Bn 10 kilo aldm daha ck almstmda doguma gtmdn once son 1 hafta 3 kilo verdm migde bulntm vrdi bide heyecndn dolyi bsy yyemedm. Kizimda 3140 gram agrlgnda ve 52 cm boyunda dogdu masallah subanallah smdi bir bucuk aylik boyu 62 cm kilosuda 4600 gram olmus sut yariyo tosuncugma
Bizim eksimiz belli oldu yaklaşık 11 yas kadarBen bursada oturuyorumewet hamilelikte fazla kilo almdm ama ewlnmdn 2 sene once 93 kiloydum snra 6 ayda azim ettm incecik oldum smdi 19 yasndym boyum kadar bi kocam kucucukte bi kizim vr
Bizim eksimiz belli oldu yaklaşık 11 yas kadarerken evlenmissin mutlulugunuz daim olsun canım
Ewet baya erken evlendimm napiyim seviyodum keratayi bi an once evlndk o yuzdenesimde cok buyuk degil o'da 22 yasinda kizimla beraber bende buyuyorum iste cok tesekkur ederim allah senidr herkeside benide bir yastikta koctsn mutlulgmuz hep daim olsun amin nazar degmesin tü tü tü tü
Günaydın,
Nasılsın?
Ya senin nick çok zor nasıl hitap edeyim sana?
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnn
Biz senden epey bir yaşlıyız. Hatta topiğin en yaşlısı benim 31 yaşındayım.
aaa olmadi simdi hictee yasli degilsin duyanda 5 0yasindasin sanarrilk bebisin mi bu senin kac yillik evlisin hayatim ?
Senden
Ayy rezil oldum o zaman.
Bana eda diyebilirsin adim eda çunkü
İlk bebiş. Mart'ta bir de düşüğüm oldu. Yaklaşık 5 yıllık evliyiz.
Özur dilerim yarani desmek istememistimm
Allah simdi karnindakine uzun ömurler versin insallah . Allahim bnada öyle nice beş yillar göstersin yarebbim amin .
Yok yok yaramı deşmedin emin ol. Söylemek istedim söyledim. Amin inşallah bebiş konusunda bana evlilik konusunda sana.
Kızın uslu galiba? Rahat rahat yazıyorsun.
Kizimbabasylaa markete gitti baba kiz tın tın geziyolarruslu ewet ama aciktimi ortaligi yikiyo kuck cadi surekli kucakta gzmk istyo 1,5 aylk ama byaa inatcida kucuk prenses,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?