Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

Hani Antalya dışında yerlere bakarsan diye diyorum çünkü Antalya da fiyatlar nasıl bilmiyorum ama Eylül sonu Ekim gb.fiyatlar yarı yarıya düşüyor canım hiç araştırdın mı?

Ben zaten Eylül 'de tatil yapmayı seviyorum.

Ben sosyal biri değilim. Tek lüksüm tatilim. Onu da gittiğim sevdiğim tek bir otel var. Ona gidemiyorsam gitmek istemiyorum bile. Hem boşver borçsuz, sıkıntısız geçiririz. Yeterince borcumuz var. Onları kapatalım. Daha iyi.

Tabi bütçeyi öncelikli almak gerek canım haklısın,evde dinlenmek de iyi gelir sana hem iş ortamından da sıkıldım diyordun.
Cumartesi günü buraya inanılmaz yağmur yağdı orası nasıldı birden kışı özlediğimi hissettim

hamileliğin nasıl gittiğini tabikide yazın canım da benim ricam muhabbet ikili olmasın oyle olunca bi yerde kopmaması mümkün değil

Ben bu yıl tatile gidemeyeceğim. Çok pahalı her yer. Bütçemi sarsmak istemiyorum. Eylül'de izin alıp evde dinleneceğim.

ekimde konyaya gel bütçeni sarstırmam ben senin tabi İnşalalh orda olurum bende

Hatice,

Ben aynen devam edeyim. Karatay usulü ama kilo bildirimi yapayım nasıl gidelim?

Bu arada White'ın bebeğinin cinsiyeti için bippppppppppp sizin tahminleriniz tutmadı.

Bu arada sen hamilelik tahminimiz de tutmadı. Bakalım benim için tutacak mı?

Çok sıkıldım hem de iş ortamından ama gebelik öncesi iş değiştirmek istemiyorum.

Evet öyleymiş okudum gazatede. Ben kışı daha çok severim. Yazı çekemiyorum nedense.

Ayy inşallah kuzum inşallah da önce şu koçişe bir açılabilsek.

hamileliğin nasıl gittiğini tabikide yazın canım da benim ricam muhabbet ikili olmasın oyle olunca bi yerde kopmaması mümkün değil

İkili gitmiyor aslında ısrarla başka konular açılmadığı için hamilelikten konuşuyoruz diyorum ben nasıl ki bir ara üçümüz konuşuyorduk onun gb. ama madem sıkıldın konuşmayız canım ama sen de hamiş olunca görücem ben seni
Aç güzel bir konu da laflayalım hadi.
Bu arada bga temizlik demişsin benim de dip köşe bir temizlik yapmam gerek ne kadar toplasam da ev hep kirliymiş gb.geliyor

kesinlikle borçla ttaile gitmek mantıksız bizde geçen yıl karttan 2 taksit yaptırıp tatil yapalım dedik oyledeğimiz halde bankanın anlaşması varmış ertelemiş ve de 6 ay taksit yaptı çok sinir bozucu en güzeli yapabiliyorsan para biriktirip yapcaksın tatili

ben kışı çok severim sıcakta ne giysen ne içsen fayda etmiyor klima hasta ediyor bak bende özlemişim kışı

ben kışı çok severim sıcakta ne giysen ne içsen fayda etmiyor klima hasta ediyor bak bende özlemişim kışı

Çok
Evet öyleymiş okudum gazatede. Ben kışı daha çok severim. Yazı çekemiyorum nedense.

Ayy inşallah kuzum inşallah da önce şu koçişe bir açılabilsek.

