ya benim aklıma soru sormak gelmiyor? Ne sorulur onu da bilmiyorum yaaaaa??????
Hatice koptu yinesenden de bekliyorum şekerim hatice ye topu atıp kaçamazsın
ewet cnm seçtm doktoru kısmetse c.tesi gitmeyi düşünüyorm. ama hem heycanlıym hemde korkuyorm biraz.
Bu ay pas geçtim. Benim adam ağırdan alıyor çocuk işini.
Düzgün Bey'mi?
Tahmin ediyorum heyecanını ben de hep gitmeden sakinleşiyorum sonra uzanınca hoop yine başlıyor ekrana kitleniyorum resmen
İnşallah doktordan da memnun kalırsın ben çok memnundum cihazları çok eski olunca bırakmak zorunda kaldım benim de ilk gidişim olacak bu doktora biraz da ondan stresliyim sanırım çünkü malum geçmişi sil baştan anlatmak zorunda kalıyorum o da sıkıyor beni
herkes iyi hatta çoook iyi olsunHaticeeee hiç gelmiceksin sandimkonya da miydin, iyi olmana sevindim. Tatil sonrası herkes iyidir bence
kısmaaa bana kocacımınn yanına gittim gidişim muhteşem dönüşüm çok zor oldu
Yeterince iyi bir cevap olmuştur sanırım.
Şaka bir yana neredesin sen kaçak?
yok canım süpriz yok şimdilikDiyorum ben baskılara dayanamadı şunlara bi süpriz de ben yapayım dedi kocasının yanına kaçtı
günaydın kızlar nasılsınz
günaydın canım hamişmişsin çok sevindim hayırlı olsunsaol iyim cnm bnde doktora gitme paniği sardı bnmde bilmiyorm gittiğimde ne olur şimdiden heycan yaptm. c.tesi gitmeyi düşünüyorm bakalm :)
en kısa zamanda İnşallah ama benden önce bga cım var benm biraz daha uzadı tarihHatice den de bi bomba bekliyorum ben yakın zamanda
evet bencede topu bana atma sırada sen varsınHatice koptu yinesenden de bekliyorum şekerim hatice ye topu atıp kaçamazsın
herkes iyi hatta çoook iyi olsun
yok canım süpriz yok şimdilik
günaydın canım hamişmişsin çok sevindim hayırlı olsun
en kısa zamanda İnşallah ama benden önce bga cım var benm biraz daha uzadı tarih
evet bencede topu bana atma sırada sen varsın
inş. hayrlısı olur cnm. yok o değil kuzenmn devamlı gittiği doktora gidicem o çok memnun bakalm bnde kalıcakmıym.
herkes iyi hatta çoook iyi olsun
yok canım süpriz yok şimdilik
günaydın canım hamişmişsin çok sevindim hayırlı olsun
en kısa zamanda İnşallah ama benden önce bga cım var benm biraz daha uzadı tarih
evet bencede topu bana atma sırada sen varsın
günaydn cnm. saol tşk ederm cnm darısı basına inş.
İnşallah memnun kalırsın
Bendeki bu yavaşlık sendeki bu bürokrasi bize 2014'ü buldurur.
kızlar bn çıkıyorm midem biraz kötü. white cnm hastaneye gidip geldkten sonra yazarsn habersz bırakma inş. güzl haberlerle gelrsn tatlm. kendinize iyi bakın grşrz kızlarrr.....
Bendeki bu yavaşlık sendeki bu bürokrasi bize 2014'ü buldurur.
aynen brokrasiye takıldı bizim bebiş
Cardincim aksam yazarım canım ya da yarin sabah inşallah bulantin olmaz benim hala geçmedi tam olarak
Kızlar siz bebek yapma konusunda agirdan alıyorsunuz azcık ondan bizi de bekletiyorsunuz
Ben kaçtım biraz dinlenip hazirlanayim öpüyorum sizi
Görüşürüz. Dikkat et kendine. Sen de bizi habersiz bırakma.
Cardincim aksam yazarım canım ya da yarin sabah inşallah bulantin olmaz benim hala geçmedi tam olarak
Kızlar siz bebek yapma konusunda agirdan alıyorsunuz azcık ondan bizi de bekletiyorsunuz
Ben kaçtım biraz dinlenip hazirlanayim öpüyorum sizi
Sizden haber beklediğimiz icin bekletiyorsunuz canimWhite "bizi de bekletiyorsunuzu" anlamadım ne demek istedin?
tamm cnm arada girip bakıyorm bnde . inş. iyi geçmiştr cnm. bnde c.tesi gidiyorm doktora randevumu aldm. söylerken bile heycan basıyo :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?