Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

iyi diyelim iyi olalım sen nasılsın?

kaç haftalık oldu artık kilo alman normal değil mi?

Sağol canım iyiyim ben de,kilo almam normalde dün tartıldım 63.1 dim bu sabah 63.4 çıktım :44:
Aslında 13. haftaya girdim son adet tarihime göre ama bebek 14.haftasına girdi yani bir hafta önden gidiyor ondan ben de kaçıncı haftamdayım kestiremiyorum artık 3,5 aylık olcak işte diyorum Allah nasip ederse

Ben biraz keyifsizim sıkılıyorum bu işyerinden çok bunaldım.

Ekmek felan yiyiyorsan zaten karbonhidrat acıktırır. Ceviz felan ye. Yoğurt ye. Ama tabii en doğru yönlendirmeyi doktorun yapar.

Ekmek acıktırır mı :44: enerji için karbonhidratta almak gerekiyormuş,aslında eltim çok titizdi bu konuda çok dikkatli gitmişti ama onu da arayıp sormak istemiyorum

Ekmek acıktırır mı :44: enerji için karbonhidratta almak gerekiyormuş,aslında eltim çok titizdi bu konuda çok dikkatli gitmişti ama onu da arayıp sormak istemiyorum

Evet karbonhidrat (ekmek, makarna, tatlı, hamur işi) acıktırır. Onun yerine doğal karbonhidrat olan ceviz, badem tarzı şeyler yemelisin.

Ayrıca kurufasulye, mercimek de doğal karbonhidratlardır. Ekmeğin pek bir faydası olduğunu düşünmüyorum. Ama yine diyorum. En iyi cevapları doktorun verir.

Sonraki kontrol ne zaman???

Mantıklı ekmek faydasız zaten ama bastırıyor hemen midemi diye yiyorum tabi,mercimek yemeği falan yapayım bari ekmeksiz yerim onu,ceviz de yiyorum aslında her doktor şöyle güzel bir liste vermeli bence sonraki kontrolüm 11 Eylül de kısmetse daha var

Ben biraz keyifsizim sıkılıyorum bu işyerinden çok bunaldım.
Ekmek felan yiyiyorsan zaten karbonhidrat acıktırır. Ceviz felan ye. Yoğurt ye. Ama tabii en doğru yönlendirmeyi doktorun yapar.

herşey bi imtihan iş için sabırlı olman lazım İnşallah bebeğin oluncaya kadar sabredersin bebekten sonra da daha güzel bi yerde çalışırsın

bi arkadşım hamileliğinde çok ceviz yediğini ve şimdi çocuğun yaşıtlarına göre çok daha zeki olduğunu soylemişti o yüzden ben şimdiden başladımceviz yemeye yineden biz ne desek boş doktoruna sor sonra bizide bilgilendir

ahh şu eltileeerrr

Evet bir dahaki gidişimde doktordan bir liste falan isteyeyim,eltim azcık soğuktur ondan bişey sormak gelmiyor içimden
Senin de pek keyfin yok gb bugün

Doktorunla konuşursun gidince. Cevizi hiç ihmal etme zaten.

İnşallah.

Kendime kızıyorum güzelim fırsatları teptim şimdi kalitesiz insanların arasında kaldım.

Evet ceviz için bana da öyle dediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…