Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

Ohh maşallah ben cok yiyemiyorum az az ama sık yiyorum. Aslında tam senden beslenme zamanı yiyebilsen keske dogunca beslersin artik kac kilo olmus bebisinn
Bana dr.gecen hafta yürüyüşlere başla dedi yarım saat gunde o da

ne çıtı pıtı doktor şişko diodu yanakları tombiş tombişmiş.d annesine cekicek sanırım:D doktor bna hiç yatcaksın demedi benim 26.haftada suyumun gelmesine rağmen

Bana ilk üç ay vermedi. Bende sabrediyorum. Sonra başlarım inşallah. Maşallah öyleyse kızına. Doğumdan sen bir taşla iki kuş vurmuş olarak çıkacaksın. Hem kızına kavuşacaksın inşallah hem de fit bir anne olacaksın.

ben 1 saat yürüyorum rahat su 2 haftadır falan yürümüyorum cabukta yoruluyorum doğal olarak cnm walla 2 hafta önce 2500 gr geçmişti kaç oldu bilmiorum pazartesiye kadar alırız daha sanırım

yok cnm fit olmam için benim hedefim 58 olmak ozaman fit olucam bebişimi doğuryum zayıflama için yanınızda olucam 58 e kadar düşücem inşD

ben 1 saat yürüyorum rahat su 2 haftadır falan yürümüyorum cabukta yoruluyorum doğal olarak cnm walla 2 hafta önce 2500 gr geçmişti kaç oldu bilmiorum pazartesiye kadar alırız daha sanırım

Ne güzel sen bütün kilonu kızına almışsın.

Darısı bize değil mi White?

White tatil nasıl gidiyor?

Günaydın kızlar
Bgacim yazamadım dun tatil kısa sürdü hava cok sogudu biz döndük hava ısındı sans işte evdeyiz esim de evde tabi ondan cok giremiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…