ciddi misin deliririm ben bak şimdi vazgeçtim bir anda bu fikirden
şimdi bi tahmin daha yap hadi ben ne zaman hamiş olcam :44:
ya bence beyaz koltuklara beyaz kılıf diktirin oyle ortu gibi durmasında tam kılıf işte sonra onu makinada yıkayıp daha rahat kullanırsınız
benim oturma odam kırmızı; kırmızı krem halılar kırmızı koltuklar kırmızı çiçkeli perdeler
whitcım bi tahminde ben sorıyım tahmini doğum günü ne zaman
Ya bak ne anlatacağım. İki arkadaşım var bu iş yerinde biri iki yıl önce ayrıldı. "Hissediyorum sen geri geleceksin" dedim. Bir ay sonra geldi. "Korkuyorum senden, artık birşey yapacağım zaman sana soracağım" diyor.
Gene bir arkadaş buradan çok güzel bir firmaya gitti. Uluslararası. Dedim ki. "Hissediyorum sen geri geleceksin" dedim. İki yıl sonra geldi.
Sevmiyorum kadın tutmayı. Nasıl yaptıklarına güvenmiyorum. En iyi ben yapayım ama işte yetişemiyoruz bazen.
ciddi misin deliririm ben bak şimdi vazgeçtim bir anda bu fikirden
Canım ben beyaz sabunla çıkarıyorum,kovanın içine az su koyup beyaz sabunu iyice köpürtüyorum köpükleriyle bir güzel silip arkasından sadece suyla geçiyorum ve tertemiz oluyor koltuklar
şimdi bi tahmin daha yap hadi ben ne zaman hamiş olcam :44:
ya bence beyaz koltuklara beyaz kılıf diktirin oyle ortu gibi durmasında tam kılıf işte sonra onu makinada yıkayıp daha rahat kullanırsınız
benim oturma odam kırmızı; kırmızı krem halılar kırmızı koltuklar kırmızı çiçkeli perdeler
whitcım bi tahminde ben sorıyım tahmini doğum günü ne zaman
Tamam tahminlerimizi sen yapıyorsun artık bundan sonra
Başkasının yaptığı işi ben de sevmem hatta evden çıkalım diye bir düşünce var annem diyor temizlik kolay iş yapılır falan ama işte ben kendi elimi değdirmeden rahat edemiyorum ki
Afiyet olsun Hatice
White,
Birşey soracağım. Ben düşük yaptığım bebeğimi unuttum sanki. Hatırlamıyorum o günleri. Sonra da kızıyorum kendime ihanet ediyormuşum gibi geliyor bebeğime. Sende de öyle oldu mu?
Sen kendine eziyet etmek için yer arıyorsun canımunutman çok normal çünkü hem zaman geçiyor hem de karşında iki örneğiz bak cardin ve ben Allah izin verirse sağlıklı olduğu zaman geçirilen şeylerin hatırlanmadığını görüyorsun ve bence bu da sana umut ve güç veriyor canım.Bak gör İnşallah hamile kaldığında yeniden o zaman hele hiç aklına gelmicek
tişikkür ederim şekerimAfiyet olsun Hatice
Hatice,
Bence Kasım. Aslında 2013 sonu diyecektim ama son anda Kasım geçti içimden.
Çok severim kırmızıyı. Trakyalıyık beya çingenelik var ruhumuzda
Hatice bekliyorum öğleden sonra afiyet olsun.
canım benim neden arabeske bağladın herşey yoluna girmişken acı çekmenin anlamı ne kimseye bişeye ihanet ettiğin yok geçmişe değil geleceğe bakWhite,
Birşey soracağım. Ben düşük yaptığım bebeğimi unuttum sanki. Hatırlamıyorum o günleri. Sonra da kızıyorum kendime ihanet ediyormuşum gibi geliyor bebeğime. Sende de öyle oldu mu?
kesinlikle katılıyorumSen kendine eziyet etmek için yer arıyorsun canım
normal olan unutmanYok. Unuttum ve geçti gitti. Normal olan hangisi ona karar veremiyorum. Ama mesajı aldım.
Hatice,
Diyet konusunda ne yaptık şimdi?
- aburcubur yok
- herşeyden yiyoruz ama az
- spora devam
öneri var mı
kıslar bişey anlatcam size bilgisayarın adaptoru varya hani iki parçadan oluşuyor ilk kısmı bilgisayara bağlanan adaptorlu kısım ikincisi adaptorle pirize takılan kısa kablo kısımı işte benim bu ikinci kısım değiştirilmiş ve bizim büroda iki kişi çalışıyoruz ve diğer arkadaşla benden başka kimsede anahtar yok arkadaşa telefonda sordum bilmiyorum dedi ve bu olay olduğundan bu yanada buraya gelmez oldu bugun uğramış elinde başka bir bilgisayar var yine sordum benim değil bu dedi ama ben eminim bu kablonun benim olmadığına ve bilgisayarı evle bürodan başka bi yere götürmem yani başka yerde bi karışıklık olması mümkün değil bir türlü anlam veremedim bi insan neden böyle bişey yapar ki bi kablo bu ya değişse ne değişmese ne nedir olay bi türlü anlayamadım ve çok keyfim kaçtı
Yok. Unuttum ve geçti gitti. Normal olan hangisi ona karar veremiyorum. Ama mesajı aldım.
Tuhaf gerçekten seninki cok hoşuna gitmiş demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?