Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

Tamam hadi git dinlen sen çok tuttum seni kusura bakma lütfen. Sevdiklerinle iyi bayramlar sana da. Öpüyorum seni.

ayy cnm bnm kıyamm inş. bu heycanlada gelrsn güzel haberlerle. iyi gidiyo cnm haff bulantılarm oluyo bnmde arada. bnde az önce hastaneyi aradm doktor c.tesi günü çalısıyomu diye çalıyomuş kendi kendime diyorm gitsem erken mi olur acaba diye sen keseyi kaçıncı hafta gördn tatlm. bnmde heycan korku birbirine karısıyo doktor zamanı gelnce

Diyorum ben baskılara dayanamadı şunlara bi süpriz de ben yapayım dedi kocasının yanına kaçtı

O zaman sonucu bekliyoruz Haticeeeee

günaydın kızlar nasılsınz

Günaydın taze anne adayı ben iyiyim sen nasılsın?

Aklımdasın dualarım seninle. Güzel haberler getir bizlere.

Sorma canım kaç gündür rüyalar görüyorum sürekli aklımda ya bide 1 ay oldu görmüyorum merak iyice arttı.İnşallah güzel haberler veririm size.
Ben yanlış hatırlamıyorsun 5.haftada görmüştüm keseyi canım 6.haftada da kalp atışını duydum.Bence beklemene gerek yok kaç haftalık olacaksın h.sonu değerin tahmini kaça yükselmiş olacak 3000 ve sonrasını kese görmek için ideal zaman deriz biz demişti doktorum doktoruna söylersin değerim bu geleyim mi diye

allah hayrlara çıkarsn cnm. merak etmektede haklısn şimdi büyümüştr annesi o kollarını bacaklarını oynatr şimdi sna ve senin bütün endişelerini alır :) regle tarihine göre 5+5 bugn cnm. geçn cuma işte kan tahlili yaptrmştm 533 tü en son suan 3000 lere gelmiştr sanırm . bu doktrora ilk defa gidicem cnm tavsiye üzerine o yüzden tele. sormak olmaz sanırm mecbur gidicem bakalm ne olucak bi görsem bnde biraz olsn korkularm geçicek.

Görürsün canım o zaman belki kalp atışını da duyarsın ben de erken duydum mesela 8.haftada da duyanlar da var gerçi ben içini rahat tut ve cumartesi uygunsan o gün git.Doktorunu da iyi tart sorularına iyi cevaplar veriyor mu falan dene bence canım ben akıllandım soru yağmuruna tutuyorum doktorları artık

İnşallah büyümüştür ve çok sağlıklıdır karnım çıktı zaten kasık ve biraz üst tarafım doldu kocaman bir karnım olucak sanırım

saol iyim cnm bnde doktora gitme paniği sardı bnmde bilmiyorm gittiğimde ne olur şimdiden heycan yaptm. c.tesi gitmeyi düşünüyorm bakalm :)

Seçtin mi doktorunu?

Amin canım inşallah güzel haberler getiririm
Hatice den de bi bomba bekliyorum ben yakın zamanda

Haticeeeee var mı bomba bak White bekliyor?

Git bakalım bir an önce bende heyecan yaptım.

masallah sana :) inş. cnm bnm sağlığı boyu posu yerndedr. bn uygunumda cnm kalbm uygn mu bilmiyorm şimdiden hızlı hızlı atmaya başladı hayrlısı bakalm. aynen cnm bnde soru yağmuruna tutarm sanırm. inş. memnun kalırmda doktor aramm bir daha.

ya benim aklıma soru sormak gelmiyor? Ne sorulur onu da bilmiyorum yaaaaa??????

Tahmin ediyorum heyecanını ben de hep gitmeden sakinleşiyorum sonra uzanınca hoop yine başlıyor ekrana kitleniyorum resmen
İnşallah doktordan da memnun kalırsın ben çok memnundum cihazları çok eski olunca bırakmak zorunda kaldım benim de ilk gidişim olacak bu doktora biraz da ondan stresliyim sanırım çünkü malum geçmişi sil baştan anlatmak zorunda kalıyorum o da sıkıyor beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…