Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

Sen beklemiyorum demiyor muydun hatta eşim yanaşmıyor falan :44:

Noldu kadrolardan ses yok demi hala eşim de dilekçe verdi ama hala ses yok

Ya ramazanda çok istemedi. Regliden sonra ilk on gün dediğiniz gibi denedik. Sonra tam 14. günü felan kaçırdım ben. Ondan olmaz dedim hep bu ay. Ramazan'da oruçluyken zordu.

Darısı Hatice'nin ve tüm isteyenlerin başına.

Bu arada kızlar benim ikinci tahmin de tuttu.

amin hayırlısıyla birlikte İnşallah

Çalışmalara başladığın ilk an olarak çabuk bebem. Çok şükür ilkinde oldu benim de.

çok şükür canım Rabbim sağlıklı sıhatli kucağına almak nasip etsin

Noldu kadrolardan ses yok demi hala eşim de dilekçe verdi ama hala ses yok

dilekçeyi vereli 1 hafta oldu saha yolu uzun kadro gelcek tayin dilekçesi vercez artık o kaç ayda olur bilmiyorum

dilekçeyi vereli 1 hafta oldu saha yolu uzun kadro gelcek tayin dilekçesi vercez artık o kaç ayda olur bilmiyorum

Evet eşime de 1-3 ay arası demişler ama tabi yine de ne kadar olacağı belli olmaz.

Bu arada kızlar dün iş görüşmesi için şansa bakarmısınız,durdular durdurlar şimdi çıktı

olsun bebişini biraz büyütünce daha iyi iş imkanları çıkacaktır

İnşallah canım kız sordu hala iş arıyor musunuz evet arıyorum ama hamileyim yine de görüşmeye gelebilir miyim deyince karşılıklı bir gülüştük iş de iyiydi aslında neyse kısmet napalım sonra inş.çıkar daha iyileri

Yaaa biz de o nedenle senden ümidi kesmiştik meğer sessiz sessiz ilerliyormuşsun

Bize de sürpriz oldu White. Bana özellikle. Yazın ben açık renk pantolon giyerim. Bu hafta regliyim diye ütülemedim bile onları. İki gündğr koyu renk giyiyordum. Sabah ütüledim de giydim. Düşün artık ne kadar hazırlamışım kendimi.

Evet eşime de 1-3 ay arası demişler ama tabi yine de ne kadar olacağı belli olmaz.

Bu arada kızlar dün iş görüşmesi için şansa bakarmısınız,durdular durdurlar şimdi çıktı

Bebeğin bereketidir belki.

Öyle oluyor zaten beklemediğimiz için çabuk oldu bence bide sanırım ikinci gebelik olmasının da etkisi oluyor.

Galiba oğlumun bereketi

Bakalım seni nasıl günler bekliyor inşallah bulantın hiiiiççç olmaz normal bir şekilde geçirirsin ilk 3 ayını canım

Sanırım evet,

İnşallah bakalım yaşayıp göreceğiz. Sen en tecrübelimizsin.

Sanırım evet,

İnşallah bakalım yaşayıp göreceğiz. Sen en tecrübelimizsin.

Demi bir anda öyle oldum yalnız zaman ne kadar hızlı geçiyor insan yaşarken anlamıyor da bi bakınca şöyle hemen geçti deyiveriyor.Allahım hepimize sağlıklı,hayırlı bebekler nasip etsin yoksa bulantıydı,kiloydu falan hepsi boş gerçekten.Doktora ne zaman gitmeyi planlıyorsun

günaydın kızlarrrr.. şimdi yazıları okudm ayy çok sevndm BGA Allah tamamını erdirr inş. bncede hemen kan tahlili yaptrmalısn olur dedk oldu 3 ledik walla. darısı diğer ark. basına inş..... :)) süperrr yaa çok mutlu oldum

Evet öylesin sen akıl vereceksin bize. Ben devrettim koltuğumu.

Ya evet sabah onu düşündüm. Bu günü çok bekledim ve en başında hiç gelmeyecek gibi gelmişti. Şükürler olsun bugünü gördüm.

Doktorum Eylül başına kadar tatilde gelsin gideceğim. Şu anda gitmenin pek bir anlamı yok zaten.

Evet cardincim 3lendik sen nasılsın yoktun merak ettik

Teşekkür ederim.

Çok şükür Cardin. Test yarın artık. Merak etmiştim seni göremeyince.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…