Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

tatlm yaa hiç eskileri düşünme kapat o sayfayı bnde düşünmemeye çalısıyorm bnmde aklıma gelmiyo değil ama hemn baska seylere odaklanıyorm atıyorm aklımdan. rabbm hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsn inş. ewet cnm kış bebeği olucak bn hesaplacıya baktm 10 nisan olarak gösteriyo senn ki? ve çin takvimine göre cinsiyet belirleyici kız diyo :) bnmde aklımdan geçmiyo değil. farketmez gerçi kız erkek onu sağlılkla kucağımıza alalımda. cnm bulantılarda zor yaaa inş. yasamam bakalm ilerleyen zamnlarda ne olucak. yarında sağlık ocağına gidicem kısmetse bakıym beta kaç olmuş cnm

Merhaba Arkadaşlar, Bende geçen sene bebeğimin kalbi atmadığı için kürtaj oldum. Yoksa seni zehirler dediler. Çok stresli bir işim vardı stresten olmuş zaten. Hala çalışıyorum. Fabrikada planlamacıyım bu arada. Bizde bebek istiyoruz. Ama daha nasip olmadı. Bende şuan 72 kiloyum. Benimde acil kilo vermem lazım. Sizinle birlikte vermek isterim. Beni de aranıza alır mısınız?

ewet yaa görev gibi olunca zor oluyo insan istemiyo vazifeymiş gibi. ama aklında olmaynca kafan rahat daha iyi oluyo. hayrlısı artk. ewet senn ki bahar bebeği olucak:)

Hoşgeldin,

Biz kilo vermek için üç arkadaştık. Birimiz hamile diğer ikimiz de saldık kilo verme işini. Bir de kilo problemi olmayan hamile bir arkadaşımız var. Yani biz burdan hamile topiği oluşturacağız bu gidişle. Gel takıl bize sohbet felan eğleniyoruz burada.

mrb hoş geldn. ve geçmiş olsn. ewet stres herseyi çok etkiliyo nedense. umarm sennde en kısa zamnda olur. biz burada herseyi konusuyorz sende dahil olablrsn konulara:)

İyiymiş ama 8. haftadan sonra da başlayabilirdi belki onu bilmiyorsun doğal olarak. Benim de kötüydü. Bulantıdan 7 kg vermiştim.

offff offf bakalm bizm ne zamn baslıcak cnm. olursada uzun sürmez inş. çalısıyorm bide baya zor olur bnm için yollarda falan. sende çalısıyodn sanırm ne iş yapıyosn cnm?

offff offf bakalm bizm ne zamn baslıcak cnm. olursada uzun sürmez inş. çalısıyorm bide baya zor olur bnm için yollarda falan. sende çalısıyodn sanırm ne iş yapıyosn cnm?

Çok zordu benim için bir de hiçbirşey yiyemiyorum diye demir ilacı verdi aman Allah'ım iki katına çıktı bulantım. Sonra konuştum da kestim onu içmeyi.

Evet çalışıyorum mühendisim özel bir firmada.

White sana benim doktorumun yeme tavsiyelerini söylemiş miydim?

kötüymüş bulantı kötü yaa inş. yasamayz.. hmm güzel bir meslek çalısmak güzel daha doğrusu.

Bu arada geçmiş olsun. Şu anda sohbet ettiğin biz üçümüzün daha önceden birer düşük hikayemiz var. Üçümüz de mol gebelik geçirip aynı acıyı paylaşıyoruz.

kötüymüş bulantı kötü yaa inş. yasamayz.. hmm güzel bir meslek çalısmak güzel daha doğrusu.

İnşallah. Bulantının en sevdiğim yanı bana kilo verdirmiş olmasıydı. İlkinde kilolu hamile kalmıştım.

Bilerek ya da bilmeyerek bana en doğru mesleği seçmişim. Çalışmayı da çok seviyordum ama birtakım şeyler soğuttu beni iş hayatından. Şimdi bekliyorum kocam zengin olsun da ben de ev hanımı olayım.

Bu arada geçmiş olsun. Şu anda sohbet ettiğin biz üçümüzün daha önceden birer düşük hikayemiz var. Üçümüz de mol gebelik geçirip aynı acıyı paylaşıyoruz.

Evet canım şans işte. Ben hayatımda ilk kez ameliyathaneye girdim ya Şimdi çok sıkı çalışıyoruz ama şu taktik falan demişsiniz. Kaçıncı sayfada yazıyor bizde taktikleri deniyelim Bende 27 yaşındayım kızlar. 2010 Ağustosta evlendik. Çok istiyoruz ama bakalım bekliyoruz sabırla.

:))) aynen yaa bnde bazen sakasına öyle diyorm . inş. görürüz o günleride :)))

bence de adını değiştirelim artık

Hepimiz sanırım hayatımızda ilk defa ameliyathane gördük. Ne yapalım kısmet. Taktikleri White bana mesajla yazmıştı. Sanırım sana da yazar.

O istek hepimizde var. İki arkadaşımız hamile kaldı bile. Darısı sana, bana, Hatice'ye.

Benim de 24 Şubat görünüyor ama sezeryan olursa 10 gün önce falan alınıyormuş belki 14 şubat a denk gelir
Senin nisan olacak kısmetse doğru bahar bebeği olacak o zaman bga nın da yaz bebeği ohh bi seneyi doldurduk

Banada atın taktikleri nolursunuz Amin inşallah darısı başımıza yaa. Nasıl istiyorum anlatamam... Birde şu fazlalıklardan kurtulursam süper olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…