Ben 100 gr 30-40 diye okudum ama yanlış mı acaba 80 çok geldi birden :44:
oooo iyiymiş ama havucun 40-45 li bi kalorisi var sanırsam ama vucut onun için 100 kal yakıyosa iyiymiş
planım şöyle 10 havuç yerim 400 kal. alırım
vucut yakarken de 1000 kal harcar 600 kalorilik zayıflarım
yani 1 saat 8km hızla koşmaya eşdeğer olur sporda yapmaya gerek kalmaz
hay Allah gidip havuç yiyim bari
koptum ya
Günaydıııııın.....
buralarda hava kapalıda olsa yine çok güzel enerji dolu bi gün
dünden bu yana 200 gramımla daha vedalaştımve çok mutluyum
Günaydın,
Dünkü menüm
Uyanamadığım için ekmeğin üstüne sürülmüş az bal.
Öğle: Çorba - Et sote - çok çok az pilav - domates salata
(şerbetli tatlıyı yemedim patates kızartmayı da yemedim.)
Akşam: Çorba ve ayşe fasulya
Bir saat yürüyüş - 2 lt su - şekersiz çay
gayet makul görünüyorafiyet olsun
ben günlük yediklerimi yazmayı unutuyorum
bu arada tatlı ve kızartma için alkışı hakettin
sanırsam whitewish tatlı yedi bugün :44: gelemediğine göre bi suç işlemiş olmalı
Özellikle yazıyorum zaten grçekten çabaladığımı görmeniz için akşamda pilav vardı mesela yemedim.
Daha daha yapıcam ama sabah kahvaltısını çok erken (06:30-7:00) yaptığım için sabah kahvaltısını kuvetli yapmakta sıkıntı görmüyorum ne dersin????
bencede sıkıntı yok kahvaltıyı iyi yaparsan öğlen normal yiyebilirsin ama kahvaltın iyi olmazsa öğlen istemesende abartırsın bu da bizim istemediğimiz bişey ben kahvaltımı 9 civarı yediğim için az bişey bana yetiyor ama sen sağlam yap kahvaltıyı
KAHVALTI:
2 dilim etimek (70 kalori)
30 gr kadar kaşar (100)
ÖĞLE
1 yumurtayla menemen (120)
1 dilim ekmek (60)
1 kase yoğurt(100)
yarım salata (20)
İKİNDİ
1 kivi(100)
1 elma(100)
3 çilek(20)
AKŞAM
yoğurt çorbası (150)
yarım salta(20)
yarım dilim ekmek (30)
1 mini magnum (160)
toplamda 1050 kalori
Merhabalar kizlaaarrr.bende 6-7 ay sonra bebek düşünüyorum.bu asamada da evlendikten sonra aldigim 5 kiloyu vermek istiyorum.abur cubur yemeyi ozellikle tatliyi cok seviyorum.yaz aylari hareketli geciyo bikac kilo illaki verilir ama umarim hepimiz hedefimize ulasiriz
Hatice burası yeri değil ama yazıcam kusura bakma birine anlatmalıyım gittikçe kötü oluyorum.
Bebeğimi kaybedeli bir ayı geçti bugün de kan verdim yine
Ama ben toparlayacağıma daha çok dağılıyorum sürekli ağlıyorum ya da gözlerim nemli hamile görünce bir tuhaf oluyorum görmek istemedikçe daha çok görüyorum offffffffff
Merhabalar kizlaaarrr.bende 6-7 ay sonra bebek düşünüyorum.bu asamada da evlendikten sonra aldigim 5 kiloyu vermek istiyorum.abur cubur yemeyi ozellikle tatliyi cok seviyorum.yaz aylari hareketli geciyo bikac kilo illaki verilir ama umarim hepimiz hedefimize ulasiriz
Hoşgeldin,
Biraz kendinden bahseder misin?
MERHABA
şubat ayında kimyasal gebelik yaşadım,
önümüzdeki ay çalışmalara başlayacağız tekrar
o arada bende 3-4 kilo verip hamile kalmak istiyorum
bu konu çok iyi olmuş:)
MERHABA
şubat ayında kimyasal gebelik yaşadım,
önümüzdeki ay çalışmalara başlayacağız tekrar
o arada bende 3-4 kilo verip hamile kalmak istiyorum
bu konu çok iyi olmuş:)
Merhaba hosbuldum :) 173 boy 60 kiloyum.hamilelikten önce ne kadar versek kardir dimi.ama oyle saglikdiz bi sekilde vermek istemiyorum.simdiden beslenmemize dikkat etmek de gerekiyo bence sadece hamileyken degil.saglikli beslenip 5-6 kilo vermek niyetindeyim ama bakalim olcak mi.en basta tatlidan vazgecebilecekmiyim :) sizler basladiniz mi diyete
merhaba hoş geldin
Geçmiş olsun hoşgeldin,
Bizde çok diyet gibi yapmıyoruz bir nevi sağlıklı beslenme bizimkisi de. Ben ekmeği kestim tatlıyı kesmeye çalışıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?