Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

Günaydıııııın.....
buralarda hava kapalıda olsa yine çok güzel enerji dolu bi gün

dünden bu yana 200 gramımla daha vedalaştım ve çok mutluyum

Ben 100 gr 30-40 diye okudum ama yanlış mı acaba 80 çok geldi birden :44:

Bende yanlış hatırlıyor olabilirim.

Günaydıııııın.....
buralarda hava kapalıda olsa yine çok güzel enerji dolu bi gün

dünden bu yana 200 gramımla daha vedalaştım ve çok mutluyum

Günaydın

Günaydın,

Dünkü menüm

Uyanamadığım için ekmeğin üstüne sürülmüş az bal.

Öğle: Çorba - Et sote - çok çok az pilav - domates salata

(şerbetli tatlıyı yemedim patates kızartmayı da yemedim.)

Akşam: Çorba ve ayşe fasulya

Bir saat yürüyüş - 2 lt su - şekersiz çay

gayet makul görünüyor afiyet olsun
ben günlük yediklerimi yazmayı unutuyorum

bu arada tatlı ve kızartma için alkışı hakettin
sanırsam whitewish tatlı yedi bugün :44: gelemediğine göre bi suç işlemiş olmalı

Özellikle yazıyorum zaten grçekten çabaladığımı görmeniz için akşamda pilav vardı mesela yemedim.

Daha daha yapıcam ama sabah kahvaltısını çok erken (06:30-7:00) yaptığım için sabah kahvaltısını kuvetli yapmakta sıkıntı görmüyorum ne dersin????

KAHVALTI:
2 dilim etimek (70 kalori)
30 gr kadar kaşar (100)
ÖĞLE
1 yumurtayla menemen (120)
1 dilim ekmek (60)
1 kase yoğurt(100)
yarım salata (20)
İKİNDİ
1 kivi(100)
1 elma(100)
3 çilek(20)
AKŞAM
yoğurt çorbası (150)
yarım salta(20)
yarım dilim ekmek (30)
1 mini magnum (160)

toplamda 1050 kalori

bencede sıkıntı yok kahvaltıyı iyi yaparsan öğlen normal yiyebilirsin ama kahvaltın iyi olmazsa öğlen istemesende abartırsın bu da bizim istemediğimiz bişey ben kahvaltımı 9 civarı yediğim için az bişey bana yetiyor ama sen sağlam yap kahvaltıyı

Öyle yapıyorum ama diyorum ya bir dilim ekmeğe bal sürdüğüm zaman huzursuz hissediyorum kendimi

Hatice burası yeri değil ama yazıcam kusura bakma birine anlatmalıyım gittikçe kötü oluyorum.

Bebeğimi kaybedeli bir ayı geçti bugün de kan verdim yine

Ama ben toparlayacağıma daha çok dağılıyorum sürekli ağlıyorum ya da gözlerim nemli hamile görünce bir tuhaf oluyorum görmek istemedikçe daha çok görüyorum offffffffff

Merhabalar kizlaaarrr.bende 6-7 ay sonra bebek düşünüyorum.bu asamada da evlendikten sonra aldigim 5 kiloyu vermek istiyorum.abur cubur yemeyi ozellikle tatliyi cok seviyorum.yaz aylari hareketli geciyo bikac kilo illaki verilir ama umarim hepimiz hedefimize ulasiriz

Hoşgeldin,

Biraz kendinden bahseder misin?

canım bu çok normal hamilelik yaşamadım ama bi kaç kez şüphesini duydum onda bile regl oluncada üzülmüştüm ki sen bebeğini kaybettin buna üzülmen çok çok normal ama bunu abartma bu söylediklerin senin bu durumu henüz kabullenememiş olduğunu gösteriyor bunu kabullen

evet bu çok normal bişey herkesin başına geliyor değil bi kaç haftalık bebeğini kaybetmek insanlar ölü doğum yapıyorlar, doğduktan sonra kaybediyorlar, kocaman yetiştirip büyükdükten sonra kaybediyorlar Allah kimseye göstermesin bunları ama bunlar olan yaşanan en önemlisi doğal şeyler sen psikolojini iyi tutmalısın ki hem sağlıklı kalabilesin hemde bi daha ki hamileliğini iyi geçirebilmelisin
tavsiyem bunu unutmaya değil kabullnemeye çalış

aynanın karşısına geç kendinle konuş
bunu yaşayan ilk ben miyim? hayır
son olacak mıyım? hayır
üzülmek çare mi? hayır
geçmiş için yapabilecek bişeyim var mı? hayır
ne yapmam gerekiyor? bir daha ki gebeliğim için moralimi yüksek tutup yediklerime dikkat etmem gerekiyor sağlığımı korumalıyım

dini inancını bilmiyorum ama ben olsam bol bol dua ederdim
ayrıca bi yöntem daha var gerçekten herkesin mucize diye bahsettiği bi yöntem belki biliyorsundur duygusal özgürleşme '''EFT''' bi araştır derim kabullenemediğin için çözemediğin pek çok şey için çok etkili bi yöntem istersen yardımcıda olurum

hooş geldin..
o 5 kilocuk neden olmuş ilk mesajından anlaşılıyor

MERHABA
şubat ayında kimyasal gebelik yaşadım,
önümüzdeki ay çalışmalara başlayacağız tekrar
o arada bende 3-4 kilo verip hamile kalmak istiyorum
bu konu çok iyi olmuş:)

Hoşgeldin,

Biraz kendinden bahseder misin?

Merhaba hosbuldum :) 173 boy 60 kiloyum.hamilelikten önce ne kadar versek kardir dimi.ama oyle saglikdiz bi sekilde vermek istemiyorum.simdiden beslenmemize dikkat etmek de gerekiyo bence sadece hamileyken degil.saglikli beslenip 5-6 kilo vermek niyetindeyim ama bakalim olcak mi.en basta tatlidan vazgecebilecekmiyim :) sizler basladiniz mi diyete

MERHABA
şubat ayında kimyasal gebelik yaşadım,
önümüzdeki ay çalışmalara başlayacağız tekrar
o arada bende 3-4 kilo verip hamile kalmak istiyorum
bu konu çok iyi olmuş:)

Geçmiş olsun hoşgeldin,

Bizde çok diyet gibi yapmıyoruz bir nevi sağlıklı beslenme bizimkisi de. Ben ekmeği kestim tatlıyı kesmeye çalışıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…