anladım canım tabi kendin için en doğrusunu sen bilirsin nasıl rahat etceksen oyle yap ben çok sabırsızımdırda ondan konuşup duruyorum işte malum toyum hala
Ben de ağırdan alayım ki diyorum hayal kırıklığına uğramak istemiyorum.
doğru soyluyosun hiç tahmin ettiğim gibi sevinemedim white oyle oldu diğer arkadaşın hamile olduğunu sonra öğrendim seninki boyle neyse hevesimi kendime saklıyım bari napiiiim
ewet cnm devlet değince insn orada bi duruyo. ama bnm ilkndede özellern koyamadığı teşhisi onlar buldu ve koydu bi bakıcam cnm inş. iyi birine denk gelirm sürekli değişiyolar 2. gittiğinde aynı doktoru bulamıyosn zatn bakalm ne olucak. git ye cnm tabiki bebişi aç bırakma :)
Ya bizim kötü tecrübemiz var ya ondan temkinli gidiyoruz. White böyleydi ona kızardım şimdi ben de aynısını yapıyorum. Ama söz senin gebeliğinde davullu zurnalı ören teyzeli kutlama yapacağız.
Tabi yoksa ben ilk gebeliğimde ohooo bi sokağa çıkıp söylemediğim kalmıştıama akıllandık
Ya bizim kötü tecrübemiz var ya ondan temkinli gidiyoruz. White böyleydi ona kızardım şimdi ben de aynısını yapıyorum. Ama söz senin gebeliğinde davullu zurnalı ören teyzeli kutlama yapacağız.
Tabi yoksa ben ilk gebeliğimde ohooo bi sokağa çıkıp söylemediğim kalmıştıama akıllandık
White şimdi ben kaçıncı gebelik haftasındayım? SAT 22 Temmuz.
Bir türlü öğrenemedim şunu.
4.haftanın içindesin canım o zaman 5 e giriceksin kısmetse ama ben artık SAT a göre hesaplamıyorum ultrasonda farklı çıkıyor çünkü gittiğinde 7 haftalık falan olur herhalde bebişin canım
4.haftanın içindesin canım o zaman 5 e giriceksin kısmetse ama ben artık SAT a göre hesaplamıyorum ultrasonda farklı çıkıyor çünkü gittiğinde 7 haftalık falan olur herhalde bebişin canım
tamam peki anladım
nasıl farklı çıkıyor neden :44::44::44:
22si Pazartesiydi. Pazartesi'nden Pazartesi'ne bir hafta değil mi? O zaman 5'in içinde değil miyim?
Israrla söylüyoruz demisenin de çok coşkulu olur ama eminim
ben her an coşmaya hazırım zatenfırsat bulmuşken kaçırmıyayım diyorum ondada yarım kalıyo neyse hayırlısıyla doğum haberlerinizi ala ımda o zaman doyasıya coşarız
ben her an coşmaya hazırım zatenfırsat bulmuşken kaçırmıyayım diyorum ondada yarım kalıyo neyse hayırlısıyla doğum haberlerinizi ala ımda o zaman doyasıya coşarız
Amiiinnn inşallah canım ben de merakla bekliyorum
Bga bak google yaz gebelik hesaplama diye 4+2 çıkıyor
Dur doğru söylüyorsun unuttum ben onu.
nasıl farklı çıkıyor neden :44::44::44:
merakla bekliyorum diyence düşündüm insan merak eder tabi nasıl bişey olacağını mesela görüyorum çok güzel anne çok yakışıklı baba ama çirkin bi ördek yavrusuAmiiinnn inşallah canım ben de merakla bekliyorum
dün keyifsizdik ya bugun acısını çıkardım benHaticem,
Gel çoşalım bebem sebepsiz de çoşarız sen iste yeterki.
Bükme boynunu öyle gel.
Hop hop yandan hadi Hatice
Oyna Hatice oyna ikimiz bir boyda.
merakla bekliyorum diyence düşündüm insan merak eder tabi nasıl bişey olacağını mesela görüyorum çok güzel anne çok yakışıklı baba ama çirkin bi ördek yavrusuyada tam tersi çok gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?