Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

Cardincim nasıl geçti doktor kontrolü

günaydn cnm bnm. dediğin gibi içm rahatlamş bir seklde çıktm doktordan. 6+2 haftalık olmş hersey normalmş tatlm ve sürprz oldu kalp atışlarınıda duydk muhtesemdi çok sasrdm hiç beklemyodm o an o kadar güzldi ki anlatmaya kelimeler bulamıyorm cnm. fasulye seklini almaya baslamş artk miniğimn resmine bakıp duruyorm. Allah'ım inş kucağımızada almayı nasp eder sonuna kadar bu mutluluğu yasatr bizi birbirimzden ayrmaz. 2 hafta sonra tekrar gidicz cnm çağırdı. doktordan pek memnun kalmadm biraz ilgiszdi su kontrolede gidiym değiştiricm. basmdan geçn olayı anlattm önemsemedi bile onun içn baska doktr terch edicm. bnde o mutluluktan hiç birsey diyemedm yoksa haslamasını bilrdm onu. dün giremedm cnm hem geç geldk hemde yemekte işti falan derkn geç oldu uyumusm sonra.

Canım cok sevindim şükür bebişin iyiymis içimden geçmişti kalp atışını da duyar diye cok guzel olmus canim.Allah tamamına erdirsin inşallah
Molu pek takmıyor doktorlar yani daha doğrusu unut onu aklına getirme seklinde oluyorlar gecmis bitmiş bir olay sonuçta. Doktor önemli ama araştır bakalım cihazlarına falan bak nasıl.

amin cnm bnm çok saol. ewet takmıyolar hatta bna diyo niye 1 seneyi beklemedn diye dedim doktorm böyle uygn gördü diye birsey diyemedi. bi öncekini oda unut dedi. zaten onu görnce dünyayı unuttm cnm yaa. böyle bir duygu yok yaa. allah isteyen herkese nasip etsn yasatsn bu duyguları :) doktorda arastırıcam bakalm tatlm inş. iyi birine denk gelirm. devlet hastanesnden de randevu aldım 27.sine bu ikili test içn çok sonraya randevu veriyo gecikmiym diye. için rahatladı cnm yaa kafanda pek soru kalmadı sükür.

Hatice,

Geçen hafta yoğunluktan yazmadım ancak cevap yazabiliyorum ama üzdün beni. Girsem de yoğun olduğum için cevap yazamadım. İtiraf ediyorum White hamile kaldıktan sonra sana iyi bir diyet arkadaşı olamadım. Ama düşündüğün anlamda bilerek bir cevap vermemezlik yok. Sadece eskisi kadar aynı anda denk gelemiyoruz. Bırakmıyorum sen Hatice. Hadi gel sohbete bekliyorum seni. GİDEMEZSİN.
Bizim ne hayallerimiz vardı. Birlikte paylaşacağız inşallah sevincimzi üzüntümüzü.

Bekliyorum.

Cardincim hayırlı olsun. Çok sevindim senin adına. Sağlıkla kucağına da alırsın inşallah.

Bize dua etmeyi unutmuyorsunuz değil mi?

Hamilelerden resmen dua ordusu oluşturdum kendime.

üzülcek bişey yok canım sadece ilgi alanlarımız değiştiği için hep birlikte muhabbet edemez olduk sende yoğun çalışmaya başladın ben günlerce gelip günaydın yazıp çıktım hiç cevap gelmediği günler oldu sonra aramıza birsürü arkadaş gelip gitti 3-4 aydır 3 lü muhabbet ederken kendimi birden 4. kişi olarak buldum :44: kızlarda haklı bebek le ilgiili konuşmak varken başka konular insanın dikkatini çekmez hamile olsam benimde tüm muhabbetim bu konu olur sanırım ama sonuç olarak hep birlikte muhabbet edemez olduk

muhabbete girememem sizin bebişlerden kaynaklandı, sanırım insan sürekli bundan bahsetmek istiyor ama işin açığı şimdilik benim pek ilgimi çekmediği için muhabbet edemiyormuşuz hissine kapıldım ben hala kilo verme aşamasındayım ben bu aşamayı tamamlıyasıya kadar siz doğurcaksınız

Haticeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Ve bunu da unutmuyorum.

hahaaaa örgü ören teyze her zaman heryerde süperdi ya o gün ne çok gülmüştüm

Haticemmmm,
Ben öyle süslü kelimeler felan bilmem. Direk söylüyorum gidemezsin. İzin yok sana. Biz bu yola birlikte çıktık. Çocuğumun teyzelik görevinden kaçamassınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.

