Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

Yaa demi ama herhalde her bebek anne babasına güzel gelir
Ben de kime benzicek,nasıl olucak çok merak ediyorum ben çok açık tenliyim mesela eşim esmer teni nasıl olucak,kilosu,boyu falan değişik bir merak

ilk çocuk babaya çok benzer derler bakalım hayırlısı bizimkine doktor sana benzio dedi tombiş azıcık yanakları falan dedi

Ben artık düşünmüyorum onu kaç haftalıksın falan dediklerinde 3,5 aylık oluyoruz işte az kaldı diyorum ne desem olmucak çünkü

Ben zaten ilkinde de hafta takibini karıştırmıştım. Şimdi de umursamıyorum.

Çistak çistak dımtıstık dımtıstık hobaaaa

Yaa demi ama herhalde her bebek anne babasına güzel gelir
Ben de kime benzicek,nasıl olucak çok merak ediyorum ben çok açık tenliyim mesela eşim esmer teni nasıl olucak,kilosu,boyu falan değişik bir merak

ya bide bebek çok değişiyor mesela esmer doğuyor büyüdükçe beyazlaşıyor

ya bide bebek çok değişiyor mesela esmer doğuyor büyüdükçe beyazlaşıyor

Tabi tabi ben kapkara,yoğun saçlı,çok çirkin doğmuşum hatta annem bumuydu demiş içimdeki ama ilk doğum anları geçince gittikçe tenim açılmış açka pakça bir kız olmuşum yani ilk doğduğu anla değerlendirmemek gerek

ilk çocuk babaya çok benzer derler bakalım hayırlısı bizimkine doktor sana benzio dedi tombiş azıcık yanakları falan dedi
aay Maşallah

Ben zaten ilkinde de hafta takibini karıştırmıştım. Şimdi de umursamıyorum.
Çistak çistak dımtıstık dımtıstık hobaaaa

boyle çıstakla olmuyo nasıl kutlasak bilemedim birlikte bi yemeğemi çıksak white keçeden bişeyler miydi yada pastamıydı bişeyler göndercekti bana daha yok Allah ım hiç iştahımda yok habire yiyeceklerden bahsediyorum

Benim kardeşim de öyleymiş.

Hatice'yi memnun edemedik bugün.

yaaa demi öyle bir plan vardı ne için demiştim onu da unuttum gerçi çıkamadım henüz kemeraltına malum yatınca da bi gideyim hemen size de göndericem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…