Tesekkur ederimmolsun kilolardan bisey olmaz bebisleri bi dogurun sonra manken gibi olursunuz ewelallah annelik gibi zorlu birseyi basaran insanlariz biz kilo mu veremicezz dmi bebis bi dogsun emzirirken zaten otomatikman kilo vericeksnz dogumdada bi 6 kilo gidiyo zaten
Maşallah maşallah darısı başımızaher tür deneyimi n yararlaniyoruz gel cenim sen de aramiza hatta hemen sorayım sen kac kilo aldin kac kilo verdin dogumla.
Nisacim guzel isimler bulmussun ben de erkek düşünüyorum ama bulamadık daha :44:mert guzel geliyor bu ara.
Bgacim 9 unda da bizim var kontrol ne cabuk gecmis ya hemen geldi ki ikili zamani maşallah
Tesekkur ederimmolsun kilolardan bisey olmaz bebisleri bi dogurun sonra manken gibi olursunuz ewelallah annelik gibi zorlu birseyi basaran insanlariz biz kilo mu veremicezz dmi bebis bi dogsun emzirirken zaten otomatikman kilo vericeksnz dogumdada bi 6 kilo gidiyo zaten
O sen bize böyle gaz verirsen çoşarız biz.
Sana çabuk geçiyor. Birde bana sor.
O
Sana çabuk geçiyor. Birde bana sor.
bana da kendim için geçmiyor karşımdaki söyleyince nasıl geçmiş diyorum herkes de aynı demek ki
ilk zamanlar öle oluo cnm ama son aylar hemen hemen geçio bu seferde bi doğursam diosun nasıl bişiy diosn:d saol whitecm sende bulursun erkek ismi çok oluo.
Yaaa bana da kız ismi çok erkek az gb.geliyor
Evet son zamanlar doğurmak için sabırsızlık başlıyormuş ki ben çok sabırsız biriyimdir yandım
yok walla erkek ismi çok aynen öle bnde cok sabırsızım surda 2 3 haftam war geçiremiyorum wallaD:
Haklısın yaaa oyalancak bişeyler bul baridoğum çantanı hazırladın mı
White,
Arda'dan vaz mı geçtin?
Kizlar tabletten giriyorum bilgisayarm bozuk o yuzden hizli yazamiyorum kusura bakmayin bi yandanda prensesimi emziriyorum oda keyf yapiyo resmen bi yavas bi zewkle yiyo gorseniz bi bacak bacak ustune atmdgi kaldibn dogumdan once 75 dm htrldgm kdryla dogumdn bi cktm sezeryanla oldugum icin tartildim dogumda 5 kilo gtms ondan sonra 1 buck haftadada 6 kilo verdim o biraz coktu gerci bir buck haftada 6 kilo doktorum bile 1,ayda en fazla 3 kilo vermelisin dedi suan 60 kiloyum sonradan bida verdim smdi gayet formumdaym boyumda 1.70 oldugu icin ama zayiflmk istermym smdi tbkde isterim niyetm sifir beden olmakk dermisim
Bu arada bn oglum olsaolursa dye daha hamileligmin baslrnda su isimleri dusunmustum ; kuzey, eymen efe , semih, tolga ve berkecan
Kizlar tabletten giriyorum bilgisayarm bozuk o yuzden hizli yazamiyorum kusura bakmayin bi yandanda prensesimi emziriyorum oda keyf yapiyo resmen bi yavas bi zewkle yiyo gorseniz bi bacak bacak ustune atmdgi kaldibn dogumdan once 75 dm htrldgm kdryla dogumdn bi cktm sezeryanla oldugum icin tartildim dogumda 5 kilo gtms ondan sonra 1 buck haftadada 6 kilo verdim o biraz coktu gerci bir buck haftada 6 kilo doktorum bile 1,ayda en fazla 3 kilo vermelisin dedi suan 60 kiloyum sonradan bida verdim smdi gayet formumdaym boyumda 1.70 oldugu icin ama zayiflmk istermym smdi tbkde isterim niyetm sifir beden olmakk dermisim
Bu arada bn oglum olsaolursa dye daha hamileligmin baslrnda su isimleri dusunmustum ; kuzey, eymen efe , semih, tolga ve berkecan
Normal doğumda daha çok gidiyor diyorlar ama bilemiyorum tabi yine de,ilk 4 ay diyet yapmayın diyor bazı yerler sütün kalitesi açısından tatlı şeyler yemek gerekiyormuş diye biliyorum.
Ben buluyorum isim eşim burun kıvırıyor ortak bişey bulmak zor olucak gb.
İyi sen duruyorsun ben herşey tam takım olsun istiyorum bir daha çıkıp uğraşmayalım bide gördüm mü almamak için tutamam sanırım kendimi.hazırladım cnm oyalancak bişiyde bulamıyorum eşim sabah geldi işten uyansında dışarı çıkartıyım bari bebek arabasına bakalım almadık daha bebek arabası doğar doğmaz binmio zaten arabaya bide arabamız war bebek arabasına fazla ihtiyacımız fazla olmuck die agrdan alıyorum ağda işinide ptesi doktor kontrolum war pazar yaptırıımm diorum
Normal doğumda daha çok gidiyor diyorlar ama bilemiyorum tabi yine de,ilk 4 ay diyet yapmayın diyor bazı yerler sütün kalitesi açısından tatlı şeyler yemek gerekiyormuş diye biliyorum.
Ben buluyorum isim eşim burun kıvırıyor ortak bişey bulmak zor olucak gb.
İyi sen duruyorsun ben herşey tam takım olsun istiyorum bir daha çıkıp uğraşmayalım bide gördüm mü almamak için tutamam sanırım kendimi.
Bakalım ne dicek doktorun doğum için
İyi sen duruyorsun ben herşey tam takım olsun istiyorum bir daha çıkıp uğraşmayalım bide gördüm mü almamak için tutamam sanırım kendimi.
Bakalım ne dicek doktorun doğum için
O bulsun sen beğen o zaman.
Ben daha yolun çoook başındayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?