Gitmeyeceğinizi biliyorum da iznini de kullanmadın ondan sordum genelde yaz sonuna kadar veriyorlar çünkü ya izin hakkını patronlar,öyleyse iyi dediğin gb.bayram tatili fazlasıyla var.El işlerine meraklımısındır elinden gelir mi
2013 sonuna kadar kullanmam gerekiyor. Yzz bizde yoğun sezon. Yazın izne çıkmazsak patronun canına minnet.
Yok hiç beceremem el işi. Annem çok yeteneklidir. İSMEK kurslarına gidiyor. Neler neler yapıyor bir görsen. Bense düğme dikemem.
Eşiminki gb.sizinki de o da yazın kullanamıyor izin.
benim de elim yatkındır annemden almışım sanırım keçeden kapı süsleri falan var da onlara bakıyorum denicem bi bakalım başarılı olursam Allah izin verirse oğlumun kapı süsünü yapayım diyorum
Yap bakalım. Bizimkisi hazır İSMEK sayesinde.
ne güzel,ben de alıp yapayım bir hem oyalanmış olurum zaman geçmiyor yoksa
Yap yap madem elinden geliyor yap tabii. Ben düğme dikemem.
Başka şeylerde iyisindir sen deben pc başından kalkayım canım yemek hazırlayayım yarın konuşuruz yine
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn White'ım
Bitmiyor evin işi hiç bitmiyorbiraz da yavaş yapıyorum sanırım ondan sen de ne var ne yok
Daha rahat gecireceksin gb sanirim bunu demi ilki dedigine gore daha yogunmusAhh o ev işini sorma ya. Bütün bayrak dip bucak temizledim. Yine aynı.
Nolsun bende bulanı bulantı ama çok şükür. Yine de iyiyim.
Daha rahat gecireceksin gb sanirim bunu demi ilki dedigine gore daha yogunmus
Rahmin açılmasına neden oluyormus canim ondan ılık ılık yikanmak gerekiyor. Izinlerin bitti mi senin
anladım cnm
izin bitmedi ama kullanamıyorum dabelki taşınma sırasında lazım olur
kaldım burda kızalar yaahamilelerin duası kabul olurmuş hepbirlikte bana bi dua edinde evime gideyim benm de bebişim olsun artık
Hayır tabi ki bu arada cardin yok kac gündür nerelerde acaba?nbr canimÖnce Hatice gitti, Cardin girmez oldu şimdi de White gitti. Terkedildim.
Hayır tabi ki bu arada cardin yok kac gündür nerelerde acaba?nbr canim
Cardin yok bende farkındayım.
İyiyim sen nasılsın?
Dün doktor kontrolün mü vardı. Ben mi yanlış hatırlıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?