Ben de bilmiyorum neyi beklediğimi.
Ya regl olursam korkusu herhalde??
Bu ay hiç beklemiyordum ya sürpriz oldu. Ama hissim tuttu.
Evet olmadı doğru düzgün diyordunyaptır hemen bence çift çizgi çıktıysa kanda hayli hayli çıkar canım,çok sevindim süper ya 3 ledik ayağımı iyi sürtmüşüm sağlıklı sıhhatli olsunlar inşallah
Sana kızıyordum ya temkinli gidiyorsun diye aynı ruh hali bende de oldu.
Aynen ya. Hiç ummuyordum.
Amin inşallah. Cardin yok dünden beri haberin var mı?
Bilmez miyim canım ilk başta oluyor sonra geçiyor zaten benim iyice azaldı şimdi engel olamıyorum kendime eşya bakmaya falan
Yok canım inşallah bir sorun yoktur CARDİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNN gelince yaz hemen
Kaç gün gecikti şimdi regl in?
Döngüm 28 günde bir olduğu için 3 gün. Ama geçen ay 22'inde olmuştum. 22'si de yarın. Ondan da temkinliyim.
tebrikler bgam çok sevindim.Evde yaptığım gebelik testi çift çizgiydi.
Regli olmam gereken gün geçti. Ama bir hafta bekleyeyim sonra kanda baktırayım diyorum.
Sankim
Teyze oluyorsunuz.
resmen tüylerim diken dikenEvde yaptığım gebelik testi çift çizgiydi.
Regli olmam gereken gün geçti. Ama bir hafta bekleyeyim sonra kanda baktırayım diyorum.
Ben de bilmiyorum neyi beklediğimi.
Ya regl olursam korkusu herhalde??
Bu ay hiç beklemiyordum ya sürpriz oldu. Ama hissim tuttu.
ya ruh halinizi anlayamıyorum ama bu kada temkinle tadı çıkmıyor whitte bole yapmıştı acabamı ki diye doğru düzgün sevinememiştik bile bırak kendini tadını çıkarSana kızıyordum ya temkinli gidiyorsun diye aynı ruh hali bende de oldu.
ya ruh halinizi anlayamıyorum ama bu kada temkinle tadı çıkmıyor whitte bole yapmıştı acabamı ki diye doğru düzgün sevinememiştik bile bırak kendini tadını çıkar
Biz de başta soğuk kanlıydık ama ne zaman herşey oturmaya başladı o zaman havaya giriyor insan canım.İlk deneyimlerin belki de aslında olumlu tarafı bu.
Testte çift çizgi çıktıysa zaten var demektir canım ya gidip kan versene hemen
tebrikler bgam çok sevindim.
yoğunluktan bi cevap veremedim
ayyyyyyy çok duygulandım ağlamak istiyorum ya çok şükür üçüncü bebeşimizde yolda
resmen tüylerim diken diken
eğlence var bugun
hemen yaptır kan testini pozitifse zaten yanılma riskii yok ama olsun yaptır sen
ya ruh halinizi anlayamıyorum ama bu kada temkinle tadı çıkmıyor whitte bole yapmıştı acabamı ki diye doğru düzgün sevinememiştik bile bırak kendini tadını çıkar
Artık işe geldim yarın ya da akşama kaldı. Gaza geldim şimdi ama işteyim.
Labr.yok mu yakınlarında öğle arasında ver hemen çıkıyor zaten
Artık işe geldim yarın ya da akşama kaldı. Gaza geldim şimdi ama işteyim.
Hadi Hatice döktürüyoruz bugün. Teyzemizi de alalım.
Yok bebem ben aprondayım. Burdan çıkacağım metroya gideceğim binip en yakın yerde hastane arayacağım.
Yok bebem ben aprondayım. Burdan çıkacağım metroya gideceğim binip en yakın yerde hastane arayacağım.
izin alabilirsen hiç bekleme acabalar gitsin kafandan
:89::89::128::128::128::129::129::129::118::118:
Ayy çok nazlandım ama yarın öğlene kadar izinliyim artık yarın hallederim.
olsun ya git işte ama hava sıcak artık kendini yormaman da gerekiyor :44::44::44::44:
O zaman yarın sabaha kaldı desene neyse nasılsa biliyorsun önemli olan o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?