- 14 Şubat 2013
- 927
- 246
- 73
Cok az kalmış canım heyecanli misin
Maşallahinşallah hep boyle gitsin.
Bel Ağrısı karın ve rahim büyüdüğü için olurmuş bide yatış şeklinden dolayı sanırım.
Kilo nolcak merakla bekliyorum. 2. 3aylik donemde hızlı kilo alimi olurmuş 18 kilo gecmesm bari o kadar da olmasa keske de
İnşallah White. Tam günüyle uyumlu çıktı. 8+1'dim dün. Ultrasonda da öyle çıktı. İnşallah çok almazsın. Ben vermedim de almadım da şimdilik. Deli gibi kızılcık yiyiyorum.
Nisa nasılsın?
iiyiym cnm saol sen nasılsın ya takmayın bukadar kilo problemini birazda genetik oluo böle seyler dikkat edin yeter cnm alıcaksın illaki bebek büyütüosun karnında
Ya ben kilolu hamile kaldım. Bünyem de müsait olunca almaya takıyorum ister istemez.
benimde öle cnm 77 kilola kaldım hamile ve suan 75 kiloyum takma bnce okadar benim kzıım kibar anlaşılmıyor pek kilo almadım belki sende almazsın
Sen vermişsin ama verdiklerini almışsın. Ben hiç vermedim bu defa. Ne kadar alırım bilmiyorum. İnşallah öyledir.
ama bnde isteyerek vermedimki istifardan dolayı verdim vücut öledehalsiz düşüo öle olmaktansa sağlıklı olmak en iyisi cnm sen kac kilosun şimdi
Maşallah bga cim bizimki hep 1 hafta önden gidiyor
Nisacim boyun kaç? Dr.bana boydan dolayi kilo alma avantajin var dedi ama birden almak istemiyorum karnım kocaman zaten
Maşallah bga cim bizimki hep 1 hafta önden gidiyor
Nisacim boyun kaç? Dr.bana boydan dolayi kilo alma avantajin var dedi ama birden almak istemiyorum karnım kocaman zaten
Haklısın aman sağlıklı olsunlar da kilo önemli değil yinede. Aç tartıldığımda 68-69 arası gidiyor geliyor. Çok şişlik var bende. Sende de olmuş muydu?
Nisa yürüyüş yaptın mı hiç? Doktorun ne dedi bu konuda?
İlki de öyleydi benim. Ama biliyorsun ilk üç ayda bu uyumluluk regli tarihini doğru hatırladığının kanıtı sadece.
Sağlıklı olsun da gerisi yalan.
White'ım sen uzunsun. Muhtemelen eşin de 1,90lık felandır senin. Sizin bebek boylu olur o önden gitmeyecek de ben mi gideceğim. Senin önden gitmelerin artık boy, kilo genetik mirasıyla alakalı. Maşallah.
Nisa abartıyor. Benim göbüşümden küçük göbüşü var.
İlki de öyleydi benim. Ama biliyorsun ilk üç ayda bu uyumluluk regli tarihini doğru hatırladığının kanıtı sadece.
White'ım sen uzunsun. Muhtemelen eşin de 1,90lık felandır senin. Sizin bebek boylu olur o önden gitmeyecek de ben mi gideceğim. Senin önden gitmelerin artık boy, kilo genetik mirasıyla alakalı. Maşallah.
cnm ayrıca bna doktor 4 gün geriden geliyor dedi normalmiş ben bu aralar yemeği kestim ondan sanırım diyorum special k yiyorum o iyi oluo ac kalmaktansa stte içmiş oluyorum bahaneyle
Olabilir bakalım ilerleyen haftalarda nasil olacak bebisin.
Ben sordum dr.a karnim büyük mu dienormal dedi beli dar olanlarin buyuk olur dedi ic yapısı yani.boydan evet sansliyim ama bebegimiz nasil olur bilmem esim o kadar uzun degil benden iki uc santim uzun.ben cok iri ve uzun doğmuşum sanırım oglum da öyle olcak
Cinsiyetini merak ediyor musun ?
Nisacim senin kilo vermen sana buyuk arti olmus ne guzel toplam kac kilo almis oldun
Niye yemiyorsun peki canım :44:
yürüyüşün etkisi cok canım benim hiç şişim yok allaha şükür göbek olmasa eski kıyafetlerimi bile gycem göbekten baska bi yere kilo almadım doktor yürü ve su iç dedi dediği gbi hiç şişim yok
cnm ayrıca bna doktor 4 gün geriden geliyor dedi normalmiş ben bu aralar yemeği kestim ondan sanırım diyorum special k yiyorum o iyi oluo ac kalmaktansa stte içmiş oluyorum bahaneyle
Olabilir bakalım ilerleyen haftalarda nasil olacak bebisin.
Ben sordum dr.a karnim büyük mu dienormal dedi beli dar olanlarin buyuk olur dedi ic yapısı yani.boydan evet sansliyim ama bebegimiz nasil olur bilmem esim o kadar uzun degil benden iki uc santim uzun.ben cok iri ve uzun doğmuşum sanırım oglum da öyle olcak
Cinsiyetini merak ediyor musun ?
Nisacim senin kilo vermen sana buyuk arti olmus ne guzel toplam kac kilo almis oldun
Maşallah kadına.toplam 6 kiloyla dewam etmekteyim cnm benim walla bna göre boyum kısa iç karnım geniş sanırım ondan göbeğim kocaman olmadım herkez wcye zor gidiyor afedersiniz ama benim öle sıkıntılarımda yok allahıma şükür doktora ben karnım küçükmü dedim doktor güldü aynı odada bi bayan daha vardı 100 kiloymus doktor dediki böle yağlı olmaktansa böle cıtı pıtı olman iyi dedi bak 2 saat bebeğe bakamıcaz yağlardan dolayı dedi okadar yeme dedi kadına kadın ama kontrole girmeden 1 tost meyve suyu 1 paket biskrem yedi yanımda gözlerimle gördüm bu doktora girerken böle iştahlıysa dedim normal dedim bu kilo bebek belli olmuo kilodan
cnm içim almıo bazen aklıma bile gelmiyo aç olduğum yani istemedğimden deil istiyorum yemek ama işte
İlk üç ay yürüyüş yasak. Ondan sonra yürümek istiyorum.
Yemekle alakalı değilmiş o. Anne babanın çocuğa geçen genetik yapısı vb ile alakalıymış. Senin kız çıtı pıtı olacak belli.
Yok. Şimdilik cinsiyet merakım yok. Sağlıklı olması daha önemli.
Maşallah kadına.
Benim de içim almıyor. Zor yiyiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?