Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

Kusmaya başla miden bulansın görürsün.

Ayyy inşallah canım olmazsın olmazsın düşünme öyle

İnşallah...

ilk 4 ay sadece su içince istifardan dolatı öle oldu : cnm

Nasıl besleniyorsun? Anlatır mısın?

hamur işi cok nadir yiyorum corba içiyorum kesin balık yiyorum et pek yemediğim için süt peynir yoğurt kesin yediğim şeyler sabit salatalık domates cola cok nadir su katarak patates kızartması cok az nadir haşlama yumurta kesin yiyorum çiğ köfte çitos falan tüketmiyorum ara öğün elma şeftali kawun kesin yiyorum bunlarda cocuga yarayan seylermiş

ayrıca yeşil mercimek yemeği kesin yiyin hem 10 numara ben sewiyorum hemde %100 et niyetinde bebeğin zeka gelişimi için cevizde ek

Kusmaya başla miden bulansın görürsün.
İnşallah...
ee whit ında bulantısı oldu ama vermedi sanırım oyle değil mi white cım ???

ilk 4 ay sadece su içince istifardan dolatı öle oldu : cnm
hmm

vay canına bu yazıyı kopyalayıp bi yere yapıştırasım geldi

ayrıca yeşil mercimek yemeği kesin yiyin hem 10 numara ben sewiyorum hemde %100 et niyetinde bebeğin zeka gelişimi için cevizde ek

White gördün mü? Hemen hemen dediklerime yakın???

ee whit ında bulantısı oldu ama vermedi sanırım oyle değil mi white cım ???

hmm

vay canına bu yazıyı kopyalayıp bi yere yapıştırasım geldi

walla öle cnm :d. kendim böle yaptım alamdım kilo ve tıkabasa doyuyorum annem bugün dioki ölcekmisin.d cocuk besleniomus hıh dio anneme kzıyorum benide kzımıda obezite yapıcaksın 2000gr dı 1 hafta önce ve doktor tombiş dedi şimdide kekele kısır yapıo annemlerde kalıyoruz durmuo:d fışır fışır

Annemler geldi birden kalkmak zorunda kaldım.
Ben 3kilo verdim onları da geri aldim zaten,nisa iyi besleniyor dikkatli yani ben ne yazikki oyle degilim henuz sabah kahv.iyi ama oglen acikinca ne yesem bilemiyorum simit inanılmaz iyi geliyor ara ara taktigim seyler oluyor boyle, sut yumurta ceviz balık bunlari tuketiyorum ama abur cuburum da var ne yazık ki anlik acligimi bastırmak için yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…