Hadi hayirli olsun canim hayırlı haberler inşallah, bizim şükürler olsun iyi geçti bebis iyi büyümüş iyice doktoru cok sevdim detayli herseye bakıyor kanımi verdim prs.sonucu alicaz inşallah iyi cikar Rabbim hepimize saglikli evlatlar nasip etsin inşallah
tamm cnm arada girip bakıyorm bnde . inş. iyi geçmiştr cnm. bnde c.tesi gidiyorm doktora randevumu aldm. söylerken bile heycan basıyo :))
Sizden haber beklediğimiz icin bekletiyorsunuz canim
Hadi hayirli olsun canim hayırlı haberler inşallah, bizim şükürler olsun iyi geçti bebis iyi büyümüş iyice doktoru cok sevdim detayli herseye bakıyor kanımi verdim prs.sonucu alicaz inşallah iyi cikar Rabbim hepimize saglikli evlatlar nasip etsin inşallah
Günaydın kızlar gelin de size bir haber daha vereyim
Aminnnnnnnnnnnnnnn. İkiliyi kaça yapıyor White?
Bekliyoruz?????????????
Canım ikiliyi 80 e yaptılar Ankara'ya gidiyormuş sonucu perşembe alcaz kısmetse ama her labr.a göre değişiyor.
Veeeeeeeeeeeeeeee açıklıyorummmmm %96 ERKEKKKKKK
erkek tahmininde bulunanları tebrik ediyorum
Fiyat uygunmuş White.
Bana 250 demişlerdi.
Erkek tahmininde ben bulunmuştummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Özel hastaneler pahalı canım ben de hastaneye sordum 200 dedi,labr.da yaptırırsın.
Evet bildin gerçektenhenüz organı belli değil ama bi açıdan anlaşılıyormuş erkek kız olduğu yalnız aileler hiç sevinmedi duyduklarında
Özel hastane değilki. Yine özel muayenehane. Riskli gebelik uzmanı. Ama doktorum oraya yönlendirmişti. Bende parayı sorun etmemiştim açıkçası. Ama senin fiyat iyiymiş.
Aa niye kız mı istiyorlardı? Olsun ya ne fark eder ha kız ha erkek sağlıklı olsun eli ayağı düzgün olsun. Hele biz düşük yapanlar için hiç önemi yok bence.
Hmm onu bilmiyorum canım biz ense kalınlığı ölçümü için falan doktora 250 verdik ayrıca labr.a gidip 80 de verdik kan için İzmir-İstanbul fiyatları değişik demek ki ama yine de çok bence 250 :44:
Yaaa eşimin tarafında hep erkek var bizimkiler de kıza alıştılar diye kız istiyorlardı biraz moralimi bozdular ama tabi bizim için tek önemli olan şey sağlıklı olması
Tamam fiyatlar aynı o zaman. Hatta sizde 80 TL daha pahalı.
Boşver moralin bozulmasın. Biz bu günlerin hayaliyle yaşadık. Sağlıklı olsun gerisi yalan.
gerçekten 100 de var hatta bizim doktor burasıyla çalışıyormuş ondan oraya gittik.
Bozulmuyor da hani onların da daha hevesli olmasını isterdim neyse İnşallah hayırlısıyla dünyaya gelince nasılsa heveslenicekler
Biraz karnın çıksın heyecan basar bence.
Yaa çıktı aslında kasıklarım dolu karnım büyüdü özellikle elbise giyince çok anlaşılıyor
Canım ikiliyi 80 e yaptılar Ankara'ya gidiyormuş sonucu perşembe alcaz kısmetse ama her labr.a göre değişiyor.
Veeeeeeeeeeeeeeee açıklıyorummmmm %96 ERKEKKKKKK
erkek tahmininde bulunanları tebrik ediyorum
white cnm yaaa sna birsey sorucam bugün biraz korktumda. lavaboya bi gittm çamasırmda kahverengi bir akıntı olmuş ilk kan sandm ve çok korktm endişelndm. sende bu tarz akıntı hiç oluyomu yada oldu mu ? c.tesi gününe kadarda panik yapıcam herhalde bu gidişe göre ben. çok ewhamlı oldum yaa. bir dahada gelmedi gerçi gelrse doktora giderm herhalde cnm.
Canım benim teşekkür ederim :) erken öğrendik evet yüzde ile konuşuyor dr.tabi net değil ama % 96 büyük bi olasılık :) sağlıklı olsun bebişlerimiz yeter ki.
Canım endişe etme ama doktoruna mutlaka söyle benim ilk günlerde bir damla kan gelmişti dr.yerlesme kanamasidir dedi oyle cikti sonra kanamam olmustu ya bebeklerden biri gidince o zaman iki dr.da demisti ki kahverengi lekelenmeyi ve siyaha yakin koyu kırmızıyi onemsemeyin acik kırmızı pembe onemli demislerdi ki benim bi sure kahverengi akintim oldu hatta ultrasonda dr.gostermisti yerini bunlar kahverengi akıntı seklinde gelicek korkma diye ama dedigim gb . doktoruna mutlaka sor canım o zaten bakinca da söyler içini rahat tut şimdi
ilk görünce korktm cnm ama bir daha gelmedi. koyu kahverengydi ama kanlı değil. c.tesiyi sabırszlıkla bekliyorm tatlm bi gidiym zatn soru yağmuruna tutucam. inş. bir daha olmaz. off yaa korkularm ve endişelerm kucağıma alana kadar geçmicek sanırm. en azından bi görsem biraz olsn içim ferahlıcak. c.tesiye kadar korkularm geçmicek sanırm tatlm. inş. güzel seyler duyarmda rahatlarm.
Biliyorum canım endişelerini ama sakinlik su aşamada en önemlisi kafana takma onu görmedin say canım cumt.ye kadar en azından
Günaydın tatlm. dün çok paniktm cnm hep kurdm yatana kadar ya daha fazla olursa falan diye ama çok şükür birsey olmadı bugün daha iyim bide şu bulantılar olmasa daha iyi olucam özellikle sabahları fena yani artk zorluyo beni. neyseki c.tesiye birsey kalmadı sabretmeye çalısıyorm cnm. senn bulantılarn nasıl geçtimi cnm ?
Günaydın canım, kafana takmamak en iyisi canim ben görüyordum mesela gormemezlikten geliyordum normal bunlar falan diyordun kendime hep ama tabi bazen benim de taktığım oluyordu.
Bulantim ne desem bilemiyorum artik canım tam ohh bitti diyorum yine başlıyor dun gece vardı mesela demir ilacı verdi dr.o mu yaptı bilemiyorum ama ac kalmamam gerek ac kaldigim an başlıyor hemen.sana da Allah kolaylik versin canim inşallah kisa sürer benim baya sürdü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?