Tamam bebem ağlama seninkinde söz davullu zurnalı olacak. Bizi mazur gör.
Kimin doğumgünü????
White şimdi aramızda ne kadar var?
walla77 le hamile kaldım 68 e düştüm :d 73 arasında sayıyorum
taaaaaammmm
Ben sat a göre 13.haftadayım yaklaşık 9 hafta falan var sanırım canım.
Çok iyiymiş ya sen benden de çok kilo vermişsin.
Anlaştık.
Senin bulantın çok uzun sürmüş ama canım ya o kadar kilo vermen normal,son ayında biraz alırsın sonra da doğum zaten iyi tarafından bakıp az kiloyla işi bitirmiş olucaksın inşallah
Kimin doğumgünü????
White şimdi aramızda ne kadar var?
biraz öle oldu cnm ama memnunumben bebiş kilo alsında bide hamileyim die herşey yemiyorum tabi.d
2 ay sonra doğuracağım senden demek ki.
Neyse yakınmışız.
Ayyy bu kadar konuşup regl olursam ne gülerim.
İnşallah bi kaç araya doğum yapcaksınız ya o doğan kuzucukların doğum günleribiri beni durdursun
canım nasıl oluyo iş ya ben hiç anlamadım hamileyken 9 kilo mu verdin bga da çok vermiş nasıl oluyo ya :44::44:
Ayyy inşallah canımolmazsın olmazsın düşünme öyle
İnşallah bi kaç araya doğum yapcaksınız ya o doğan kuzucukların doğum günleribiri beni durdursun
canım nasıl oluyo iş ya ben hiç anlamadım hamileyken 9 kilo mu verdin bga da çok vermiş nasıl oluyo ya :44::44:
Nasıl besleniyorsun? Anlatır mısın?
hamur işi cok nadir yiyorum corba içiyorum kesin balık yiyorum et pek yemediğim için süt peynir yoğurt kesin yediğim şeyler sabit salatalık domates cola cok nadir su katarak patates kızartması cok az nadir haşlama yumurta kesin yiyorum çiğ köfte çitos falan tüketmiyorum ara öğün elma şeftali kawun kesin yiyorum bunlarda cocuga yarayan seylermiş
ee whit ında bulantısı oldu ama vermedi sanırım oyle değil mi white cım ???Kusmaya başla miden bulansın görürsün.
İnşallah...
hmmilk 4 ay sadece su içince istifardan dolatı öle oldu: cnm
hamur işi cok nadir yiyorum corba içiyorum kesin balık yiyorum et pek yemediğim için süt peynir yoğurt kesin yediğim şeyler sabit salatalık domates cola cok nadir su katarak patates kızartması cok az nadir haşlama yumurta kesin yiyorum çiğ köfte çitos falan tüketmiyorum ara öğün elma şeftali kawun kesin yiyorum bunlarda cocuga yarayan seylermiş
ayrıca yeşil mercimek yemeği kesin yiyin hem 10 numara ben sewiyorum hemde %100 et niyetinde bebeğin zeka gelişimi için cevizde ek
ee whit ında bulantısı oldu ama vermedi sanırım oyle değil mi white cım ???
hmm
vay canına bu yazıyı kopyalayıp bi yere yapıştırasım geldi
White gördün mü? Hemen hemen dediklerime yakın???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?