Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

Yaa nasıl karamsardın hatırlıyor musun bak hepsini geçip gidiyor şükürler olsun.
Eylül e bişey kalmadı zaten sen de bu arada dikkat edersin kendine başlangıç kurallarını söylememe gerek yok sanırım
Şaka bir yana yürüyüşe biraz ara ver bence canım en azından doktorun görene kadar

Evet cardincim 3lendik sen nasılsın yoktun merak ettik

ewet cnm yaaa çok sevndm . :) iyim çok sükür tatlm hersey normal bulantılarmda geçti rahat rahat gidip geliyorm işe 3 gündür. dün yoğndm biraz pek giremedm arada 1 2 kere bakıp çıktm öyle. szler nasılsnz hersey yolunda mı? bide önümzdeki salı devlet has. gidicem yine bebeğimi görücm şimdiden onun heycanı sardı yine :))

en şanslıda benim birsürü tecrübeli arkadaşım oldu neyi ne zamna nasıl yapcağımı sorar dururum artık

Evet biz de şişiririz artık kafayı.

Başlangıç kurallarını bilmez miyim? Şimdilik iyi bakalım. Sonrası ???

Ya çok şükür geçti. Sizinle aştım ama yoksa hala debelenirdim ben. Evet yürümeyeceğim artık sanırım.

İyiyiz biz de canım bganın haberiyle daha iyi olduk.
Devlet hastanesine neden gidiyorsun kendi doktorunu bıraktın mı :44: ben hiç güvenmiyorum devlettekilere

Yürüme yürüme eve gidip dinlen bol bol doktorun devam et derse o zaman düşünürsün bir daha yürürüp yürümemeyi,ben de 2 ayda evde yatmanın verdiği miskinliği aştım gb.artık dışarı çıkıp gezebiliyorum tabi yoruluyorum yine hamileliğin vermiş olduğu bir enerji düşüklüğü oluyor ama bacaklarım açıldı bide göbişim gün geçtikçe büyüyor

İyiyiz biz de canım bganın haberiyle daha iyi olduk.
Devlet hastanesine neden gidiyorsun kendi doktorunu bıraktın mı :44: ben hiç güvenmiyorum devlettekilere

yok cnm onu daha bırakmadm testler içn gidiyorm bu ikili test içn gün alıcam özelde pahalı biraz. o yüzden tatlm. özele 31 de gidicm tekrar.

Yürümek yasaktı zaten ilkinde de. Duyar duymaz yasakladı.

yok cnm onu daha bırakmadm testler içn gidiyorm bu ikili test içn gün alıcam özelde pahalı biraz. o yüzden tatlm. özele 31 de gidicm tekrar.

Hmm sadece kan vericeksin ben sandım muayene olucaksın ondan,özeller pahalı olsa da insan bu durumda mecbur kalıyor onlara güvenirlilik açısından gerçi o da doktoruna göre değişiyor.

Hmm sadece kan vericeksin ben sandım muayene olucaksın ondan,özeller pahalı olsa da insan bu durumda mecbur kalıyor onlara güvenirlilik açısından gerçi o da doktoruna göre değişiyor.

ewet cnm devlet değince insn orada bi duruyo. ama bnm ilkndede özellern koyamadığı teşhisi onlar buldu ve koydu bi bakıcam cnm inş. iyi birine denk gelirm sürekli değişiyolar 2. gittiğinde aynı doktoru bulamıyosn zatn bakalm ne olucak. git ye cnm tabiki bebişi aç bırakma :)

Yarın öğlene kadar yokum öğleden sonra veririm haberleri.
,sabırsızlıkla bekliyoruz

bide göbişim gün geçtikçe büyüyor
çok tatlıııııııı

Geç gideceğim bende. Hatta Eylül 10 gibi gideyim diyorum. Tabii durabilirsem o zamana kadar.
nasıl ve neden bekliyeceksin ki o zamana kadar :44::44::44:

Görüşürüz bende yemeğe gidiyorum.

bende kaçtım yemek molası

Gitmenin anlamı yok. Kese görünmeyebilir, kalp atışı duyulmaz henüz. Ondan ben hala tırsıyorum birde 22'si yarın ya regl olursam???

anladım canım tabi kendin için en doğrusunu sen bilirsin nasıl rahat etceksen oyle yap ben çok sabırsızımdırda ondan konuşup duruyorum işte malum toyum hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…