Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

canım süpersin ben neden spor yapamıyorum neden anlamadım vaktimmi olmuyo ne :44:

benimkiler ordan bakınca kaçamak gibi duruyo ama hiçte oyle değil
kalori tamamlamaya çalışıyorum bikerem

ya eşim geldiğinde aldı oyle duruyolar dolapta yazııııkkk
yoksa gidipte dondurma falan almam diyete başladığımızdan bu yana hiç aburcubur almadım daha

Bi kere bi başlasan spora gerisi gelecek canım ben de sabah kalkıyorum bi gözüm kapalı gitsem mi gitmesem mi derken bi çırpıda kalkıyorum sonra zaten hemen çıkıyorum evden sabah da hava hafif serindi tam yürüyüş havası bir kaç kez zorla kendini bence.
Kaçamaklara gelinceeeeeee ben öğünlerde az tutulduğu sürece miktarına bağlı kaçamakları kötü görmüyorum benim dün akşam yaptığım gb. yemekte resmen bişey yiyemedim üstüne bide banyoyla uğraştım baktım enerjim hiç kalmadı azcık dondurma yedim

dün komşularım toplanmışlar pasta börek yapmışlar işten dönerken gördüler beni, çağırdılar
önümde binbir türlü pasta börek hadi şundan da ye bundan ye yok dedim ben diyetteyim ya işte bi kerden bişey olmaz diye
direttiler tabi bende direttim tek lokma yemedim açık şekersiz bi çay içtim sonra

akşam misafirim geldi geliren 1 kilo baklava almış haydaaa bu kadarda olmaz ki ben yalnız yaşıyorum 1 kilo baklavayı napcam
onuda oylece yan komşuma verdim ben de oturup 150 kalorilik dondurmayla ödüllendirdim kendimi

GÜNAYDINNN...

İnşallah hepimiz için çok mutlu bi gün olur...

Günaydın

Spor yapmak zor birşey evde koşu bandım var o bana ben ona bakıyoruz.

Sana da günaydın canım herkese günaydınn :118: 65.2nin ve yürüyüşün ardından enerjik bir şekilde güne başlıyorum inşallah gün sonuna kadar bozulmaz

Günaydın

Sabah,

Dün tahlil yaptırdığım için dışarda kahvaltı yaptım ama kahvaltı tabağı yedim.

Öğle: Ezogelin çorba - bir adet dolma (iki veriyorlardı bir aldım) - mantı (sadece tadına baktım) - yoğurt tatlıyı almadım bile.

Akşam: Yoğurtlu semiz otu yemeği

Bir saat yürüyüş su - şekersiz çay

Ve sonra ben ne yaptım gece onda acıktım ve film koptu

kendimi görür gb.oldum.Ben de gün içinde yemiyorum yemiyorum akşam 1 günlük yemiş kadar oluyorum bu hafta henüz öyle bir şey yaşamadım ama korkmuyor da değilim kendimden

Veeee sınavı büyük başarıyla geçmişsin canım

kızlaar çok kötüyüm dünkü sıkıntımın sebebi çıktı annemin şekeri uzun süredir düşmüyordu bir sürü tahliller falan yapıldı az önce belli oldu kanser riski var çok fenayıım ya

Hatice içini ferah tut hep öyle diyor doktorlar.

Biz doktora gidiyoruz önce en kötü ihtimali söylüyorlar dan diye sonra sonuçlar çıkana kadar salya sümük.

Benim eşim şeker hastası hani ne alakası varmış kanserle kafam almadı onu da.

Canım bga nın dediği gb. hemen endişe etme,tek doktorla da kalmayın mutlaka araştırın doktor bak bize de kanser riski demişlerdi şükür ki bişeyimiz yok içini rahat tutmaya çalış canım uzakta mı annen?

İçin rahat olsun bence daha kesin birşey yok üzme kendini lütfen. Şekerin düşmemesine başka nedenler de olabilir. Ben hergün o hastalıkla yaşıyorum.
şekere bende alışkınım yıllardır annem babam şeker hastası eşim annesini şeker hastalığından kaybettik ama kanser çok korkutucu geliyor bana

kuzenlerim doktor onun için doktor arayışımız olacağını sanmıyorum ama İnşallah yanılıyorlardır annem uzakta konyada

Valla ben son yaşadıklarımdan sonra babam bile doktor olsa araştırırdım canım inşallah kötü bişey olmayacak içini rahat tutmaya çalış,izin alabiliyorsan annenin yanına git

Ne kanserinden şüpheleniyorlarmış?

Bir yıl önce mide ağrısıyla eşimi doktora götürdük. İlk dediği şey kanser olabilir. Ben salya sümük eşim içten içe yiyiyor kendini endoskopi kolonoskopi yapıldı kolit çıktı ama o günler geçene kadar bizi sen düşün. Bende tiroid nodülü var ilk önce en kötü ihtimalle yaklaştı doktorum.

Ondan için rahat olsun. Kesin teşhiş önce bir gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…