Yaparsın bir ara. Nasılsın? İyi misi?
İyiyim günlük işlerle uğraşıyorum. Sen nasılsın bulantılar ne durumda?
Bu arada oda falan konusmussunuz ben ikea da bi dolap gördüm acaba diyorum yatağını iyi bisey alip dolabi ucuza mi getirsem cunku max.4-5 yasina kadar kullanilcak
Bulantım geçti demiştim sabah sarı safra kustum.
Bilmem olabilir ben sevmiyorum IKEA ürünlerini. Bana çok sağlıklı gelmiyorlar.
Hadi ya neden peki bisey mi duydun :44:
Az sürdü bulantın bu kez bak
Ya bakınca çok kaliteli durmuyor. Bana boşuna para vermek gibi geliyor. Bence iyi 4-5 yıl da olsa daha kaliteli birşey al. Bebek sağlığı sonuçta. Bebek mobilyalarını bildiğim kadarıyla bebek sağlığına uygun üretiyorlar. İlkinde araştırırken okumuştum.
Çok şükür sakin geçti bu defa.
Hmm arastirmak gerek iyice tabi.
Bi dahaki kontrolun ne zaman bu arada sağlık ocagina gittin mi
Sağlık ocağına gittim. Çok oldu gideli.
8 Ekim'de bir daha kontrol sonra ikili var zaten kısmetse.
slm cnm nasılsın ??ilk zamanlar böle oluo sonraları cok cabuk gecio cnm:
İyiyim canım sen nasılsın?
Nisa kızının adı ne olacak?
şimdilik miRay eRva düşünüyoruz cnm hayrlısı baklım
Güzel isimmiş.
saol cnm da bakalım aysimada hoşuma gidioda kv miray dio
Birlikte mi oturuyorsunuz? Neden karışıyor?
Allah hepinize saglikli guzel gebelikler ve bu gebeliklerin sonunda tatlimi tatli bebekleri kucagnza almayi nasip etsin yarabbimben gectgmz agustos ayinin 5 inde dogum yaptm tatli kucuk bi prensesm oldu adida DENİZ gozleride masmavi allah nazarlardan korusun yawrumu .. birden araniza grdm ama napiyim kískandm cok guzel muhabbetler ediyosunuzz
Allah hepinize saglikli guzel gebelikler ve bu gebeliklerin sonunda tatlimi tatli bebekleri kucagnza almayi nasip etsin yarabbimben gectgmz agustos ayinin 5 inde dogum yaptm tatli kucuk bi prensesm oldu adida DENİZ gozleride masmavi allah nazarlardan korusun yawrumu .. birden araniza grdm ama napiyim kískandm cok guzel muhabbetler ediyosunuzz
yok cnm yeni ayrıldıkda ahtı varmıs bende kıramadım ne diyim tek oğlan
Sen bilirsin. İçinden nasıl geçiyorsa.
Maşallah maşallah darısı başımızaAllah hepinize saglikli guzel gebelikler ve bu gebeliklerin sonunda tatlimi tatli bebekleri kucagnza almayi nasip etsin yarabbimben gectgmz agustos ayinin 5 inde dogum yaptm tatli kucuk bi prensesm oldu adida DENİZ gozleride masmavi allah nazarlardan korusun yawrumu .. birden araniza grdm ama napiyim kískandm cok guzel muhabbetler ediyosunuzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?