Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

Bulantım geçti demiştim sabah sarı safra kustum.

Bilmem olabilir ben sevmiyorum IKEA ürünlerini. Bana çok sağlıklı gelmiyorlar.

Hadi ya neden peki bisey mi duydun :44:
Az sürdü bulantın bu kez bak

Ya bakınca çok kaliteli durmuyor. Bana boşuna para vermek gibi geliyor. Bence iyi 4-5 yıl da olsa daha kaliteli birşey al. Bebek sağlığı sonuçta. Bebek mobilyalarını bildiğim kadarıyla bebek sağlığına uygun üretiyorlar. İlkinde araştırırken okumuştum.

Çok şükür sakin geçti bu defa.

Hmm arastirmak gerek iyice tabi.
Bi dahaki kontrolun ne zaman bu arada sağlık ocagina gittin mi

Allah hepinize saglikli guzel gebelikler ve bu gebeliklerin sonunda tatlimi tatli bebekleri kucagnza almayi nasip etsin yarabbim ben gectgmz agustos ayinin 5 inde dogum yaptm tatli kucuk bi prensesm oldu adida DENİZ gozleride masmavi allah nazarlardan korusun yawrumu .. birden araniza grdm ama napiyim kískandm cok guzel muhabbetler ediyosunuzz

Maşallah Deniz'e

Hoşgeldin aramıza. Bizde üç kişiyle yola çıktık. 5 kişi olduk. Dördümüz gebeyiz şu anda. Ama kilo veremedik.

hoşgeldin cnm olsun gel beraber edelim

Tesekkur ederimm olsun kilolardan bisey olmaz bebisleri bi dogurun sonra manken gibi olursunuz ewelallah annelik gibi zorlu birseyi basaran insanlariz biz kilo mu veremicezz dmi bebis bi dogsun emzirirken zaten otomatikman kilo vericeksnz dogumdada bi 6 kilo gidiyo zaten

Maşallah maşallah darısı başımıza her tür deneyimi n yararlaniyoruz gel cenim sen de aramiza hatta hemen sorayım sen kac kilo aldin kac kilo verdin dogumla.

Nisacim guzel isimler bulmussun ben de erkek düşünüyorum ama bulamadık daha :44:mert guzel geliyor bu ara.

Bgacim 9 unda da bizim var kontrol ne cabuk gecmis ya hemen geldi ki ikili zamani maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…