Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

İnşallah en kısa zamanda gidersin eşinin yanina canım

Yine önden gidiyor 17+3 olmus o :))maşallah azcik tombis olcak gb. bu arada sat a gore bakiliyormus usg de bebek buyuk de cikabilir kucuk de ama mesela 17.haftada ki belirtileri yasiyorsun
Afiyet olsun canım

Maşallah White,

4. ayını bitirmişsin. Maşallah bebişine. SAT'a göre ultrasonda çıkan hafta ne kadar önde ya da geride bakılıyor doğru mu anladım.

Maşallah White,

4. ayını bitirmişsin. Maşallah bebişine. SAT'a göre ultrasonda çıkan hafta ne kadar önde ya da geride bakılıyor doğru mu anladım.

Yok bitmedi 4.ay canım daha başındayım sat a göre 16+4 üm bugün itibariyle ama bebeğin gelişimi bir hafta önden gidiyor 17+4 yani.Gebelik haftamı neye göre hesaplıcam dedim sat a göre bakıyoruz dedi ama bebeğin gelişim haftası kaçıncı haftaya uygun o usg de çıkıyor dedi.Mesela hareketlerini duymam normal mi dedim bu haftalarda daha erken dedi ama 17.hafta büyüklüğünde olduğu için bebek duyabilirsin dedi.

16+4 olunca 17. haftada oluyormuşsun. Benim de 7+3 bu 8. hafta oluyormuş. Doğru öğrenmişim değil mi?

Yani 7+0 - 7+6 /7.haftanın içinde olmuş oluyorsun ben mesela 16.haftanın içindeyim diyorum ya da 17 haftalık olucam diyorum.

Hayır

7+0 - 7+6 8. hafta oluyormuş. Yani evet senin dediğin gibi 7. haftanın içi ama 8. hafta ayy bilmiyorum ki kafam karıştı. ............'a bakınca 7+0 - 7+6 8. hafta gösteriyor.

Hayır

7+0 - 7+6 8. hafta oluyormuş. Yani evet senin dediğin gibi 7. haftanın içi ama 8. hafta ayy bilmiyorum ki kafam karıştı. ............'a bakınca 7+0 - 7+6 8. hafta gösteriyor.

hafta bitmeden doldurmuş sayılmıyorsun ya ondan yani 7 daha bitmeden nasıl 8 olacaksın neyse üç beş farketmez genelle geç ben 4.ayın içindeyim ya da 16.haftanın içindeyim falan diyorum.senin usg de kaç haftalık çıktı

Yok yok ben almayayım bu hesabı. Kafam karışıyor. Birşeyi kafam almadı mı alması da zor.

Kesinlikleeee 2,5 kilo aldım 1 ayda dr.normal dedi böyle gitsin dedi haftada 400 gr.almam gerekiyormuş,senin nasıl kilo

Dün akşam tartıldım işten dönünce 69,6 demekki 68 felanım sabah tartılsam. Bende ödem çok. Kocaman bir göbek oldu şişlikten. Su içiyorum ama wc'ye gitmiyorum. Wc'ye gitmeler hep mesane baskısından. Demek ki o kadar su ödem yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…