68'im sanırsam.
Bi kere şarap dökülmüştu kosla ile silmistim hemen gecmisti ama sabunla silince gerek kalmadi ona çamaşır suyu olmaz bence kumasin nasıl benim nubuk gb.White,
Koltukları silerken az çamaşır suyu ve kosla beyazlatıcı da koyayım diyorum. Ne dersin?
Kactin en son 70 falan mi diyordun :44: yaz da bitiyor kış geldi mi kilo alimi daha da articak
Bi kere şarap dökülmüştu kosla ile silmistim hemen gecmisti ama sabunla silince gerek kalmadi ona çamaşır suyu olmaz bence kumasin nasıl benim nubuk gb.
Valla 70'tim. Ama tartıya da çok güvenemiyorum artık. Bende kabız problemi olduğu için çok doğruyu da yansıtmıyor. Ama ben yüksekten söyleyeyim. Sadece kocaman bir kalça kaldı. Yoksa beğeniyorum kendimi.
Bilmiyorum ki anlamam kumaştan.
Benim de vardi geçti ama eskisi gb hızlı degil metabolizmam sanki az az sık sık yemeye çalışıyorum ama surekli acikiyorum.gecen pantolon aldim 38 beden bol geldi ama su hamile pantolonlarindan sanirim ondan bol geldi
hmm belkideTuhaf gerçekten seninki cok hoşuna gitmiş demek ki
Pis kleptoman diyorum başka birşey demiyorum.
Böyle yumuşak tüylü gb.mi
hmm belkide
pis kleptomaaaaaaaaaaaannnnnnn
Ekmek ve şekeri kesmek cok iyi zaten e yürüyüş de arti katıyor buna, odem icin bacagina falan bastir icine çöküp agir geri geliyorsa vardir diyorlar ama sabahları dene bakalimYa yürüyüş yapanların ayda bir kilo felan ancak gidiyor ya genede. Nette felan okuyunca denk geldi. Çünkü yemek yemeyi çok kesmiyorsun zaten hızlı da vermek istemiyorum. Ne kadar giderse kardır. En azından metabolizmam hızlı. Ekmek yemiyorum, şeker tüketmiyorum çayda felan. Bunları yapmak bile iyi. Ama kabızlığım düzelmedi. Birde ben sabahları kalkınca vücudum ödemli oluyor gibime geliyor. Sen ne dersin?
Ekmek ve şekeri kesmek cok iyi zaten e yürüyüş de arti katıyor buna, odem icin bacagina falan bastir icine çöküp agir geri geliyorsa vardir diyorlar ama sabahları dene bakalim
Yok. Kaba.
Evet sabahları deneyeyim. Şimdi yaptım ödem var yine.
bga cım bişey demeyi unuttum ben sana hani limonla sarımsak muhabbeti varya bi çok derde deva dedikleri çok iyi kilo da verdiriyormuş ben onu yaptım yani yeni hazrıladım 25 gün sonra içmeye başlıycam sende yap istersen
Hmm o zaman önce kumaşın nasıl bişey olduğunu öğrensek daha iyi olurama çamaşır suyu koyma bence
Tuzlu mu yiyorsun ben bu ara arttırdım mesela midemi bastırsın derken alıştım şimdi de kesemiyorum
Ok. Bir daha anlatır mısın?
Ben gelene kadar herkes arazi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?