Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

evet canım İnşallah gitcem eşimin yanına

şekerli su mu

şekerli herşey yasak

Olsun eşinin yanı olunca boşver yeni ortamı yalnızlıktan iyidir.

Ama sağlık için mide için birebir şimdi yapmasan bile aklının bir köşesinde kalsın

iyi iyi çok şükür sevindim
olsun sen biran önce ver kilonu kafan rahat olsun hem yaz geldi hadi daha vaktim var diye bırakmak yok

Yok salmak yok zaman çabuk geçiyor. Hele yaz daha çabuk geçer. Bir an evvel vereyim.

Bak topiğimizin kaçağı geldi.

Net gitti bütün gün ara ara anca düzelttiler
Konuşmaları takip edemedim valla almış başını gitmiş
Hatice_42 ; kaçak gb.oldum demi ama tatlıdan değil

MERHABA
şubat ayında kimyasal gebelik yaşadım,
önümüzdeki ay çalışmalara başlayacağız tekrar
o arada bende 3-4 kilo verip hamile kalmak istiyorum
bu konu çok iyi olmuş:)

Aramıza hoşgeldin canım ve çok geçmiş olsun içimizden 2 kişi de sorunlu bir gebelik geçirip yeniden çalışmalara başlamadan kilo vermek isteyenlerdeniz biri ben biri de bugüngünlerdenaralık,dilerim istediğin kiloya ulaşır keyfini ikiye katlarsın

Ne bileyim down oldum bir ara ama iyiyim şimdi.

olma canım ya bak değerin düşmüş güzel bi şekilde benimki gb.gidiyor senin de ben de başta berbat durumdaydım ama inanırmısın aklıma gelmiyor mol olduğu kabullendim bide doktorun haziran ayı içinde bırakabilirsin korunmayı demesi iyi geldi bak sen de 1-2 ay sonra acaba başlasak mı çalışmalara demeye başlıcaksın geçiyor yani canım bu ruh halleri

Hoşgeldin canım senin pek fazlan yok gb.ama yine de fazla geliyor demi insana 3-5 de olsa inşallah sağlıklı bir gebeliğin ve bebeğin olur canım

Geçecek inşallah bugün hastanede önümde bir kadın vardı hamile testlerini yaptırıyordu eşiyle heyecanlı heyecanlı (inşallah sağlıkla alır bebişini kucağına) sonra da bir çok hamile gördüm bilmiyorum imrendim m kıskandım mı böyle down oluverdim. Ama iyiyim şimdi.

whitewish cim sen naptın bugun

Ben var ya evi kaldırdım resmen canım iki gündür cılkım çıktı ama sabah yürüyüşlerimi de atlamıyorum hatta arttırdım çift tur gidip geliyorum belli bir yerde ama yazdığım gb yediklerim çok az kalıyor enerjim sıfırlandı resmen bugün senin yediklerin de gördüm kaçamaklar olsa da başarılı :129:

O kadar iyi anlıyorum ki canım aynı şeyleri ben de yaşadım çünkü yeni doğum yapanlar,karnı burnunda bekleyenler ama inşallah biz de yaşıcaz o günleri hatta bak demiştin dersin ya çocukları yaptık şimdi doğum sonrası kiloları verelim diye grup açıcaz

İnşallah inşallah

ben çıktım kızlar öpüyorum hepinizi

Görüşürüz iyi akşamlar.

Dondurmadan mini bile olsa uzak dur.

Aramıza yeni katılan arkadaşlarımız sayfa başında haftalık takip edeceğimiz kilo listemiz var şuan ki kilonuzu ve haftaya pazartesi kaça düşmek istediğinizi yazarsanız ekleyeyim hemencecik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…