evet canım İnşallah gitcem eşimin yanına
şekerli su mu
şekerli herşey yasak
iyi iyi çok şükür sevindim
olsun sen biran önce ver kilonu kafan rahat olsun hem yaz geldi hadi daha vaktim var diye bırakmak yok
İvettttttttttttttt
Naber canım okudum ki moralin bozulmuş
MERHABA
şubat ayında kimyasal gebelik yaşadım,
önümüzdeki ay çalışmalara başlayacağız tekrar
o arada bende 3-4 kilo verip hamile kalmak istiyorum
bu konu çok iyi olmuş:)
Net gitti bütün gün ara ara anca düzelttiler
Konuşmaları takip edemedim valla almış başını gitmiş
Hatice_42 ; kaçak gb.oldum demi ama tatlıdan değil
Ne bileyim down oldum bir ara ama iyiyim şimdi.
aferim kızımaaa yeme tabiii
Merhabalar kizlaaarrr.bende 6-7 ay sonra bebek düşünüyorum.bu asamada da evlendikten sonra aldigim 5 kiloyu vermek istiyorum.abur cubur yemeyi ozellikle tatliyi cok seviyorum.yaz aylari hareketli geciyo bikac kilo illaki verilir ama umarim hepimiz hedefimize ulasiriz
olma canım ya bak değerin düşmüş güzel bi şekilde benimki gb.gidiyor senin de ben de başta berbat durumdaydım ama inanırmısın aklıma gelmiyor mol olduğu kabullendim bide doktorun haziran ayı içinde bırakabilirsin korunmayı demesi iyi geldi bak sen de 1-2 ay sonra acaba başlasak mı çalışmalara demeye başlıcaksıngeçiyor yani canım bu ruh halleri
Yer miyim hiçama hem yürüyüş hem full temizlik enerjimi aldı götürdü
whitewish cim sen naptın bugun
Geçecek inşallah bugün hastanede önümde bir kadın vardı hamile testlerini yaptırıyordu eşiyle heyecanlı heyecanlı (inşallah sağlıkla alır bebişini kucağına) sonra da bir çok hamile gördüm bilmiyorum imrendim m kıskandım mı böyle down oluverdim. Ama iyiyim şimdi.
ben çıktım kızlar öpüyorum hepinizi
O kadar iyi anlıyorum ki canım aynı şeyleri ben de yaşadım çünkü yeni doğum yapanlar,karnı burnunda bekleyenler ama inşallah biz de yaşıcaz o günleri hatta bak demiştin dersin ya çocukları yaptık şimdi doğum sonrası kiloları verelim diye grup açıcaz
ben çıktım kızlar öpüyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?