Son düzenleme:
Yola çıkış amacımızdan başlarsak,

Regl haftam diye bu hafta iyice saldım ben. Herşeyi saldım. Yemek olayı zaten bana kaldı annem yok burada. İyice abur cubur yedim bu hafta.

Hatice,

Bu hafta inşallah temizlik olayım bitecek.

Psikolojim iyi olmadığı için güzel bir bahar temizliği yapamamıştım. Bu hafta sonu halı ve perdeleri yıkatmamla son bulacak inşallah. Bir daha kendime vakit ayırmak istiyorum. Bana bir kaç yaptığın cilt bakım tarifi verir misin?

Haticemmmm,
Ben öyle süslü kelimeler felan bilmem. Direk söylüyorum gidemezsin. İzin yok sana. Biz bu yola birlikte çıktık. Çocuğumun teyzelik görevinden kaçamassınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.

bende gitmek istemem canım da muhabbet edin benimle sevgi ilgi arsızıyım ben oyle yokmuşum gibi davranılırsa ben napiiimmm

Yola çıkış amacımızdan başlarsak,

Regl haftam diye bu hafta iyice saldım ben. Herşeyi saldım. Yemek olayı zaten bana kaldı annem yok burada. İyice abur cubur yedim bu hafta.

hah afeyin kızımaaaaa ben de 3 haftadır o kadar çok yedimki aburcubur tatlı donruma resmen dibine vurdum herşeyin ama gr kilo almamışım bugun yine diyet niyetiyle uyandım bakalım gün içinde yada hafta içinde ne olur :44: sporada başlıyorum akşam sen hala yürüyomusun?
64,6 la yeni bi diyete başlıyorum aburcubur yok herşeyden az yiycem son 4,6 hadi bakalım arkadaş ol bana

benimde psikolojim kötüyken iyi temizlik yaparım sinirliyken süper halı siliniyor haberin olsun evime bi gidebilsemde temizlik yapsam ya

White'a geldi ekip tamamlandı.

Süper

Veeeeeee

veeeeeeeeeeeeee örgücü teyzeeeeee bize bebek patiği örr

Gel bebem gel. Geçen hafta yoğundum ben ondan yazamadım. Sadece yoğun olduğumu bildirdim.

Evet olar. Tamam. Bayram haftasından beri çok düzenli olmadı yürüyüşler yarın eşimle başlayacağız.

Herkeslere günaydın

Aşk olsun hatice başka konu açtın da konuşmadık mı canım,hamileliği yazıyoruz siz de nasıl gidiyor merak ediyorsunuz diye sizinle paylaşıyorum ben ama benim için problem değil başka hamilelik topiğinde de konuşabiliriz bunları,açın güzel güzel konular konuşalım

Bga cım sen ne zaman tatile çıkıcaksın Ağustos bitiyor

Cardincim geçmiş yaşananları açmamaları daha iyi doktorların unuttuk gitti zaten geçmişi

Ben bu yıl tatile gidemeyeceğim. Çok pahalı her yer. Bütçemi sarsmak istemiyorum. Eylül'de izin alıp evde dinleneceğim.

Ben bu yıl tatile gidemeyeceğim. Çok pahalı her yer. Bütçemi sarsmak istemiyorum. Eylül'de izin alıp evde dinleneceğim.

Hani Antalya dışında yerlere bakarsan diye diyorum çünkü Antalya da fiyatlar nasıl bilmiyorum ama Eylül sonu Ekim gb.fiyatlar yarı yarıya düşüyor canım hiç araştırdın mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…