Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

ya benim aklıma soru sormak gelmiyor? Ne sorulur onu da bilmiyorum yaaaaa??????

Ben mesela en basiti doğum kontrol hapı hani hemen hemen herkes bilir işlevini ben bilmiyormuş gb.nasıl korunma sağlıyor,işte ne kadar süre unutursam içmeyi işe yaramaz,yan etkileri neler,yeni ilaç çıkmış onun için ne düşünüyorsunuz vs.vs.o anki konu ne ise onun detayları ile ilgili herşeyi sormaya çalışıyorum ama ben de soru kaçırmıyor muyum tabi benim de kaçırdığım oluyor

ewet cnm o heycan hiç bitmez bzde zatn kucağımıza alana kadar. doktoruda ewet değiştirnce aynı seyleri bir daha anlatmak geriyo bnide iyice. bnde şimdi geçn süreyi tekrr basa sarıp anlatıcam. ama bn bebeği gördkten sonra anlatmayı düşünüyorm bakalm ilk izlenmden sonraki ne olucak doktorn

Haticeeee hiç gelmiceksin sandim konya da miydin, iyi olmana sevindim. Tatil sonrası herkes iyidir bence
herkes iyi hatta çoook iyi olsun

Yeterince iyi bir cevap olmuştur sanırım.

Şaka bir yana neredesin sen kaçak?
kısmaaa bana kocacımınn yanına gittim gidişim muhteşem dönüşüm çok zor oldu

Diyorum ben baskılara dayanamadı şunlara bi süpriz de ben yapayım dedi kocasının yanına kaçtı
yok canım süpriz yok şimdilik

günaydın kızlar nasılsınz
saol iyim cnm bnde doktora gitme paniği sardı bnmde bilmiyorm gittiğimde ne olur şimdiden heycan yaptm. c.tesi gitmeyi düşünüyorm bakalm :)
günaydın canım hamişmişsin çok sevindim hayırlı olsun
Hatice den de bi bomba bekliyorum ben yakın zamanda
en kısa zamanda İnşallah ama benden önce bga cım var benm biraz daha uzadı tarih

Hatice koptu yine senden de bekliyorum şekerim hatice ye topu atıp kaçamazsın
evet bencede topu bana atma sırada sen varsın

günaydn cnm. saol tşk ederm cnm darısı basına inş.

inş. hayrlısı olur cnm. yok o değil kuzenmn devamlı gittiği doktora gidicem o çok memnun bakalm bnde kalıcakmıym.

İnşallah memnun kalırsın

Bendeki bu yavaşlık sendeki bu bürokrasi bize 2014'ü buldurur.

kızlar bn çıkıyorm midem biraz kötü. white cnm hastaneye gidip geldkten sonra yazarsn habersz bırakma inş. güzl haberlerle gelrsn tatlm. kendinize iyi bakın grşrz kızlarrr.....

Cardincim aksam yazarım canım ya da yarin sabah inşallah bulantin olmaz benim hala geçmedi tam olarak
Kızlar siz bebek yapma konusunda agirdan alıyorsunuz azcık ondan bizi de bekletiyorsunuz
Ben kaçtım biraz dinlenip hazirlanayim öpüyorum sizi

White "bizi de bekletiyorsunuzu" anlamadım ne demek istedin?

tamm cnm arada girip bakıyorm bnde . inş. iyi geçmiştr cnm. bnde c.tesi gidiyorm doktora randevumu aldm. söylerken bile heycan basıyo :))

tamm cnm arada girip bakıyorm bnde . inş. iyi geçmiştr cnm. bnde c.tesi gidiyorm doktora randevumu aldm. söylerken bile heycan basıyo :))

Hadi hayirli olsun canim hayırlı haberler inşallah, bizim şükürler olsun iyi geçti bebis iyi büyümüş iyice doktoru cok sevdim detayli herseye bakıyor kanımi verdim prs.sonucu alicaz inşallah iyi cikar Rabbim hepimize saglikli evlatlar nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…