iyi diyelim iyi olalım sen nasılsın?
kaç haftalık oldu artık kilo alman normal değil mi?
Ben biraz keyifsizim sıkılıyorum bu işyerinden çok bunaldım.
Ekmek felan yiyiyorsan zaten karbonhidrat acıktırır. Ceviz felan ye. Yoğurt ye. Ama tabii en doğru yönlendirmeyi doktorun yapar.
Ekmek acıktırır mı :44: enerji için karbonhidratta almak gerekiyormuş,aslında eltim çok titizdi bu konuda çok dikkatli gitmişti ama onu da arayıp sormak istemiyorum
Evet karbonhidrat (ekmek, makarna, tatlı, hamur işi) acıktırır. Onun yerine doğal karbonhidrat olan ceviz, badem tarzı şeyler yemelisin.
Ayrıca kurufasulye, mercimek de doğal karbonhidratlardır. Ekmeğin pek bir faydası olduğunu düşünmüyorum. Ama yine diyorum. En iyi cevapları doktorun verir.
Sonraki kontrol ne zaman???
Ben biraz keyifsizim sıkılıyorum bu işyerinden çok bunaldım.
Ekmek felan yiyiyorsan zaten karbonhidrat acıktırır. Ceviz felan ye. Yoğurt ye. Ama tabii en doğru yönlendirmeyi doktorun yapar.
Ekmek acıktırır mı :44: enerji için karbonhidratta almak gerekiyormuş,aslında eltim çok titizdi bu konuda çok dikkatli gitmişti ama onu da arayıp sormak istemiyorum
herşey bi imtihan iş için sabırlı olman lazım İnşallah bebeğin oluncaya kadar sabredersin bebekten sonra da daha güzel bi yerde çalışırsın
bi arkadşım hamileliğinde çok ceviz yediğini ve şimdi çocuğun yaşıtlarına göre çok daha zeki olduğunu soylemişti o yüzden ben şimdiden başladımceviz yemeyeyineden biz ne desek boş doktoruna sor sonra bizide bilgilendir
ahh şu eltileeerrr
Mantıklı ekmek faydasız zaten ama bastırıyor hemen midemi diye yiyorum tabi,mercimek yemeği falan yapayım bari ekmeksiz yerim onu,ceviz de yiyorum aslında her doktor şöyle güzel bir liste vermeli bence sonraki kontrolüm 11 Eylül de kısmetse daha var
herşey bi imtihan iş için sabırlı olman lazım İnşallah bebeğin oluncaya kadar sabredersin bebekten sonra da daha güzel bi yerde çalışırsın
bi arkadşım hamileliğinde çok ceviz yediğini ve şimdi çocuğun yaşıtlarına göre çok daha zeki olduğunu soylemişti o yüzden ben şimdiden başladımceviz yemeyeyineden biz ne desek boş doktoruna sor sonra bizide bilgilendir
ahh şu eltileeerrr
Kızlar kaçtım ben görüşürüz sonra.
Evet bir dahaki gidişimde doktordan bir liste falan isteyeyim,eltim azcık soğuktur ondan bişey sormak gelmiyor içimden
Senin de pek keyfin yok gb bugün
Kızlar kaçtım ben görüşürüz sonra.
sabah iyiydim ama birden enerjim düştü elimin ayağımın canı kesildi sanki
Havadan falan mı acaba ya da bugün çalışasın yok
Kızlar hadi gelin size birşey diyeceğim.
günaaaayyyydıııııııınnnnnnnn
hadi deeeeeeeeee
iyi bişeyler sankim
Aaaaaaaagerçekten mi
Evde yaptığım gebelik testi çift çizgiydi.
Regli olmam gereken gün geçti. Ama bir hafta bekleyeyim sonra kanda baktırayım diyorum.
Ayyy inanmıyorum süper bir haber bu canım çok sevindimne dedim ama çok yakında olucak bu iş dedim yaptırsana kan hemen niye bekliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?