Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

doğru soyluyosun hiç tahmin ettiğim gibi sevinemedim white oyle oldu diğer arkadaşın hamile olduğunu sonra öğrendim seninki boyle neyse hevesimi kendime saklıyım bari napiiiim

Ya bizim kötü tecrübemiz var ya ondan temkinli gidiyoruz. White böyleydi ona kızardım şimdi ben de aynısını yapıyorum. Ama söz senin gebeliğinde davullu zurnalı ören teyzeli kutlama yapacağız.

Devlet hastanesine en son gittiğimde doktorla tartışmıştım hatta şikayet ettim saçma bir savunma göndermişler bana ama itiraz edicem savunmaya gıcıklık değil mi anlasınlar düzgün davranmayı.
Bebiş hiç doymuyor canım ya sürekli yemek istiyor

Ya bizim kötü tecrübemiz var ya ondan temkinli gidiyoruz. White böyleydi ona kızardım şimdi ben de aynısını yapıyorum. Ama söz senin gebeliğinde davullu zurnalı ören teyzeli kutlama yapacağız.

Tabi yoksa ben ilk gebeliğimde ohooo bi sokağa çıkıp söylemediğim kalmıştı ama akıllandık

White şimdi ben kaçıncı gebelik haftasındayım? SAT 22 Temmuz.

Bir türlü öğrenemedim şunu.

4.haftanın içindesin canım o zaman 5 e giriceksin kısmetse ama ben artık SAT a göre hesaplamıyorum ultrasonda farklı çıkıyor çünkü gittiğinde 7 haftalık falan olur herhalde bebişin canım

4.haftanın içindesin canım o zaman 5 e giriceksin kısmetse ama ben artık SAT a göre hesaplamıyorum ultrasonda farklı çıkıyor çünkü gittiğinde 7 haftalık falan olur herhalde bebişin canım

22si Pazartesiydi. Pazartesi'nden Pazartesi'ne bir hafta değil mi? O zaman 5'in içinde değil miyim?

nasıl farklı çıkıyor neden :44::44::44:

Tam bilmiyorum canım ama geride kalması tehlikeliymiş önden gitmesi normalmiş bebeğin büyüme hızını gösteriyormuş,Baş ile popo arasındaki mesafeyi ölçüyorlar o değer kaçıncı haftaya denk geliyorsa o çıkıyor mesela bizimki 6.6 cm çıktı 13 haftalık bebek büyüklüğüne denk geliyor ama ben 12.haftamdaydım daha sonra bir düzene giriyormuş o.

22si Pazartesiydi. Pazartesi'nden Pazartesi'ne bir hafta değil mi? O zaman 5'in içinde değil miyim?

22 Temmuz - 22 Ağustos olarak düşün canım tam bir ay ya ilk öyle bakıyor doktor sonra usg de diyor ki atıyorum 4+3 günlük

ben her an coşmaya hazırım zaten fırsat bulmuşken kaçırmıyayım diyorum ondada yarım kalıyo neyse hayırlısıyla doğum haberlerinizi alaımda o zaman doyasıya coşarız

Amiiinnn inşallah canım ben de merakla bekliyorum

Bga bak google yaz gebelik hesaplama diye 4+2 çıkıyor

ben her an coşmaya hazırım zaten fırsat bulmuşken kaçırmıyayım diyorum ondada yarım kalıyo neyse hayırlısıyla doğum haberlerinizi alaımda o zaman doyasıya coşarız

Haticem,

Gel çoşalım bebem sebepsiz de çoşarız sen iste yeterki.

Bükme boynunu öyle gel.

Hop hop yandan hadi Hatice

Oyna Hatice oyna ikimiz bir boyda.

Amiiinnn inşallah canım ben de merakla bekliyorum
merakla bekliyorum diyence düşündüm insan merak eder tabi nasıl bişey olacağını mesela görüyorum çok güzel anne çok yakışıklı baba ama çirkin bi ördek yavrusu yada tam tersi çok gördüm

Haticem,

Gel çoşalım bebem sebepsiz de çoşarız sen iste yeterki.

Bükme boynunu öyle gel.

Hop hop yandan hadi Hatice

Oyna Hatice oyna ikimiz bir boyda.
dün keyifsizdik ya bugun acısını çıkardım ben

Yaa demi ama herhalde her bebek anne babasına güzel gelir
Ben de kime benzicek,nasıl olucak çok merak ediyorum ben çok açık tenliyim mesela eşim esmer teni nasıl olucak,kilosu,boyu falan değişik bir merak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…