Dün akşam tartıldım işten dönünce 69,6 demekki 68 felanım sabah tartılsam. Bende ödem çok. Kocaman bir göbek oldu şişlikten. Su içiyorum ama wc'ye gitmiyorum. Wc'ye gitmeler hep mesane baskısından. Demek ki o kadar su ödem yapıyor.
Ödem olmasın diye su için bol bol diyorlar ama bilmiyorum tabi bana da dedi ödem yavaş yavaş başlar bu haftalarda dedi bacaklarını yukarıda tut mümkün olduğunca dedi sen de dene bakalım,ben de 64.7 oldum doktor haftalık tartıl dedi,çok sık yemek yediğimi söyledim az yediğin sürece iyi dedi az az sık sık yemek,tatlı,hamur işi vs.bunları tüketmemeye çalış dedi.Zaten öyle yapıyorum ama arada kaçamaklarım da oluyor tabi canım istiyor çünkü yarım saat yürüyüş yapabilirsin dedi.Sol yanına yatmaya alış dedi20.haftadan sonra bebek daha büyüdüğü için kilo alımı daha çok oluyormuş
Sudan midem bulanıyor ama içiyorum. 2,5 - 3 lt içiyorum. Bilmiyorum şimdiden sonra olur mu ama ilk gebeliği gibi değilim. Daha rahatım çok şükür.Kilo almadım da vermedim de. Belki ödem olmasa daha az çıkarım bilmiyorum ki.
İçtiğim suya rağmen ödem atamıyorum. Gittiğimde soracağım. Normalde de çok ödem olurdu bende şimdi görsen göbek bölgemi oooo.
Bende sık ama az yiyiyorum. İçim fazla birşey almıyor. Hele tatlı ne bilim çok canım istemiyor. Kızılcık canım çekti. Akşama bakacağım manava.
Ne güzel ben bir yudum su içemiyordum ilk aylar anında banyoda buluyordum kendimi,her gebelik farklı oluyor diyorlar zaten.
Senin karnının şişliği gazdan da olabilir çünkü ilk aylar inanılmaz gaz oluyor benim de kocamandı karnım şimdi de oluyor gerçi gaz yemekten sonra görsen 1 ay ileri atıyorumkitapta okudum yazıyor zaten gaz çıkarmaya alışsanız iyi olur diye
Tatlıyla benim de aram yok ki normalde çok severim nedense azaldı isteğim,şekerin iyi dedi doktor Allah izin verirse 25.haftada şeker yüklemesi yapılıyormuş ondan fazla yememek bizim için iyi
Ben de içemiyorum da zorluyorum işte napiim. Ödem olması diye.
Gaz o da olabilir. Şimdi okudum folbiol şişkinlik yapıyormuş. Hatırlarsan gebelik öncesi de yakınıyordum ödem deyip duruyordum. Demek li folik asittenmiş.
Benden başka kimseden ses gelmiyorGünaydın kızlarrrrrrr
Benden başka kimseden ses gelmiyor
Tatile mi çıktı acaba :44: biz de kayinvalidemlerin yanına gidiyoruz eşim izne çıktı 1hafta.önümüzdeki hafta pek olmayabilirim arada tel.den bakarımEvet maalesef öyle. Sen de gideceksin diye korkar oldum.
Hani böyle yazarsa herkes toplanır belkim dedim.
Hatice'yi anladık neti yok. Cardin'i cidden merak ediyorum.
Tatile mi çıktı acaba :44: biz de kayinvalidemlerin yanına gidiyoruz eşim izne çıktı 1hafta.önümüzdeki hafta pek olmayabilirim arada tel.den bakarım
Selam kızlar nasılsınız
Ben hariç kimse yok. Ben iyiyim sen nasılsın?
Bi biz kaldık zateniyiyim canım bel ağrılarm başladı o biraz yoruyor beni 1haftada 1kilo almışım nolcam böyle bilmiyorum
Bi biz kaldık zateniyiyim canım bel ağrılarm başladı o biraz yoruyor beni 1haftada 1kilo almışım nolcam böyle bilmiyorum
Evet. Kimsecikler yok. Hey gidi eski günler hey.
Senin iyi başladı yine. Benim ilkinde hep vardı. Kürtajdan çok sonra geçti. Valla kilo konusunda yorum yapamıyorum. Benim de senden farkım olmaz herhalde.
Dün kontrolümüz vardı. Herşey yolunda çok şükür.
slmm cnm napıosunuz bakalım...ne bu sitemlerDD
Selam canim sikayetciyiz bga yla bitek biz kaldik dieiyiyim sen nasılsın kac haftan kaldı
az kaldı cnm 2 3 haftam war bakalım sürekli giremiyorum bende ya malum yaklastıkca doğumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?