)

normal tatlm yaa çıkması senn 3 ay oldu neredeyse dimi masallah yaaa ne kadar güzel :))

Evet ya uzun sürdü biraz ama buna da şükür 7 ay 9 ay sürenler oluyormuş inşallah öyle şeyler olmaz.Bakarsın sen de hiç olmaz ki umarım olmaz bide ben düşük önleyici ilaç kullandım yüksek dozda ikisi bir arada çok zorladı beni şimdi sadece akşam alıyorum yatmadan biraz daha iyiyim o nedenle tek ümidim haftaya geçmesi inşallah.
Ben bile hala tam olarak hissedemiyorum hamile olduğumu yani bişeyler oluyor içimde bi hamile söze var ama hissedemiyorum tam henüz sanırım inşallah bebeğin hareketlerini hissetmeye başlayınca anlaşılacak

normal tatlm yaa çıkması senn 3 ay oldu neredeyse dimi masallah yaaa ne kadar güzel :))

Kısmetse bayramda 3 ay olucak inşallah canım ben de şaşkınım ilki sorunlu olduğu için sanki hep aynı yerde kalıcakmışım gb.geliyor bazen ama Rabbim inşallah tamamına erdirir bu kez kış bebeği olacak bizimkiler inşallah

Ödem de olabilir White. Ben de ödem olmuştu mesela.

Ben ilkinde de bir taktik uygulamadım şimdi de uygulamayacaktım ama White birşeyler söyledi onları yapıyorum şimdi. Çok şükür ki çalışmalarda bebek aklıma gelmiyor yoksa görev için yapmak olunca bende olmuyor. Ondan doktor çalışın dediğinde de çalışamamıştık biz.

Sizinkiler kış benim olursa artık bahar bebeği hatta mayıs sonu haziran başı sanırsam o da bu ay tutarsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…