Kızlar
Ben yoğunum giremiyorum.
Ama açık burası
Kızlar
Ben yoğunum giremiyorum.
Ama açık burası
Kızlar
Ben yoğunum giremiyorum.
Ama açık burası
dediğin gibi yapmaya çalısıyorm cnm. ama bugn hiç olmadı. ewet senn baya sürdü inş. bnm o kadar sürmez çalısnca gerçektn zor. işimle ewm arası fazla yakında değil otobs bni mafediyo çantamda posetle gezer oldm artk. ama çok fenaymş kendimi hasta gibi hissediyorm yinede o iyi olsn katlanırm diyorm. tek teselli o oluyo. havalarda bunaltıyo biran önce kıs gelsn diyorm cnm. ayy çokmu kapsisli oldm ne :)
benim yoğunluğumda yeni bitti
artık daha çok ikili sohbet haline döndü o yüzden muhabbete pek giremiyorum girsemde cevap alamıyorum alsamda sonu gelmiyor o yüzden artık eskisi gibi kk ya girmiyorumyine arada girer bakarım İnşallah güzel bi haber olursa haber vermeye de gelirim iyi sohbetler...
Dur daha ne kaprisler çıkıcak ortayayok ya istemsiz oluyor bunlar insan çok değişik bir psikolojiye giriyor,keşke bulantın hiç olmasaydı ben de çantamdan ayırmadıklarım poşet,ıslak mendil,peçete,tuzlu leblebi,naneli sakız,kolonya dün bak biraz dışarı çıktım akşamına iptaldim yine ama dediğin gb.sıcaklar da mahvediyor insanı
günaydın cnm bnm :) ewet daha basındaym bn. aynen bnm çamtamda da var onlardn bi leblebi yok bi deniym iyi gelrse onuda ayrmm artk yanmdn:) havalarda asırı sıcak zatn işin yoksa bncede hiç çıkma dısarı. iş olmasa bnde hayatta çıkmazdm. gezmeyi çok sevn bn izn günlermde ewmde olmayı terch ediyorm tuhaf :) ama bir süre idare edicez böyle tatlm.
Leblebi bana çok iyi geliyor bastırıyor midemi gerçi artık nefret ettim ama yapcak bişey yok
Ya dışarı çıkmıcam da hem 2 ay nerdeyse evdeydim ya inanılmaz dışarı çıkasım var hem arkadaşımın düğünü var elbise almam gerek elimdekiler dar göbeğim sığmıyor hem de tahlil yaptırmak için çıktım bugün de sonuçları almak için çıkıcam sıcak olmasa sorun olmucak ama çok çabuk yoruluyorum hemen oturma ihtiyacı hissediyorum ve hep açım
Aynen ben de onu diyorum kismetse kışa kapatamicaz montlari :) foligini iciyorsun demi canım ben bıraktım vitamin ve demir ilacı verdi. Bide çiğ et, , yikamadan sebze meyve yememeliymisiz kandaki mikroba baktı dr.o da cok onemliymis canım.bnde bi denicem onu cnm bakıym bnada iyi gelicekmi. ewet ya tek ewde oluncada sıkıcı. ihtiyaç içinde mecbur çıkıyosn dısarı. ay kıyamm göbişide sığmazmş masallh :) dahada büyücek şimdi aldıklarnda olmıcak cnm. kısa nasıl olucak bnde bilmiyorm montn içinede sığmaz o göbişler:)) inş. sonuçlarnda iyidr merakla bekliyorz tatlm hayrlı haberlerle gel inş.
Hadi ya neyse pazartesi laflariz o zaman canim kolay gelsinBen yoğunum. Pazartesi gelebilirim artıkın.
Aynen ben de onu diyorum kismetse kışa kapatamicaz montlari :) foligini iciyorsun demi canım ben bıraktım vitamin ve demir ilacı verdi. Bide çiğ et, , yikamadan sebze meyve yememeliymisiz kandaki mikroba baktı dr.o da cok onemliymis canım.
Test sonucu icin aradi dün dr.sukurler olsun iyiymis
Sağol canım inşallah senden de guzel haberler alicaz yarin bu heyecani her dr.a gittigimizde yasicaz sanırım. Zor kısımları evet sanırım biraz anlattım Rabbim saglik versin bebeklerimize inşallah, zaman bir şekilde geçiyor yeter ki sağlıklı olalim Allah kolaylik versin canim bize :)kapatamıcaz walla :)) ewet cnm içiyorm. yarın o kadar çok sey sorucam ki doktor bni kovmazsa iyi :) çok sevndm cnm yaa. sen birazcık zor kısmları atlattn bn daha basındaym. hep aklında yarnki doktor inş. bnde iyi haberler alıp sznle paylasırm tatlm. korku heycan endişeler birbirine karıstı artk.
Sağol canım inşallah senden de guzel haberler alicaz yarin bu heyecani her dr.a gittigimizde yasicaz sanırım. Zor kısımları evet sanırım biraz anlattım Rabbim saglik versin bebeklerimize inşallah, zaman bir şekilde geçiyor yeter ki sağlıklı olalim Allah kolaylik versin canim bize :)
Yarin guzel haberlerini bekliyorum
ewet tatlm her dr da yasıcaz sanırm. hastaneye gittiğimde kalbmn atışlarını herkes duyuyo gibi geliyo o kadar hızlı atıyo :)) yarında aynı seklde olurm kesn. amin cnm bnm inş. sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder rabbim. tamm tatlm yazarm 12 de gidicem dr.a artk aksam yazarm inş. güzel haberler veririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?