Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

Bn 10 kilo aldm daha ck almstmda doguma gtmdn once son 1 hafta 3 kilo verdm migde bulntm vrdi bide heyecndn dolyi bsy yyemedm . Kizimda 3140 gram agrlgnda ve 52 cm boyunda dogdu masallah subanallah smdi bir bucuk aylik boyu 62 cm kilosuda 4600 gram olmus sut yariyo tosuncugma

Sen az kilo almışsın canım vermen de kolay olmuş,inşallah ben de çok almam bakalım merakla izliyorum kendimi
Nerede oturuyorsun bu arada,ben İzmir deyim

Ben bursada oturuyorum ewet hamilelikte fazla kilo almdm ama ewlnmdn 2 sene once 93 kiloydum snra 6 ayda azim ettm incecik oldum smdi 19 yasndym boyum kadar bi kocam kucucukte bi kizim vr

Ben bursada oturuyorum ewet hamilelikte fazla kilo almdm ama ewlnmdn 2 sene once 93 kiloydum snra 6 ayda azim ettm incecik oldum smdi 19 yasndym boyum kadar bi kocam kucucukte bi kizim vr
Bizim eksimiz belli oldu yaklaşık 11 yas kadar erken evlenmissin mutlulugunuz daim olsun canım

White,

Bak doğum tarihi benimle aynı olan bir gebenin gebe takvimi 9. hafta içerisinde diyor. Biz şu anda 8+4'üz. Yani 9. haftadayım. Öye mi?

Off bir türlü kafam basmadı şu hesaba.

Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 28-04-2014
Hamileliğimin 9. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 220 gün kaldı.
Bebeğinizin burnunu oluşturacak hücreler burun boşluğunda gelişmeye başlar. Yüz dokuları da temel yüz parçalarını oluşturmak üzere birleşmeye başlarlar. Ayak parmaklarının boğumları her bir ayak plağında görülmeye başladı. Ayak plağının üstündeki deri geri çekilerek gelecekte parmakları oluşturacak yapıya dönüşmeye başladı. Anneler yüzünü günde birkaç kez yıkayarak deri döküntülerine engel olabilirsiniz.
Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 4 gr. - Yaklaşık boyu : 16 mm. (Baştan Popoya)
Hamilelik Takvimi - Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için tıklayın

Bizim eksimiz belli oldu yaklaşık 11 yas kadar erken evlenmissin mutlulugunuz daim olsun canım

Ewet baya erken evlendimm napiyim seviyodum keratayi bi an once evlndk o yuzden esimde cok buyuk degil o'da 22 yasinda kizimla beraber bende buyuyorum iste cok tesekkur ederim allah senidr herkeside benide bir yastikta koctsn mutlulgmuz hep daim olsun amin nazar degmesin tü tü tü tü

Aminnnnnnnnnnnnnnnnnn

Biz senden epey bir yaşlıyız. Hatta topiğin en yaşlısı benim 31 yaşındayım.

Özur dilerim yarani desmek istememistimm
Allah simdi karnindakine uzun ömurler versin insallah . Allahim bnada öyle nice beş yillar göstersin yarebbim amin .

Yok yok yaramı deşmedin emin ol. Söylemek istedim söyledim. Amin inşallah bebiş konusunda bana evlilik konusunda sana.

Kızın uslu galiba? Rahat rahat yazıyorsun.

Yok yok yaramı deşmedin emin ol. Söylemek istedim söyledim. Amin inşallah bebiş konusunda bana evlilik konusunda sana.

Kızın uslu galiba? Rahat rahat yazıyorsun.

Kizimbabasylaa markete gitti baba kiz tın tın geziyolarr uslu ewet ama aciktimi ortaligi yikiyo kuck cadi surekli kucakta gzmk istyo 1,5 aylk ama byaa inatcida kucuk prenses,,

Kizimbabasylaa markete gitti baba kiz tın tın geziyolarr uslu ewet ama aciktimi ortaligi yikiyo kuck cadi surekli kucakta gzmk istyo 1,5 aylk ama byaa inatcida kucuk prenses,,

Maşallah yine de saki bir bebek. Oda felan yaptın mı yaptıysan foto yükler misin?. Ben çok meraklı ve hevesliyimdir bebek odalarına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…