Aynen kışın çözümü var giyiniyorsun sıkı sıkı tamamdır ama yazın dışarı bile çıkmak zor oluyor.
Çok paran olucak yazı tatil yerlerinde geçiriceksin hep farklı farklı o zaman güzel olur işte
Klima beni de hemen hasta eder evde eşim açınca hemen giyinirim ben zaten anında kapıyorum şifayı

Ya düşük psikolojisiyle doğru düzgün yapamamıştım. Eee hamile kalırsam eşim yaptırmaz yapayım dedim bende. Ama çok batmış. HEr yer açık ya toz olmuş. Yap yap bitiremiyorum. Sen yapma kadın tut. Ya da annenle kayınvaliden yapsın. Yorma sen kendini.

ben tahminleri hiiiiiiiiiç hatırlamıyorum ne demiştik ki???

bencede iş değiştirme canım bebiş öncesi sıkıntılı olur bende kışı daha çok seviyorum

ben dedidm zaten hamile olsam belki benmde konuşmak isteyeceğim tek konu bu olur ama şimdi birsürü bişey bilmiyorum ondan belkide konu konuyu açar zaten doğaçlama yapalım

Ya sorma geçen yıl Mayıs'ta gittiğim tatilin taksiti bu ay bitti. Hep niyetim peşin parayla gitmek ama bu yıl olmayacaktı. Bu yıl da son kez taksit yaptırırım dedim ama fiyatlar çok uçuk.

Kışı ben de çok severim. Yazı sevmiyorum. Klimayı da sevmiyorum.

Senin de mi açık renk benim de mutfak ve kolidor beyaz ve en ufak bişey düşse anında belli ediyor koltuklarda açık renk gerçi yaz gelince örtü örttüm mecbur üstlerine,dediğin gb.çok zor oluyor açık renkte temizliği tutmak.
Kadın belki tutarım kayınvalidem yazlıkta annem de kaç ay gitti geldi kadın bide temizlikle yormak istemiyorum onu başkasının yaptığı temizlik de hiç hoşuma gitmez ama mecburum sanırım

Hatice senin evin ne renk ağırlıklı Konya daki

ayyyyy kadın tut diyince geldi aklıma geçen yıl bahar temizliğine bi kadın geldi ben başka bişeyle uğraşırken cam sildiği su kovasını krem halımın üzerine dökmüş sonra elektrik süpürgesiyle çekmiş ki benm süpergem toz torbalı bütün su motora dolmuş içeriye bi girdim off ortalık duman olmuş sonra temiz halıyı yıkamaya verdim astarı yüzünden pahalı oldu yani kendim yavaş yavaş yapsam çok daha iyiydi

Mutfak banyo beyaz. İşin kötüsü koltuklarım beyaz. Bu hafta sonu onları sileceğim. Ama neyle nasıl beyazlatırım bilmiyorum

Önerilere açığım bu konuda.

ciddi misin deliririm ben bak şimdi vazgeçtim bir anda bu fikirden

Mutfak banyo beyaz. İşin kötüsü koltuklarım beyaz. Bu hafta sonu onları sileceğim. Ama neyle nasıl beyazlatırım bilmiyorum

Önerilere açığım bu konuda.

Canım ben beyaz sabunla çıkarıyorum,kovanın içine az su koyup beyaz sabunu iyice köpürtüyorum köpükleriyle bir güzel silip arkasından sadece suyla geçiyorum ve tertemiz oluyor koltuklar

White'ın bebeği için ikiniz kız dediniz. Ben erkek.
şimdi bi tahmin daha yap hadi ben ne zaman hamiş olcam :44:

ya bence beyaz koltuklara beyaz kılıf diktirin oyle ortu gibi durmasında tam kılıf işte sonra onu makinada yıkayıp daha rahat kullanırsınız

benim oturma odam kırmızı; kırmızı krem halılar kırmızı koltuklar kırmızı çiçkeli perdeler

evet bundan sonra tahminleri sana sorcam

whitcım bi tahminde ben sorıyım tahmini doğum günü ne zaman

evet bundan sonra tahminleri sana sorcam

Ya bak ne anlatacağım. İki arkadaşım var bu iş yerinde biri iki yıl önce ayrıldı. "Hissediyorum sen geri geleceksin" dedim. Bir ay sonra geldi. "Korkuyorum senden, artık birşey yapacağım zaman sana soracağım" diyor.

Gene bir arkadaş buradan çok güzel bir firmaya gitti. Uluslararası. Dedim ki. "Hissediyorum sen geri geleceksin" dedim. İki yıl sonra geldi.

Sevmiyorum kadın tutmayı. Nasıl yaptıklarına güvenmiyorum. En iyi ben yapayım ama işte yetişemiyoruz bazen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…