Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

Ben de bilmiyorum neyi beklediğimi.

Ya regl olursam korkusu herhalde??

Bu ay hiç beklemiyordum ya sürpriz oldu. Ama hissim tuttu.

Evet olmadı doğru düzgün diyordun yaptır hemen bence çift çizgi çıktıysa kanda hayli hayli çıkar canım,çok sevindim süper ya 3 ledik ayağımı iyi sürtmüşüm sağlıklı sıhhatli olsunlar inşallah

Döngüm 28 günde bir olduğu için 3 gün. Ama geçen ay 22'inde olmuştum. 22'si de yarın. Ondan da temkinliyim.

Biz de başta soğuk kanlıydık ama ne zaman herşey oturmaya başladı o zaman havaya giriyor insan canım.İlk deneyimlerin belki de aslında olumlu tarafı bu.
Testte çift çizgi çıktıysa zaten var demektir canım ya gidip kan versene hemen

Sankim

Teyze oluyorsunuz.
yoğunluktan bi cevap veremedim
ayyyyyyy çok duygulandım ağlamak istiyorum ya çok şükür üçüncü bebeşimizde yolda

Evde yaptığım gebelik testi çift çizgiydi.
Regli olmam gereken gün geçti. Ama bir hafta bekleyeyim sonra kanda baktırayım diyorum.
resmen tüylerim diken diken
eğlence var bugun

Ben de bilmiyorum neyi beklediğimi.

Ya regl olursam korkusu herhalde??

Bu ay hiç beklemiyordum ya sürpriz oldu. Ama hissim tuttu.

hemen yaptır kan testini pozitifse zaten yanılma riskii yok ama olsun yaptır sen

Sana kızıyordum ya temkinli gidiyorsun diye aynı ruh hali bende de oldu.
ya ruh halinizi anlayamıyorum ama bu kada temkinle tadı çıkmıyor whitte bole yapmıştı acabamı ki diye doğru düzgün sevinememiştik bile bırak kendini tadını çıkar

ya ruh halinizi anlayamıyorum ama bu kada temkinle tadı çıkmıyor whitte bole yapmıştı acabamı ki diye doğru düzgün sevinememiştik bile bırak kendini tadını çıkar

Yaa ilkler kötü olunca insanın elinde olmadan öyle oluyor canım ama geçiyor sonra benim geçti artık

Artık işe geldim yarın ya da akşama kaldı. Gaza geldim şimdi ama işteyim.

tebrikler bgam çok sevindim.

Teşekkür ederim.

Hadi Hatice döktürüyoruz bugün. Teyzemizi de alalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…