- 14 Şubat 2013
- 927
- 246
- 73
Yaa demiama herhalde her bebek anne babasına güzel gelir
Ben de kime benzicek,nasıl olucak çok merak ediyorum ben çok açık tenliyim mesela eşim esmer teni nasıl olucak,kilosu,boyu falan değişik bir merak
hat,ce seninki nekadarlık
ilk çocuk babaya çok benzer derler bakalım hayırlısı bizimkine doktor sana benzio dedi tombiş azıcık yanakları falan dedi
Ben artık düşünmüyorum onu kaç haftalıksın falan dediklerinde 3,5 aylık oluyoruz işte az kaldı diyorum ne desem olmucak çünkü
merakla bekliyorum diyence düşündüm insan merak eder tabi nasıl bişey olacağını mesela görüyorum çok güzel anne çok yakışıklı baba ama çirkin bi ördek yavrusuyada tam tersi çok gördüm
dün keyifsizdik ya bugun acısını çıkardım ben
Yaa demiama herhalde her bebek anne babasına güzel gelir
Ben de kime benzicek,nasıl olucak çok merak ediyorum ben çok açık tenliyim mesela eşim esmer teni nasıl olucak,kilosu,boyu falan değişik bir merak
canım ya Allah soyletti herhalde ben hamiş değilim
Son günlerdeki ultrasonda anlaşılıyor zaten ama benim yeğenim ablamın kopyası
ya bide bebek çok değişiyor mesela esmer doğuyor büyüdükçe beyazlaşıyor
aay Maşallahilk çocuk babaya çok benzer derler bakalım hayırlısı bizimkine doktor sana benzio dedi tombiş azıcık yanakları falan dedi
Ben zaten ilkinde de hafta takibini karıştırmıştım. Şimdi de umursamıyorum.
Çistak çistak dımtıstık dımtıstık hobaaaa
Tabi tabi ben kapkara,yoğun saçlı,çok çirkin doğmuşum hatta annem bumuydu demiş içimdeki ama ilk doğum anları geçince gittikçe tenim açılmış açka pakça bir kız olmuşumyani ilk doğduğu anla değerlendirmemek gerek
aay Maşallah
boyle çıstakla olmuyo nasıl kutlasak bilemedim birlikte bi yemeğemi çıksak white keçeden bişeyler miydi yada pastamıydı bişeyler göndercekti bana daha yokAllah ım hiç iştahımda yok habire yiyeceklerden bahsediyorum
aay Maşallah
boyle çıstakla olmuyo nasıl kutlasak bilemedim birlikte bi yemeğemi çıksak white keçeden bişeyler miydi yada pastamıydı bişeyler göndercekti bana daha yokAllah ım hiç iştahımda yok habire yiyeceklerden bahsediyorum
İnşallah canım ama benim biraz zamana ihtiyacım varozaman hızlı çalışmalara dewam boş durma kardeş arkadas bekliyoruz
hatta annem bumuydu demiş içimdeki
Benim kardeşim de öyleymiş.
Hatice'yi memnun edemedik bugün.
onun bi coşası var da tam coşamadı ondan
Hatice'yi memnun edemedik bugün.
ya haberi alıyorum tam sevincem hızlanıyorum sonra 200 km yle duvara çarpıyorum napiiiimmm :95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95:
onun bi coşası var da tam coşamadı ondan
Eeee ne yapalım bilemedim bende. Çok da zıplayamıyorum.
neyse kutlamak için gidip bi pasta alıyım kendime sizde alında kutlamış olalım
birlikte olsak bi kaç haftaya bi doğum günü kutlardık çoluk çocuk off hepsi birlikte gürültüleri şimdiden başımı bile ağrıttı
Nisa maşallah senin doğum yaklaşmış. Hayırlısıyla kucağına da alırsın inşallah.
Kaç kilo aldın şimdiye kadar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?