Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

merhaba
hoş buldum:)
yediklerimizi yazıyor muyuz yoksa sadece hedef mi belirtiyoruz?

belli bir diyet listemiz yok whitewish ve ben kalori hesabı yapıyoruz günlük 1100 civarı yiyoruz bugüngünlerdenaralık ve sekerkız67 arkadaşımız karatay diyeti yapıyor başka arkadaşlarda vardı ama pek girmez oldular bizim ortak noktamız bebişlerden önce kilo vermek yani nasıl olduğu önemli değil sende kendine uygun olan bi yöntem seç günlük yediklerini yazmak zorunda değilsin ama biz en azından kendimiz görelim diye yazıyoruz

şimdiki kilonu ve 13 mayıs pazartesiye kadar olan hedefini yaz boyle boyle haftalık hedeflerle zayıflıycaz İnşallah

Sana yazmıştım da bağlantı gidince yazdıklarım da gitmiş.

Yaşanan herşey de bir hayır vardır diye düşünürüm kadere inanırım ama insan bazen down oluyor işte.

Sana yazmıştım da bağlantı gidince yazdıklarım da gitmiş.

Yaşanan herşey de bir hayır vardır diye düşünürüm kadere inanırım ama insan bazen down oluyor işte.

tabiki bi hayır vardır inişlerde çıkışlarda bizim için üzme kendini ve kilo vermeye bak ne kadar çabuk verirsek o kadar çabuk kavuşuruz bebişlerimize kilo verinceye kadar sağlığında düzelir moralini yüksek tut biraz önce birisini okudum 15 haftalık bebeği gelişmemiş normal doğumla almışlar çok üzüldüm beterin beteri var

Son düzenleme:

Çok şükür Hatice bende öyle diyorum zaten iş yerinden bir arkadaşın eşi doğuma gittiği gün öğrendi kalbinin durduğunu. Ben o geliyor aklıma. O hep sen birşey görmedin bga der bana.

ayyyyyy ay tutulmasımı var yine

Ay tutulması değil de galiba bir burca geçiş mi ne var okumuştum bir yerde oradan biliyorum

aynen insan sadece başına geleni bildiği için çok abartıyor

25 ay tutulması varmış bugün burca geçişmidir nedir bilmiyorum ama ciddi anlamda sıkıntıdayım

aynen insan sadece başına geleni bildiği için çok abartıyor

25 ay tutulması varmış bugün burca geçişmidir nedir bilmiyorum ama ciddi anlamda sıkıntıdayım

İçini ferah tut

Gördüğüm kadarı ile pardon okuduğum ve hissettiğim sen çok dirayetli birisin güçlüsün yakışmadı sana böyle sıkıntıdayım felan demek

İçini ferah tut

Gördüğüm kadarı ile pardon okuduğum ve hissettiğim sen çok dirayetli birisin güçlüsün yakışmadı sana böyle sıkıntıdayım felan demek

ya aslında sıkıntıyı biraz kestiriyo gibiyim ama eminde olamadım İnşallah bizim kadrolar bu ay sonuna kadar gelecek
yani yakın zamanda yeni bi iş ortamı yeni insanlar bu biraz geriyo galiba beni
iş yerim evime çok uzak olacak
bilemedim birazda midem ağrıyo gibi

Kadro deyince eşinin yanına mı döneceksin yani orada başka bir yere mi?

Ondan iş değiştirmeyi sevmiyorum ama olsun sizin ortamlarınız bizim gibi değildir. Ilık şekerli su için birebirdir en iyi ilaç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…